Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.132 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Analytische Management Stagiair in Amsterdam

23 juni 2017
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s): » Amsterdam
Soort werk: » Communicatie / Marketing / Reclame / PR
» Financieel / Economisch
» Management / Leidinggevende / Ondernemer
Branche: » Commercieel | Sales
Type stage:
»  Meeloopstage
Stagevergoeding: » 450
Land: » Nederland
   

Omschrijving stage

Dankzij onze data analisten ontdekken we telkens hoe we onze processen verder kunnen verbeteren. Ben jij iemand die helemaal wild wordt van grote exports en help jij onze data analyse naar een hoger niveau te tillen? Dan zoeken wij jou!

Over Guidion

Guidion helpt mensen in en om het huis, zodat alle apparatuur werkt. Gratis monteur bij je modem? Grote kans dat je iemand van Guidion over de vloer krijgt. Bij Guidion zijn we pas gelukkig als klanten van onze partners gelukkig zijn. En die zijn pas gelukkig als de monteur die over de vloer komt gelukkig is en dat uitstraalt! Daarom stuurt Guidion op geluk en dát maakt het jonge, dynamische Guidion zo gaaf om voor te werken! Samen creëren we een bijzondere cultuur: iedere dag komen wij met het hele kantoor bij elkaar voor onze Daily, lunchen we samen en sluiten iedere week af met een leuke borrel. Guidion gelooft in de kracht van ondernemers en biedt technische ondernemers (experts) de mogelijkheid om hun passie uit te voeren! Hoe dat gaat? Geweldig, Guidion groeit als kool! Wij zijn trots om onze naam op de 16de plek van snelst groeiende bedrijven te zien staan in de categorie grote bedrijven, volgens het Financieel Dagblad. Een prachtig resultaat. Onze grootste uitdaging? Om nóg harder te groeien!

Jij en de functie

Analytische management talenten zijn op verschillende afdelingen binnen Guidion hard nodig. Wij zijn op zoek naar stagiairs die uitdagende projecten met beide handen aangrijpen. Binnen de projecten houd jij je bezig met het analyseren van data. Jouw analytische vaardigheden dragen bij aan het voorspellen van problemen. Daarnaast maak je rapportages over de binnengekomen data, en adviseer je Guidion over onze huidige processen. Zie jij verbeterpunten in het huidige proces, die wij nog niet eerder hebben opgemerkt? Deel ze zodat wij ervan kunnen leren. Jij maakt het verschil! En samen zorgen we ervoor dat het dataproces goed verloopt.

Binnen Guidion besteden we veel aandacht aan het geluk van de medewerkers. Als stagiair heb je de vrijheid om jouw creativiteit te gebruiken en krijg je veel verantwoordelijkheid. Met die reden daagt Guidion je uit om een eigen project op te pakken tijdens je stage. Een project waar jij echt energie van krijgt en waar je jouw ambities in kwijt kan! Heb jij al ideeën?

* Bij enkele data analyse stages behoort training in PowerBI ook tot het programma.

Kom je bij ons op de koffie?

Klik op de button om te solliciteren. M. Aandewiel maakt graag kennis als je vragen hebt.

   

Vereisten

 

Achtergrond

  • HBO/WO student
  • Woonachtig in regio Amsterdam (geen reiskostenvergoeding)
  • Je stage start vanaf september 2017 en zal tot eind februari duren, waarbij je 4-5 dagen per week aanwezig bent. Hiervoor krijg je een stagevergoeding van 450 euro per maand, hier wordt een bedrag voor lunch kosten van ingehouden.

Competenties

  • Leiding nemen
  • Procesdenken
  • Zelfstandig

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur direct via dit platform, via Stagemotor.nl met up-to-date profiel. Op deze manier kunnen wij eenvoudig en snel contact met je opnemen!

   

Trefwoorden

management  commerciele economie  bedrijfskunde mer  bedrijfskunde  mer  kwaliteit  operationeel  specialistisch  communicatie  analytisch  excel  commercieel  commerciele  proces  capaciteit  
   
Minimaal opleidingsniveau: » HBO
Studierichting(en): » Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
» Financieel | Administratief | Bedrijfseconomie | Accountancy
» Juridisch | Rechten en Bestuurswetenschappen
Stageperiode: » 5 maanden
Startdatum: » Begin september 2017
Rijbewijs noodzakelijk: » Nee


Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 

Guidion is sinds de oprichting gegroeid tot een bedrijf dat meer dan 700.000 klanten per jaar helpt. Klanten zijn veelal A-merken actief in Telecom, Hardware- en Software productie & Retail. Daarnaast hebben wij onze eigen particuliere klanten. Met de gemiddelde leeftijd van 24 jaar zijn wij een jong en dynamisch bedrijf en werken wij dagelijks vanuit ons kantoor samen met een groot netwerk van ondernemers in heel Nederland.Bedrijfsnaam: GuidionDagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?

E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Kandidaat:
Meld je gratis aan!
Werkgever:
Plaats gratis uw stage


Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.