Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.301 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Online Marketing en Communicatie Stagiaire in Eindhoven


Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s) : Eindhoven
Branche : Commercieel | Sales
Land : Nederland
Geplaatst op : Maandag 16 januari 2017
Soort werk : » Communicatie / Marketing / Reclame / PR
» Commercieel / Verkoop
   
P.i.e.n. c.v.

Omschrijving stageplaats

Ben je op zoek naar een uitdagende en leerzame online marketing en communicatie stage? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. P.I.E.N. is een dynamisch bedrijf en we hebben ieder half jaar een stagiaire, die een grote bijdrage levert aan alle sales, (online) marketing en communicatie gerelateerde opdrachten. Mocht je een enthousiaste en zelfstandige stagiaire zijn? Dan bieden wij je een stageplek met een breed interessegebied aan waarbij je veel kunt leren over de digitale marketing en communicatie, maar ook veel andere aspecten die voorkomen in een organisatie.

Over P.I.E.N.

Als importeur/distibuteur van babyartikelen zorgt P.I.E.N. voor de import, marketing en distributie van diverse merken. Deze worden geïmporteerd uit o.a. Frankrijk, Zwitserland en Nieuw-Zeeland.

Je stage kan ingedeeld worden in 3 verschillende delen:

  1. Meewerken in de organisatie. Hierbij krijg je vooral te maken met de digitale marketing en communicatie. Denk hierbij aan informatievoorziening en promotie via de website, events, advertorials en social media, de dagelijkse werkzaamheden.
  2. Je opdracht voor je opleiding. Je krijgt genoeg tijd om aan je opdracht te werken. De opdracht is gericht op het ontwikkelen van een business to business markt voor een kinderproduct. Pretparken, merchandising companies, voetbalclubs etc. behoren tot de business to business markt van dit product.   
  3. Een stukje eigen invulling. Als stagiaire bij P.I.E.N. willen we graag dat je een leuke, maar vooral een leerzame periode hebt. Je krijgt ruimte om te werken en te leren van datgeen waar jij behoefte aan hebt. Wil je meer leren over de financiële facetten binnen de organisatie? Of juist de commerciële facetten? Er is ruimte voor overleg!

Vereisten

 

- Meeloopstage, geen afstudeerstage!
- Goede beheersing van de Nederlandse taal
- Goede beheersing van de Engelse taal is een pré
- Marktconforme vergoeding (in overleg)
- Vanwege aard van het product (baby artikelen) voorkeur voor een vrouwelijke stagiair

www.baby-pien.nl

Interesse?
Solliciteer bij voorkeur via Stagemotor.nl, op deze manier hebben wij direct inzicht in je profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen.

   

Trefwoorden

sales marketing communicatie  online b2b marketing  b2b marketing  b2b sales  stagiair sales marketing  online marketing  online communicatie  
   
Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): » Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing | » Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie |
Stageperiode: 5 maanden
Stagevergoeding: 200
Startdatum: Februari 2017
Soort stage:
» Meeloopstage
» Onderzoekstage
Rijbewijs noodzakelijk: nee
   
Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 
Als groothandel in babyartikelen zorgen wij voor de import, marketing en distributie van diverse merken. Deze worden geïmporteerd uit o.a. de Verenigde Staten, Nieuw-Zeeland, Frankrijk, Zweden en Israël, en zijn bestemd voor de retail in de Benelux.
   
Bedrijfsnaam: P.i.e.n. c.v.
Plaats: Eindhoven - Waar ligt dit?

Nieuwe vacatures in je mail?

Dagelijks een overzicht ontvangen met
de nieuwste vergelijkbare vacatures?

E-mail: