Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.129 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Stage horecamedewerker in Arnhem

29 december 2016
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s): » Arnhem
Soort werk: » Horeca / Catering / Hostess
Branche: » Horeca | Catering
Type stage:
»  Meeloopstage
Stagevergoeding: » 400
Land: » Nederland
   

Omschrijving stage

Wil jij iedere dag beter worden en na je stage doorgroeien?

Waar bijt jij je in vast?

Bij ons kun je tijdens je stage ECHT veel leren. En daar houdt het niet op. Blijven plakken na je stage om verder te groeien? Bij ons is het mogelijk. Zie jij jezelf al shinen bij Paviljoen de Posbank? Wil jij je gasten iedere dag weer verrassen in ons bedrijfsrestaurant bij Océ? Of gun jij onze gasten in het Radboud UMC een gastvrije beleving?

Welke locatie het ook wordt, onze gast staat altijd centraal. In je stage kun je begeleiding van een doorgewinterde horeca professional verwachten die je de fijne kneepjes van het vak gaat bijbrengen in de praktijk. Als stagiaire mag je een kijkje in de keuken nemen van de hospitality wereld: je biedt ondersteuning, loopt mee en je mag vooral ook zelf proberen! Je zorgt ervoor dat onze gasten zich welkom voelen en dat het ze aan niets ontbreekt! Van het uitserveren van de meest heerlijke gerechten en drankjes, tot het bijvullen van het assortiment en het afrekenen, jij doet alles met een glimlach. Vanzelfsprekend zorg je er samen met je collega´s voor dat het restaurant er na een dag hard werken weer uit ziet om door een ringetje te halen.

   

Vereisten

 

Wie ben je?

  • Je volgt een MBO (BOL) opleiding zoals Hotelmanagement of vergelijkbaar;
  • De duur van je stageperiode is bespreekbaar bij ons, er zijn meerdere mogelijkheden;
  • Eten en drinken is je lust en je leven;
  • Je bent zelfstandig, pro-actief en nieuwsgierig.
  • Je bent woonachtig in (omgeving) Arnhem/Nijmegen.
   

Trefwoorden

horecamedewerker  stage  stagiair  horeca  catering  hospitality  
   
Minimaal opleidingsniveau: » MBO
Studierichting(en): » Horeca | Toerisme | Facilitair
Stageperiode: » 6 maanden
Startdatum: » Begin februari 2017
Rijbewijs noodzakelijk: » Nee
   
Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 
Wie zijn wij? Wij maken horecaconcepten op maat voor bedrijven, ziekenhuizen, musea, universiteiten en hogescholen, airports en evenementen. Ook ontwikkelen wij eigen brands voor de horeca- en retailmarkt. Wij staan voor stevige partnerships, persoonlijke aandacht en een goede relatie, maatwerk voor de opdrachtgevers, creativiteit, culinair vakmanschap en professionele teams. Dit alles doen we met de grootst mogelijke aandacht voor mens en omgeving. Onze kernwaarden zijn enthousiast, groei, aandacht en trots. Dit zijn niet zomaar woorden, ze geven richting aan ons gedrag. Je kunt onze collega herkennen aan zijn persoonlijkheid en hoe hij de dingen doet voor zichzelf en voor een ander.
Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?

E-mail:

Kandidaat:
Meld je gratis aan!
Werkgever:
Plaats gratis uw stage