Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.132 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Finance Stagiair in Amsterdam

23 juni 2017
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s): » Amsterdam
Soort werk: » Financieel / Economisch
Branche: » Financiele dienstverlening
Type stage:
»  Meeloopstage
Stagevergoeding: » 450
Land: » Nederland
   

Omschrijving stage

Wil jij helpen de financiële processen te optimaliseren? En de groei van Guidion beheersbaar houden? Dan zoeken wij jou!

Over Guidion

Guidion helpt mensen in en om het huis, zodat alle apparatuur werkt. Gratis monteur bij je modem? Grote kans dat je iemand van Guidion over de vloer krijgt. Bij Guidion zijn we pas gelukkig als klanten van onze partners gelukkig zijn. En die zijn pas gelukkig als de monteur die over de vloer komt gelukkig is en dat uitstraalt! Daarom stuurt Guidion op geluk en dát maakt het jonge, dynamische Guidion zo gaaf om voor te werken! Samen creëren we een bijzondere cultuur: iedere dag komen wij met het hele kantoor bij elkaar voor onze Daily, lunchen we samen en sluiten iedere week af met een leuke borrel. Guidion gelooft in de kracht van ondernemers en biedt technische ondernemers (experts) de mogelijkheid om hun passie uit te voeren! Hoe dat gaat? Geweldig, Guidion groeit als kool! Wij zijn trots om onze naam op de 16de plek van snelst groeiende bedrijven te zien staan in de categorie grote bedrijven, volgens het Financieel Dagblad. Een prachtig resultaat. Onze grootste uitdaging? Om nóg harder te groeien!

Jij en de functie

Als Finance Stagiair krijg je veel verantwoordelijkheid en vrijheid tijdens je stage. Je houdt je bezig met de afhandeling van de crediteuren- en debiteurenadministratie. Door jouw nauwkeurigheid en resultaatgerichtheid zorg je dat alle financiële gegevens op orde zijn. In dit proces heb je veel contact met de verschillende managers. Je bent zelfverzekerd en durft prioriteiten bij hen aan te kaarten.

Je hebt telefonisch contact met bedrijven en medewerkers over crediteuren en debiteuren. Je pakt met je communicatieve vaardigheden de verantwoordelijkheid over de juiste afhandeling van deze taken. Je schroomt niet om tot het uiterste te gaan om ervoor te zorgen dat alles up-to-date en op tijd doorgevoerd is.

Naast de dagelijkse werkzaamheden, daagt Guidion je uit een eigen project op te pakken. Guidion is de afgelopen jaren zo hard gegroeid dat het in een nieuwe fase terecht is gekomen. Van kleine start-up is Guidion inmiddels een bedrijf van serieuze omvang dat middenin een professionaliseringsslag zit. Als Finance Stagiair is het mogelijk om binnen de afdeling een eigen onderzoek te doen om de dienstverlening te verbeteren.

Kom je bij ons op de koffie?

Klik op de button om te solliciteren. M. Aandewiel maakt graag kennis als je vragen hebt.

   

Vereisten

 

Achtergrond

  • HBO/WO student, op zoek naar een meewerkstage
  • Bedrijfseconomie/accountancy is een pré
  • Kennis van boekhouding is een pré
  • Woonachtig in regio Amsterdam (geen reiskostenvergoeding)
  • Je stage start vanaf september 2017 en zal tot eind februari duren, waarbij je 4-5 dagen per week aanwezig bent. Hiervoor krijg je een stagevergoeding van 450 euro per maand, hier wordt een bedrag voor lunch kosten van ingehouden.
Competenties
  • Klantgericht
  • Nauwkeurig
  • Resultaatgericht
  • Vakkundig
  • Zelfstandig

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur direct via dit platform, via Stagemotor.nl met up-to-date profiel. Op deze manier kunnen wij eenvoudig en snel contact met je opnemen!

   

Trefwoorden

finance stage  financieel  finance  financieel administratief  
   
Minimaal opleidingsniveau: » HBO
Studierichting(en): » Financieel | Administratief | Bedrijfseconomie | Accountancy
» Juridisch | Rechten en Bestuurswetenschappen
Stageperiode: » 5 maanden
Startdatum: » Begin september 2017
Rijbewijs noodzakelijk: » Nee


Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 

Guidion is sinds de oprichting gegroeid tot een bedrijf dat meer dan 700.000 klanten per jaar helpt. Klanten zijn veelal A-merken actief in Telecom, Hardware- en Software productie & Retail. Daarnaast hebben wij onze eigen particuliere klanten. Met de gemiddelde leeftijd van 24 jaar zijn wij een jong en dynamisch bedrijf en werken wij dagelijks vanuit ons kantoor samen met een groot netwerk van ondernemers in heel Nederland.Bedrijfsnaam: GuidionDagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?

E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Kandidaat:
Meld je gratis aan!
Werkgever:
Plaats gratis uw stage


Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.