1.093 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Stagiair veiligheid, gezondheid en mileu | 450 | in Amsterdam

4 oktober 2017
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Amsterdam
Soort werk: Management / Leidinggevende / Ondernemer
Staf / Advies / Consultancy
Branche: Productie | Techniek
Type stage:
Meeloopstage
Stagevergoeding: 450
Land: Nederland

Omschrijving stage

Ben jij betrokken met een hoog verantwoordelijkheidsgevoel? Ben je daarnaast zelfstandig, houd je van aanpakken en ben je op zoek naar een uitdagende stage bij een dynamisch bedrijf? Wij zoeken jou!

Over Guidion

Guidion helpt mensen in en om het huis, zodat alle apparatuur werkt. Gratis monteur bij je modem? Grote kans dat je iemand van Guidion over de vloer krijgt. Bij Guidion zijn we pas gelukkig als klanten van onze partners gelukkig zijn. En die zijn pas gelukkig als de monteur die over de vloer komt gelukkig is en dat uitstraalt! Daarom stuurt Guidion op geluk en dát maakt het jonge, dynamische Guidion zo gaaf om voor te werken! Samen creëren we een bijzondere cultuur: iedere dag komen wij met het hele kantoor bij elkaar voor onze Daily, lunchen we samen en sluiten iedere week af met een leuke borrel. Guidion gelooft in de kracht van ondernemers en biedt technische ondernemers (experts) de mogelijkheid om hun passie uit te voeren! Hoe dat gaat? Geweldig, Guidion groeit als kool! Wij zijn trots om onze naam op de 16de plek van snelst groeiende bedrijven te zien staan in de categorie grote bedrijven, volgens het Financieel Dagblad. Een prachtig resultaat. Onze grootste uitdaging? Om nóg harder te groeien!

Jij en de functie

Als Stagiair Veiligheid, Gezondheid & Milieu (VGM) ben je verantwoordelijk voor het inrichten, borgen en continu verbeteren van de veiligheid van de zelfstandige ondernemers met wie we samenwerken: onze experts.

Als VGM stagiair werk je aan diverse projecten om de veiligheid van de experts te vergroten in het veld. Je inventariseert risico’s waar de experts tijdens de dagelijkse werkzaamheden mee te maken hebben en draagt oplossingen aan om deze risico’s te beheersen. Daarnaast draag je er zorg voor dat men aan de VCA eisen voldoet. Je weet experts op een enthousiaste manier bewust te maken van het belang van veiligheid. Tevens ben je verantwoordelijk voor het opstellen van, en controleer je de naleving van veiligheids richtlijnen.

Als VGM stagiair ben je creatief in het bedenken van nieuwe manieren om te sturen op de veiligheid van experts.

Voor deze rol zijn wij op zoek naar een zelfstandige stagiairs met een actieve werkhouding en hoog verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent resultaatgericht met zowel analytisch als operationeel vermogen en weet goed het overzicht te behouden. Je denkt niet in problemen, maar in oplossingen en hebt een positieve, ‘hands on’ mentaliteit. Het nadenken over nieuwe mogelijkheden en oplossingen geeft je energie.

Kom je bij ons op de koffie?

Klik op de button om te solliciteren. M. Aandewiel maakt graag kennis als je vragen hebt.


Vereisten

Achtergrond

- HBO/WO student met een passie voor veiligheid
- Woonachtig in regio Amsterdam (geen reiskostenvergoeding)
- Je bent 4-5 dagen per week aanwezig bent. Hiervoor krijg je een stagevergoeding van 450 euro per maand, hier wordt een bedrag voor lunch kosten van ingehouden.

Competenties

  • Ondernemend
  • Procesdenken
  • Zelfstandig

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur direct via dit platform, via Stagemotor.nl met up-to-date profiel. Op deze manier kunnen wij eenvoudig en snel contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
Techniek | Technische Wetenschappen | Logistiek
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: Februari 2018
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Guidion is sinds de oprichting gegroeid tot een bedrijf dat meer dan 700.000 klanten per jaar helpt. Klanten zijn veelal A-merken actief in Telecom, Hardware- en Software productie & Retail. Daarnaast hebben wij onze eigen particuliere klanten. Met de gemiddelde leeftijd van 24 jaar zijn wij een jong en dynamisch bedrijf en werken wij dagelijks vanuit ons kantoor samen met een groot netwerk van ondernemers in heel Nederland.

Bedrijfsnaam: Guidion


Bedrijfsnaam:

Guidion


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.