Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.166 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Stage Grafisch vormgever in Leiden

14 augustus 2017
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s): » Leiden
Soort werk: » Promotiewerk
» Communicatie / Marketing / Reclame / PR
Branche: » Overige
Type stage:
»  Meeloopstage
»  Afstudeerstage
»  Onderzoekstage
»  Traineeship
Stagevergoeding: » In overleg
Land: » Nederland
   

Omschrijving stage

Stage Mediavormgeven / Grafisch Vormgever
Als vormgever ga je aan de slag met het opmaken van logo’s & huisstijlen, drukwerk, websites, magazine's en allerlei andere soorten reclame producten. Elke dag is anders!

Bedrijfsprofiel:
Wij zijn de uitgever van Fitzy Magazine. Fitzy staat vol met de laatste fitness, food en lifestyle tips en tricks. Een baan bij ons is uitdagend en zorgt voor voldoende afwisseling.
Naast Fitzy, zijn wij een full service reclamebureau. Wij bieden simpelweg alles op het gebied van reclame-uitingen, offline én online.

Het profiel:
Je leert gedurende je stage elke onderdeel van je studie in de praktijk te brengen. Doordat wij expertise op elke gebied van grafisch vormgeven hebben, weet je na deze stage zeker welke richting je op wilt! Webdesign, print, sign of multimedia. We maken samen met jou een leerplan, zodat je met een hoofd vol kennis je stage afrond!

Periode:
Wij nemen doorlopend stagelopers aan. Minimale periode is 2 maanden. Bij ons loop je in tegenstelling tot andere bedrijven maar 4 dagen stage per week. Je krijgt hiervoor wel de 5 dagen per week aan uren voor je opleiding. Je houdt dus een dag per week voor jezelf over.

Locatie:
Wij zijn gevestigd in de Area071, een bruisend gebouw waar zo'n 125 bedrijven samenkomen. Het ligt op de grens tussen Leiden en Leiderdorp en is gemakkelijk te bereiken met openbaar vervoer, fiets of auto.

   

Vereisten

 
Kennis van de Adobe paketten

Interesse?
Wil je graag bij ons stagelopen? Stuur dan je cv en motivatie naar ons via Stagemotor.nl. Wellicht tot snel!
Minimaal opleidingsniveau: » Niet gespecificeerd
Studierichting(en): » Alle studierichtingen
Stageperiode: » Onbekend
Startdatum: » Per direct / September / In overleg
Rijbewijs noodzakelijk: » Nee


Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 

Bedrijfsprofiel: Wij zijn de uitgever van Fitzy Magazine. Fitzy staat vol met de laatste fitness, food en lifestyle tips en tricks. Een baan bij ons is uitdagend en zorgt voor voldoende afwisseling. Naast Fitzy, zijn wij een full service reclamebureau. Wij bieden simpelweg alles op het gebied van reclame-uitingen, offline Ún online. Het profiel: Je leert gedurende je stage elke onderdeel van je studie in de praktijk te brengen. Doordat wij expertise op elke gebied van grafisch vormgeven hebben, weet je na deze stage zeker welke richting je op wilt! Webdesign, print, sign of multimedia. We maken samen met jou een leerplan, zodat je met een hoofd vol kennis je stage afrond!Bedrijfsnaam: SmartvertiseDagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?

E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Kandidaat:
Meld je gratis aan!
Werkgever:
Plaats gratis uw stage


Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.