Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.201 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Stage Webmaster voor Multishops ( 400,-) in Almere

16 februari 2017
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s): » Almere
Soort werk: » Elektrotechnisch / Electronica
» ICT
Branche: » Automatisering | ICT | eCommerce
Type stage:
»  Afstudeerstage
»  Traineeship
Stagevergoeding: » 400
Land: » Nederland
   

Omschrijving stage

Jong internationaal bedrijf opgezet met het doel om IT en IT gerelateerde producten en diensten aan te bieden aan individuelen en bedrijven!

Door onszelf te ontwikkelen in het e-commerce platform, is ons doel het leveren van hoge kwaliteitsproducten en diensten naar onze klanten in een snelle en veilige manier, met de meest concurrerende prijzen in de markt. Met fysieke en virtuele kantoren in uiteenlopende landen, z verwachten wij dat het aantal zal blijven groeien in de toekomst.

Wij hebben een hoop gepassioneerde jonge mensen in het team, die hun uiterste best doen om aan alle behoeften te voldoen van onze klanten. In verband met de sterke groei van onze organisatie zijn wij voor ons hoofdkantoor in Almere WTC op zoek naar een:

WEBMASTER (TECHNISCH) MET BIJZONDERE DNA-KENMERKEN (M/V)

De webmaster is een allround specialist en is nauw betrokken bij de back end activiteiten van zowel onze websites als onze webshops. Hij/zij beheerd het back end systeem en het CMS van de websites. Naast deze taken ben je verantwoordelijk voor de integratie van CMS data met onze bedrijfsapplicaties. Hij/zij werkt nauw samen met Sales Support en de Product Marketeers in de ontwikkeling van onze websites en webshops, bij het online zetten van alle nieuwe producten en diensten, zodat wij efficiënt, effectief en innovatief blijven.

De ideale kandidaat heeft een HBO werk- en denkniveau en minimaal 1 jaar ervaring als Webmaster en bij voorkeur een aantal maanden relevante (werk) ervaring met Magento en MySQL.

Wij zoeken niet de meest ervaren webmaster maar wel iemand die iedere dag wil leren om de beste te worden. Dat is onze streven altijd.

Je moet in staat zijn om zowel een Functioneel als Technisch Ontwerp te maken. Je bent bilingual NL-ENG aangezien alle communicatie binnen onze organisatie en met het buitenlandse ontwikkelteam in Engels is.

Je blijft op de hoogte van ontwikkelingen in de markt en signaleert risico’s en kansen. Je hebt een track record op het gebied van het optimaliseren van online omgevingen en beschikt over een eigen visie en draagt deze ook uit. Je bent hands-on en hebt ruime ervaring in de ICT-wereld met zowel front- als back end systemen.

Vereisten

 

Competenties:

 • in staat prioriteiten te stellen
 • analytisch en kwaliteitsgericht
 • organisatiesensitief en innovatief
 • klantgericht en stressbestendig
 • teamspeler
 • Resultaatgerichtheid
 • Flexibiliteit
 • Netwerken
 • Innovatief
 • Leervermogen
 • Goed overweg kunnen met server, databases, cms (content management systemen), php, css, html en allerlei andere scripttaal
 • Een Pre is kennis van SEO en SEM danwel dit snel te kunnen eigenen tijdens “training on the job”
 • Informatie overbrengen en presenteren (Design, Structuur en Inhoud optimaliseren).

Maar wij vragen meer. Werken bij ons betekent met bevlogenheid en samen met topteams werken aan ontwikkelingen en verbeteringen van onze webshops en productlijnen.

Om als professional in onze organisatie te werken moet je in het bezit zijn van bijzondere kwaliteiten of zoals wij zeggen: je moet beschikken over ons de potentie om ons DNA te kunnen eigenen.

Als teamlid bezit je de bijzondere eigenschap om van het gewone iets bijzonders te maken. Wij bieden je de uitdaging om samen met collegae te bouwen en bij te dragen aan verdere ontwikkelingen van de organisatie. Zie jij jezelf passend in dit profiel en heb je voldoende lef om deze uitdaging aan te gaan? Dan zijn wij benieuwd naar jouw motivatie en jouw DNA profiel!

Interesse?
Stuur via dit platform via Stagemotor.nl een korte motivatiebrief en cv door te klikken op de 'Solliciteer direct' button.

Minimaal opleidingsniveau: » HBO
Studierichting(en): » Informatica | Computerkunde | Grafische Vormgeving
Stageperiode: » 5 maanden
Startdatum: » Per direct / September 2017 / In overleg
Rijbewijs noodzakelijk: » Nee
   
Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 
Started in October 2013 with a team of total 4 members, now we do count more than 40 staff.
Operating internationally in 12 countries with multiple scopes we give everyone never ending challenges.

Bedrijfsnaam: Tresbizz
Plaats: Almere - Waar ligt dit?Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?

E-mail:

Kandidaat:
Meld je gratis aan!
Werkgever:
Plaats gratis uw stage