Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.276 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Stage Intelligente spraakherkenning op basis van intents in Veenendaal, den Bosch of Amsterdam


Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s) : Veenendaal, den Bosch of Amsterdam
Branche : Automatisering | ICT | eCommerce
Land : Nederland
Geplaatst op : Woensdag 23 november 2016
Soort werk : » ICT
   

Omschrijving stageplaats

Nadat op 14 juli jl. Robot Pepper bij ons is verwelkomd, is hij nu op zoek naar jou! Studeer jij Informatica en wil je software ontwikkelen voor Pepper? Kies dan snel één van de opdrachten die we voor Pepper hebben opgesteld. Op deze pagina lees je meer over de opdracht waarin je een toepassing maakt voor intelligente spraakherkenning op basis van intents.

Pepper is een sociale robot bedoeld voor interactie met mensen. De 1.20 meter lange Pepper beschikt over spraakherkenning, tekst naar spraak, een tablet en animatie van zijn armen, hoofd en lichaam. Het probleem is echter dat er voor Pepper nog maar weinig bestaande toepassingen zijn en daar kom jij in beeld!

Opdracht

Pepper heeft al spraakherkenning, maar deze heeft beperkingen. Het doel is om een toepassing te maken die gesproken tekst doorstuurt naar een externe STT service (bijvoorbeeld wit.ai of Azure STT) die de intents bepaalt van de gebruiker. Deze intents kunnen gebruikt worden om te bepalen welke acties uitgevoerd moeten worden.

Je gaat deze opdracht samen met ons verder uitwerken. Dit met als doel om tot een definitieve afstudeeropdracht, compleet met deliverables, te komen die bij jou past! Wij zien graag dat je afstudeerperiode een onvergetelijke tijd wordt en een mooie start van jouw carrière. Jouw ontwikkeling staat centraal en daar bieden we je alle ruimte voor!

Benodigde kennis en/of interesse

Het ontwikkelen van software voor Pepper is een mooie uitdaging waarbij een beroep kan worden gedaan op verschillende programmeertalen, waaronder Python en Java. Daarnaast is het de kans om meer te leren over bijvoorbeeld NAOqi, QiChat, Choregraphe Suite (Pepper IDE) en Robot Operating System (ROS).

Vereisten

 
Geen vereisten.
   

Trefwoorden

pepper  robotica  intens  python  java  naoqi  qichat  choregraphe suite  ros  it afstudeeropdracht  informatica  software development  software engineering  
   
Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): » Informatica | Computerkunde | Grafische Vormgeving |
Stageperiode: 5 maanden
Stagevergoeding: hoger dan 400
Startdatum: Startdatum in overleg
Soort stage:
» Afstudeerstage
Rijbewijs noodzakelijk: nee
   
Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 
Wij zijn een vooraanstaand IT dienstverlener op het gebied van opleiding, consultancy en beheer. Wij verlenen diensten van ontwerp tot realisatie en beheer van bedrijfskritische systemen. Ons eigen Kenniscentrum waarborgt zowel expertise en ervaring voor onze eigen medewerkers als een uitgebreid trainingsaanbod voor onze opdrachtgevers.
   
Plaats: Veenendaal - Waar ligt dit?
   
| Feed bekijken | Toon alle

Nieuwe vacatures in je mail?

Dagelijks een overzicht ontvangen met
de nieuwste vergelijkbare vacatures?

E-mail:

Stages in de omgeving van Veenendaal, den Bosch of Amsterdam

Een administratieve stage bij innovatief bedrijf
Wageningen
SQL Server Cloud oplossingen
Veenendaal
JPA to the Limit
Veenendaal
Docker for Windows
Veenendaal
Afstudeeropdracht richting front-end programmeren
Ede