Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.296 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Stage: Communicatie & Social Media in Utrecht


Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s) : Utrecht
Branche : Automatisering | ICT | eCommerce
Land : Nederland
Geplaatst op : Donderdag 22 december 2016
Soort werk : » Communicatie / Marketing / Reclame / PR
   

Omschrijving stageplaats

Stage: communicatie & social media

Een uitdagende stageplek

Ben jij een enthousiaste en gepassioneerde communicatie/marketing student? Wil jij stage lopen binnen een ambitieuze organisatie? Wij zijn hét e-commerce bedrijf in hartje Utrecht. Met een team van circa 35 medewerkers bouwen en onderhouden wij e-commerce platformen voor B2B en B2C klanten in heel Nederland. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging waarin je als social media guru aan de slag kan? Dan zijn wij wat voor jou! Een stage bij ons betekent een inspirerende werkkring in een snelgroeiende onderneming met volop ontwikkelings- en carrièremogelijkheden.

Jouw uitdaging

We willen de cultuur van ons bedrijf beter uitdragen op onze social media kanalen, Twitter, Facebook en sinds kort Instagram. Hierbij kunnen we wel wat hulp gebruiken van een jonge en frisse communicatie stagiair. Gedurende je stage ga je creatieve content bedenken voor Instagram, Twitter, Facebook en onze website. Op dagelijkse basis zal je hiermee zelfstandig aan de slag gaan en wordt het enorm gewaardeerd als je zelf komt met nieuwe ideeën voor communicatie. Tijdens je stage wordt je begeleidt worden door onze communicatie expert en de Chief Happiness Officer. Wij zorgen er samen voor dat je de tools en begeleiding krijgt om alles uit je stage te kunnen halen.

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een uitdagende stage en een Great Place to Work in een snelgroeiend e-commerce bedrijf. Binnen ons bedrijf is er veel ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling. Jij als stagiair gaat onderdeel uitmaken van een jong en ambitieus team waarin iedereen gelijk is. Mede hierdoor hangt er bij ons op kantoor altijd een ontspannen en informele werksfeer. Wekelijks vindt er een borrel plaats waarbij wij onze collega’s die iets nieuws hebben ontwikkeld even in het zonnetje zetten. Daarnaast hebben we maandelijks een innovatiedag en een 2.0 borrel waarbij we met het hele team iets speciaals doen. Dit jaar zijn we onder andere al naar een VR bioscoop geweest, zijn we gaan varen, poolen, bowlen, barbecueën en uiteraard gaan we ook wel is lekker uiteten met elkaar. Tevens zijn we vorig jaar een weekend naar Berlijn geweest om een conferentie van Magento bij te wonen. In 2017 gaan we wederom een paar dagen samen weg. Waar naartoe gaan we nog niet verklappen, maar het is absoluut een ervaring die je niet wilt missen, ben jij erbij?

Als stagiair mag je daarnaast rekenen op een passende stagevergoeding en niet geheel onbelangrijk elke dag een heerlijke lunch!

Voel jij je geroepen?

Ben jij geïnteresseerd in de stageplaats en wil jij deel uitmaken van het team, aarzel dan niet en reageer snel!

 

Vereisten

 
Wat vragen wij?
  • Je hebt passie voor social media
  • Je zoekt een stageplek voor de periode van januari – juli 2017
  • Je beschikt over HBO denkniveau en hebt affiniteit met e-commerce
  • Je bent iemand die veel initiatief neemt
  • Je bent in staat om aantrekkelijke teksten te schrijven
  • Je kan zelfstandig werken
  • Je bent nieuwsgierig en komt met creatieve ideeën
  • Je woont in Utrecht of directe omgeving
   

Trefwoorden

ecommerce  communicatie  marketing communicatie  social media  marketing communicatie social media  
   
Minimaal opleidingsniveau: MBO
Studierichting(en): » Maakt niet uit | » Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing | » Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie |
Stageperiode: onbekend
Stagevergoeding: in overleg
Startdatum: in overleg
Soort stage:
» Meeloopstage
» Afstudeerstage
Rijbewijs noodzakelijk: nee
   
Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 
Wij zijn hét e-commerce bedrijf in hartje Utrecht. Met een jong team van circa 30 medewerkers bouwen en onderhouden wij Magento webshops voor B2B en B2C klanten in heel Nederland.
   
Plaats: Utrecht - Waar ligt dit?

Nieuwe vacatures in je mail?

Dagelijks een overzicht ontvangen met
de nieuwste vergelijkbare vacatures?

E-mail: