Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.116 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

HBO Meewerkstage Communications in Leiden

29 juni 2017
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s): » Leiden
Soort werk: » Communicatie / Marketing / Reclame / PR
Branche: » Overige
Type stage:
»  Meeloopstage
Stagevergoeding: » 400
Land: » Nederland
   

Omschrijving stage

Ben jij een HBO communicatiestudent op zoek naar een meeloopstage?

Lees dan snel verder! Want wij bieden van januari t/m mei 2017 een meeloopstage voor een derdejaars student met een HBO communicatieopleiding.

Je gaat je vooral bezig houden met het optimaliseren van onze offline corporate communicatiemiddelen. Je brengt in kaart welke middelen er zijn, doet een zorgvuldige check op actualiteit, toepasbaarheid en consistent huisstijlgebruik, geeft aanbevelingen voor verbetering en voert deze in overleg door. Je levert daarmee een belangrijke bijdrage aan consistente en excellente in- en externe communicatie richting de verschillende doelgroepen. Natuurlijk wordt je hierin door ons begeleid. Daarnaast werk je mee aan de dagelijkse communicatieactiviteiten. Denk aan redactie van het intranet, de verschillende websites, narrowcasting, nieuwsbrieven, etc.

Je komt terecht in een klein communicatieteam met een manager, een communicatiemedewerker en een communicatie specialist. Wij zijn verantwoordelijk voor de totale communicatie. Van de interne communicatie tot marketingcommunicatie. Wij bewaken onze merkidentiteit en zorgen voor een juiste doorvertaling in middelen en boodschappen waarmee we onze doelgroepen bereiken. We zijn ambitieus en werken hard, maar er is ook veel ruimte voor gezelligheid en persoonlijke ontwikkeling.

   

Vereisten

 
Je hebt affiniteit met vormgeving en een zelfstandige en resultaatgerichte werkhouding. Werken in een klein team spreekt jou aan en je bent enthousiast en positief ingesteld. Omdat je, naast je opdracht, ook meewerkt met de dagelijkse activiteiten ben je een breed inzetbaar. Je vindt dus alle aspecten van het vak leuk en bent een echte aanpakker.
   

Trefwoorden

meewerkstage  communicatie  corporate communicatie  alarmcentrale  hbo stage  leiden  externe communicatie  interne communicatie  
   
Minimaal opleidingsniveau: » HBO
Studierichting(en): » Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
Stageperiode: » 5 maanden
Startdatum: » Per direct of in overleg
Rijbewijs noodzakelijk: » Nee


Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 

Wij verlenen met circa 440 medewerkers vanuit kantoren in 5 landen 24 uur per dag, 7 dagen per week hulp aan de klanten van haar opdrachtgevers, die een medisch - of reisprobleem hebben, bij pech of ongeval met de auto of die hulp nodig hebben in en om het huis. Wij maken deel uit van een alliantie van toonaangevende alarmcentrales in Europa. Wij zijn onderdeel van Achmea.


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?

E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Kandidaat:
Meld je gratis aan!
Werkgever:
Plaats gratis uw stage


Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.