Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.113 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Stage Ben jij onze sprankelende communicatietopper? in Rotterdam

12 juli 2017
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s): » Rotterdam
Soort werk: » Recreatief / Sport / Tourisme
» Staf / Advies / Consultancy
» Communicatie / Marketing / Reclame / PR
» Commercieel / Verkoop
» Personeel en organisatie
Branche: » Communicatie | PR | Voorlichting
Type stage:
»  Meeloopstage
»  Traineeship
Stagevergoeding: » In overleg
Land: » Nederland
   

Omschrijving stage

Heb je gezonde interesse in mensen die werken? Ben je creatief en vind je het leuk om mee te werken aan innovatieve (marketing)acties? Kun jij daarnaast ook nog eens uit de voeten met programma's zoals InDesign en Photoshop? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zijn op zoek naar een energieke en sprankelende collega! Je gaat aan de slag met communicatie middelen, het initiëren van ludieke acties en levert topkwaliteit als het gaat om onze (online) serviceverlening. Dit betekent dat je creatief bent, initiatief neemt en altijd gaat voor net dat stapje extra.

   

Vereisten

 

Holland Fit is een dienstverlener die zich bezig houdt met het stimuleren van vitaliteit en inzetbaarheid van werkend Nederland. Dagelijks werken wij met een energiek team aan de ontwikkeling en verbetering van (online) vitaliteitsprogramma’s.

Een ideale Holland Fit collega laat zich het best omschrijven als betrokken, gedreven en enthousiast. Affiniteit met vitaliteit, gezondheid en inzetbaarheid zijn meer dan wenselijk. Een HBO- of WO-opleiding is de regel. Doorzettingsvermogen, teamspirit en de drive om je te blijven ontwikkelen zijn vereisten om deel uit te maken van ons team.

Lijkt het je een uitdaging om samen te werken aan de vitaliteit en inzetbaarheid van werkend Nederland? Stuur je sollicitatie met curriculum vitae via dit platform doormiddel van de Solliciteer Direct button.

   

Trefwoorden

vitaliteit  gezondheid  onderzoek  klanten  projecten  psychologie  bewegingswetenschappen  medewerkers  sport  sportmarketing  duurzame inzetbaarheid  
   
Minimaal opleidingsniveau: » HBO
Studierichting(en): » Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
» Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
» Gezondheidszorg | Sport & Beweging
Stageperiode: » Onbekend
Startdatum: » September 2017
Rijbewijs noodzakelijk: » Nee


Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 

Holland Fit organiseert gezondheidsprogramma's voor grote organisaties in Nederland. Met onze programma's worden medewerkers gemotiveerd tot een vitale leefstijl.Bedrijfsnaam: Holland FitDagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?

E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Kandidaat:
Meld je gratis aan!
Werkgever:
Plaats gratis uw stage


Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.