1.142 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Logistieke Management stage | 450 | in Amsterdam

16 november 2017
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Amsterdam
Soort werk: Logistiek / Distributie / Magazijn
Branche: Logistieke dienstverlening
Type stage:
Meeloopstage
Stagevergoeding: 450
Land: Nederland

Omschrijving stage

Help jij onze logistiek manager met het neerzetten van een complex logistiek proces voor één van onze nieuwe business lines? Zorg jij dat onze technische ondernemers nooit met lege handen staan? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Over Guidion

Guidion helpt mensen in en om het huis, zodat alle apparatuur werkt. Gratis monteur bij je modem? Grote kans dat je iemand van Guidion over de vloer krijgt. Bij Guidion zijn we pas gelukkig als klanten van onze partners gelukkig zijn. En die zijn pas gelukkig als de monteur die over de vloer komt gelukkig is en dat uitstraalt! Daarom stuurt Guidion op geluk en dát maakt het jonge, dynamische Guidion zo gaaf om voor te werken! Samen creëren we een bijzondere cultuur: iedere dag komen wij met het hele kantoor bij elkaar voor onze Daily, lunchen we samen en sluiten iedere week af met een leuke borrel. Guidion gelooft in de kracht van ondernemers en biedt technische ondernemers (experts) de mogelijkheid om hun passie uit te voeren! Hoe dat gaat? Geweldig, Guidion groeit als kool! Wij zijn trots om onze naam op de 16de plek van snelst groeiende bedrijven te zien staan in de categorie grote bedrijven, volgens het Financieel Dagblad. Een prachtig resultaat. Onze grootste uitdaging? Om nóg harder te groeien!

Jij en de functie

Guidion groeit snel en heeft daarom een aantal jonge business units. Om de uitdagingen van onze nieuwe klanten aan te gaan is het belangrijk dat onze logistieke processen goed verlopen. Het werken bij één van onze New Business teams is te vergelijken met werken bij een start-up: dynamisch, veranderlijk en met de mogelijkheid om een grote impact te maken.

Tijdens deze stage ondersteun je onze logistiek manager en ga je aan de slag met de complexe logistieke processen die moeten worden ingericht. Daarnaast werk en denk je mee aan de verbetering van het contact met onze leveranciers en toeleveranciers en ben je het aanspreekpunt voor onze experts. Je bent een positieve teamspeler die altijd op zoek is naar oplossingen, je werkt secuur en bent zelfstandig. Durf jij de uitdaging aan?

Kom je bij ons op de koffie?

Klik op de button om te solliciteren. M. Aandewiel maakt graag kennis als je vragen hebt.


Vereisten

Achtergrond

- HBO/WO student
- Woonachtig in regio Amsterdam (geen reiskostenvergoeding)
- Je bent 4-5 dagen per week aanwezig bent. Hiervoor krijg je een stagevergoeding van 450 euro per maand, hier wordt een bedrag voor lunch kosten van ingehouden.

 Competenties

  • Doorzettingsvermogen
  • Overtuigingskracht
  • Probleemoplossend vermogen
  • Procesdenken
  • Zelfstandig

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur direct via dit platform, via Stagemotor.nl met up-to-date profiel. Op deze manier kunnen wij eenvoudig en snel contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Informatica | Computerkunde | Grafische Vormgeving
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: Februari 2018
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Guidion is sinds de oprichting gegroeid tot een bedrijf dat meer dan 700.000 klanten per jaar helpt. Klanten zijn veelal A-merken actief in Telecom, Hardware- en Software productie & Retail. Daarnaast hebben wij onze eigen particuliere klanten. Met de gemiddelde leeftijd van 24 jaar zijn wij een jong en dynamisch bedrijf en werken wij dagelijks vanuit ons kantoor samen met een groot netwerk van ondernemers in heel Nederland.

Bedrijfsnaam: Guidion


Bedrijfsnaam:

Guidion


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.