Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.138 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Technische Helpdesk Stagiair in Amsterdam

23 mei 2017
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s): » Amsterdam
Soort werk: » Callcenter / Customer service
» Technisch / Klusser / Monteur
» ICT
Branche: » Automatisering | ICT | eCommerce
Type stage:
»  Meeloopstage
Stagevergoeding: » 250
Land: » Nederland
   

Omschrijving stage

Technische computerproblemen? Familie en vrienden weten jou altijd te vinden! Zie jij het als een uitdaging deze problemen op te lossen? Dan zoeken wij jou!

Over Guidion

Guidion helpt mensen in en om het huis, zodat alle apparatuur werkt. Gratis monteur bij je modem? Grote kans dat je iemand van Guidion over de vloer krijgt. Bij Guidion zijn we pas gelukkig als klanten van onze partners gelukkig zijn. En die zijn pas gelukkig als de monteur die over de vloer komt gelukkig is en dat uitstraalt! Daarom stuurt Guidion op geluk en dát maakt het jonge, dynamische Guidion zo gaaf om voor te werken! Samen creëren we een bijzondere cultuur: iedere dag komen wij met het hele kantoor bij elkaar voor onze Daily, lunchen we samen en sluiten iedere week af met een leuke borrel. Guidion gelooft in de kracht van ondernemers en biedt technische ondernemers (experts) de mogelijkheid om hun passie uit te voeren! Hoe dat gaat? Geweldig, Guidion groeit als kool! Wij zijn trots om onze naam op de 16de plek van snelst groeiende bedrijven te zien staan in de categorie grote bedrijven, volgens het Financieel Dagblad. Een prachtig resultaat. Onze grootste uitdaging? Om nóg harder te groeien!

Jij en de functie

Guidion helpt bij technische installaties. Dit doen wij voornamelijk voor partnerbedrijven, maar we helpen ook particuliere klanten met computerproblemen. Als Technische Helpdesk stagiair ben jij hét telefonische aanspreekpunt voor deze particuliere klanten. En wat is er leuker, dan mensen verder helpen met jou kennis?

Je bent instaat problemen stap voor stap af te bakenen. Daarnaast kan je op een professionele manier informatie overbrengen, totdat je bij de klant een glimlach op zijn gezicht hebt getoverd. Wat houdt dit concreet in? Je helpt via Teamviewer klanten op afstand met hardware en software uitdagingen. Het is belangrijk dat je kan werken met verschillende OS+ software in Windows en Apple. Naast deze vakinhoudelijke kennis, is het belangrijk dat je je kan inleven in de situatie van de klant. Komen jullie er niet direct uit? Dan regel je een vervolgafspraak met onze experts.
Naast deze werkzaamheden, daagt Guidion je uit om een project op te pakken. Jouw persoonlijke ontwikkeling tijdens de stage, staat bij ons voorop.

Kom je bij ons op de koffie?

Klik op de button om te solliciteren. M. Aandewiel maakt graag kennis als je vragen hebt.

   

Vereisten

 

Achtergrond

  • MBO student, richting Medewerker Beheer ICT (Niveau 3)
  • Bezig zijn met computers als hobby is een pré
  • Woonachtig in regio Amsterdam (geen reiskostenvergoeding)
  • Je stage start vanaf September 2017, waarbij je 3-4 dagen per week aanwezig bent. Hiervoor krijg je een stagevergoeding van 250 euro per maand waar een vergoeding voor de lunch van wordt ingehouden.

Competenties

  • Communicatief vaardig
  • Klantgericht
  • Oplossingsgericht

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur direct via dit platform, via Stagemotor.nl met up-to-date profiel. Op deze manier kunnen wij eenvoudig en snel contact met je opnemen!

   

Trefwoorden

systeem  systeembeheerder  systemen  netwerkbeheerder  uitdagend  software  instaleren  oplossen  ict probleem  helpen  ict beheerder  
   
Minimaal opleidingsniveau: » MBO
Studierichting(en): » Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
» Informatica | Computerkunde | Grafische Vormgeving
Stageperiode: » 5 maanden
Startdatum: » Begin september 2017
Rijbewijs noodzakelijk: » Nee


Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 

Guidion is sinds de oprichting gegroeid tot een bedrijf dat meer dan 700.000 klanten per jaar helpt. Klanten zijn veelal A-merken actief in Telecom, Hardware- en Software productie & Retail. Daarnaast hebben wij onze eigen particuliere klanten. Met de gemiddelde leeftijd van 24 jaar zijn wij een jong en dynamisch bedrijf en werken wij dagelijks vanuit ons kantoor samen met een groot netwerk van ondernemers in heel Nederland.Bedrijfsnaam: GuidionDagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?

E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Kandidaat:
Meld je gratis aan!
Werkgever:
Plaats gratis uw stage

Aanbevolen stages

Recruitment stagiair(e)
Amsterdam, Rotterdam en Utrecht
International Marketing & Customer Service
Aalsmeer
Junior developer
Utrecht
Commercieel medewerker
Dronten
Back-end developer (stage)
Zwanenburg (tussen Haarlem en Amsterdam)

Stages in de omgeving van Amsterdam

Commercieel Medewerker Buitendienst
Amsterdam, Rotterdam en Utrecht
Stagiair(e) Online Communicatie/marketing
Amsterdam
Stagiair(e) Online Content Marketing
Amsterdam
Commercial/Marketing InternetStartups Adam/Curaçao
NED/CUR/BRA/UK/BE Vlaams/Wallon
Stagiair gezocht voor Voetbalflitsen.nl
Amsterdam


Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.