Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.129 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Veelzijdig, uitdagend en internationaal: topstage in Breukelen

20 april 2017
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s): » Breukelen
Soort werk: » Communicatie / Marketing / Reclame / PR
» Commercieel / Verkoop
» Administratief
» Logistiek / Distributie / Magazijn
» Management / Leidinggevende / Ondernemer
Branche: » Retail | Groothandel
Type stage:
»  Meeloopstage
Stagevergoeding: » In overleg
Land: » Nederland
   

Omschrijving stage

Ben jij een aanpakker die in staat is om zelfstandig aan de slag te gaan met de projecten die binnen ons bedrijf lopen? Wij bieden je een stageplaats met veel eigen verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief in een leerzame en inspirerende omgeving!

De stage
MedSupport Systems bestaat uit een Nederlandse, Internationale en Online tak. Voor elk van deze onderdelen kunnen we hulp gebruiken, dit is dus een erg gevarieerde stage! Als je hebt aangetoond dat je het aankan en je toont initiatief, dan krijg je van ons veel ruimte en eigen verantwoordelijkheid om een bijdrage te leveren aan het bedrijf.

Nederland en Internationaal
Als importeur van een aantal toonaangevende merken binnen de medische wereld leveren wij producten direct aan de eindgebruiker in Nederland en aan ons dealernetwerk in heel Europa. Hierbij komen de aspecten inkoop, logistiek, voorraadbeheer, marketing, verkoop en klant- en leverancierscontact aan de orde. Voor deze stage zal het zwaartepunt liggen bij het orderverwerkingsproces, hier ga jij je bijdrage aan leveren.

Online
Met onze eCommerce tak bedienen wij de Europese B2C markt. Wij hebben een aantal webshops in medische hulpmiddelen die we constant aan het uitbouwen en verbeteren zijn. Ook hiervoor kunnen we jouw hulp gebruiken.

Service center
Op een locatie vlakbij ons kantoor en magazijn is het service center gevestigd waar onze technici onderhoud en reparaties uitvoeren. Ook daar vloeien meerdere werkzaamheden uit voort: het controleren van binnenkomende goederen, het administratief verwerken van de reparatiewerkzaamheden, het op de hoogte houden van de klant en uiteindelijk weer de retourzending naar de klant.

Onze ideale kandidaat is dus een duizendpoot die op meerdere vlakken inzetbaar is. In alle gevallen verwachten we wel dat je op een vriendelijke en professionele manier onze klanten te woord kunt staan. Herken jij jezelf hier in? Dan horen we graag van je!

   

Vereisten

 

Voor deze pittige en gevarieerde stage zoeken wij een collega die:

  • doortastend en zelfstandig is
  • de Nederlandse en Engelse taal goed beheerst (elke extra taal, met name Frans, Duits of Spaans, is een pre)
  • zich goed kan verplaatsen in wat een klant wil
  • nauwkeurig werk verricht en de lat hoog legt voor zichzelf
  • handig is met computers
  • zich thuis voelt in een klein team
   

Trefwoorden

internationaal  ecommerce  webshop  groothandel  distributeur  distributie  retail  online  
   
Minimaal opleidingsniveau: » HBO
Studierichting(en): » Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
» Financieel | Administratief | Bedrijfseconomie | Accountancy
Stageperiode: » 5 maanden
Startdatum: » September 2017 / in overleg
Rijbewijs noodzakelijk: » Nee
   
Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 
Ons bedrijf verkoopt innovatieve medische apparatuur die door consumenten thuis gebruikt wordt. Deze producten worden gebruikt op voorschrift van een arts en ze worden meer en meer privé gekocht door gebruikers. Klanten zijn onze levenslijn: Met onze specialistische kennis van de producten en de toepassingen van die producten, kunnen wij de gebruikers echt ondersteunen. Ook via e-commerce proberen wij zo dicht mogelijk bij de klant te staan. De wensen van de consument wijzigen voortdurend en via e-commerce spelen wij daarop steeds beter in. Op dit moment richten wij ons op gebruikers in de West Europese landen. Daarnaast verkopen wij via dealers in het buitenland en dan met name in Europa. Ook zij bedienen de consument vanuit hun marketing-activiteiten. Bedrijfsomvang en structuur: Wij hebben 10 enthousiaste medewerkers, die allen in direct contact staan met de klant. Er heerst een informele cultuur waar de mouwen opgestroopt worden om de klus te klaren. Wij realiseren een omzet van circa 9 miljoen Euro.

Bedrijfsnaam: MedSupport SystemsDagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?

E-mail:

Kandidaat:
Meld je gratis aan!
Werkgever:
Plaats gratis uw stage

Stages in de omgeving van Breukelen

Marketing & Communicatie
Utrecht
Junior Account Manager bij een uitzendbureau
Utrecht
Afstudeerder ICT
Amsterdam/Rotterdam/Maarssen/Eindhoven
Office stage
Utrecht
Stage Online marketing/E-commerce
Maarssen