1.119 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Internationale en commerciële stage in Breukelen

18 september 2017
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Breukelen
Soort werk: Communicatie / Marketing / Reclame / PR
Commercieel / Verkoop
Administratief
Logistiek / Distributie / Magazijn
Management / Leidinggevende / Ondernemer
Branche: Retail | Groothandel
Type stage:
Meeloopstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

Ben jij een aanpakker die in staat is om zelfstandig aan de slag te gaan met de projecten die binnen ons bedrijf lopen? Wij bieden je een stageplaats met veel eigen verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief in een leerzame en inspirerende omgeving!

De stage
Inogen Europe is een dochteronderneming van een internationaal beursgnoteerd bedrijf dat enorm aan het groeien is. Als importeur van een aantal toonaangevende merken binnen de medische wereld leveren wij producten direct aan ons dealernetwerk in heel Europa. Hierbij komen de aspecten inkoop, logistiek, voorraadbeheer, marketing, verkoop en klant- en leverancierscontact aan de orde. Jij komt te werken op de afdeling Customer Support, waarbij je direct klantcontact zult hebben met internationale klanten. Voor deze stage zal het zwaartepunt liggen bij het orderverwerkingsproces, hier ga jij je bijdrage aan leveren.

Service center
Op een locatie vlakbij ons kantoor en magazijn is het service center gevestigd waar onze technici onderhoud en reparaties uitvoeren. Ook daar vloeien meerdere werkzaamheden uit voort: het controleren van binnenkomende goederen, het administratief verwerken van de reparatiewerkzaamheden, het op de hoogte houden van de klant en uiteindelijk weer de retourzending naar de klant.

Wij zoeken een...
duizendpoot die op meerdere vlakken inzetbaar is. In alle gevallen verwachten we wel dat je op een vriendelijke en professionele manier onze klanten te woord kunt staan. Herken jij jezelf hier in? Dan horen we graag van je!

Stagevergoeding
€ 350,-


Vereisten

Voor deze pittige en gevarieerde stage zoeken wij een collega die:

  • doortastend en zelfstandig is;
  • de Nederlandse en Engelse taal goed beheerst (elke extra taal, met name Frans, Duits of Spaans, is een pré);
  • zich goed kan verplaatsen in wat een klant wil;
  • nauwkeurig werk verricht en de lat hoog legt voor zichzelf;
  • affiniteit met Excel;
  • zich thuis voelt in een klein en informeel team.

Interesse?
Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: MBO
Studierichting(en): Financieel | Administratief | Bedrijfseconomie | Accountancy
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: Per direct / September / In overleg
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Ons bedrijf is een dochteronderneming van een Amerikaans beursgenoteerd bedrijf. Wij zijn gespecialiseerd in innovatieve medische apparatuur die door consumenten thuis gebruikt wordt. Deze producten worden gebruikt op voorschrift van een arts en ze worden meer en meer privé gekocht door gebruikers. Klanten zijn onze levenslijn: met onze specialistische kennis van de producten en de toepassingen van die producten, kunnen wij de gebruikers echt ondersteunen. Op dit moment richten wij ons op gebruikers in de West Europese landen. Daarnaast verkopen wij via dealers in het buitenland en dan met name in Europa. Ook zij bedienen de consument vanuit hun marketing-activiteiten. Bedrijfsomvang en structuur: Wij hebben 10 enthousiaste medewerkers, die allen in direct contact staan met de klant. Er heerst een informele cultuur waar de mouwen opgestroopt worden om de klus te klaren. Wij realiseren een omzet van circa 9 miljoen Euro.

Bedrijfsnaam: Inogen Europe B.V.


Bedrijfsnaam:

Inogen Europe B.V.
Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.