Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.116 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Stagiair Application Developer in Sneek

6 juli 2017
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s): » Sneek
Soort werk: » ICT
Branche: » Automatisering | ICT | eCommerce
Type stage:
»  Afstudeerstage
»  Onderzoekstage
Stagevergoeding: » In overleg
Land: » Nederland
   

Omschrijving stage

Werken bij onze organisatie
Onze organisatie ontwikkelt Mobiléa: het open zorgplatform dat zorg & services volledig op de persoon ontsluit op een begrijpelijke en consistente wijze. Met behulp van Mobiléa houdt men zelf de regie in handen en kan men op eenvoudige manier ondersteuning op afstand krijgen van familie en de professionele zorg. We werken hiervoor o.a. samen met TNO op het gebied van Usability en Inclusive Design.

Mobiléa laat alle maatschappelijk betrokkenen samenwerken om de Wmo (Wet maatschappelijke ondersteuning) uitvoerbaar en betaalbaar te houden. Mobiléa biedt als platform functionaliteit voor gemeenten, zorgverzekeraars, mantelzorgers, zorgaanbieders, wooncorporaties en bedrijven.

Wat bieden wij?
Je komt te werken binnen een dynamische „startup” organisatie waar geen dag hetzelfde is binnen een enthousiast team met ruimte voor je eigen ideeën. Naast een stageopdracht met uitdagingen krijg je de vrijheid en ruimte om mee te denken aan nieuwe verrassende en doordachte oplossingen die passen in de huidige tijd en manier van communicatie en informatievoorziening. Technische knowhow is in ons ontwikkelteam aanwezig. Wij bieden voor de werkzaamheden een ruime stagevergoeding.

De Stageopdracht
Binnen de organisatie zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven Webapplication developer. Je hebt onder andere kennis van Responsive Design, HTML(5) en CSS(3). Je ziet de uitdaging om gezamenlijk een applicatie te ontwikkelen die echt Cross-Platform is. Hiervoor geven wij je de uitleg en ondersteuning. Doordat jij van je hobby je beroep aan het maken bent, ben je op de hoogte van de nieuwste technologieën en experimenteer je graag voor een praktische toepassing.

Je krijgt eerst de mogelijkheid om kennis te nemen van onderzoeken en rapportages met betrekking tot Usability en Inclusive Design. Je werkt samen met het design team de user-interfaces uit. Wat is gebruiksvriendelijk voor onze doelgroepen? Hoe krijg je alle functies in dezelfde look & feel? Dat zijn enkele van de grote uitdagingen die in samenspraak met het design team moeten worden opgelost. Je gaat zelfstandig de ontwerpen technisch realiseren naar de voor het ontwikkelteam geschikte Responsive bestanden, zodat op elk type scherm, computer en mobile device de juiste vormgeving op een generieke wijze wordt getoond.
   

Vereisten

 
Onze ideale kandidaat voldoet aan de volgende eisen:
● Je voelt je thuis en presteert het beste in een dynamisch en creatief bedrijf;
● Je ziet Responsive Webdesign en programmeren als jouw tweede natuur, je hebt hier een grote passie voor;
● Je hebt kennis van Responsive Design, HTML(5), CSS(3) en ervaring met Illustrator/Photoshop/InDesign;
● Je denkt Cross-Platform;
● Je bent creatief en staat open om te werken op basis van de scrum methode waarmee je snel zichtbare resultaten behaalt;
● Je bent door eigen interesses op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in jouw vakgebied;
● Je bent een teamplayer die van nature op een open en eenvoudige manier communiceert;
● Je ziet het als een uitdaging om bij te dragen aan verdere groei van Mobilea;
● Je hebt een goede beheersing van de Engelse taal (woord & geschrift);
   

Trefwoorden

responsive design  html5  css3  illustrator  photoshop  indesign  usability  inclusive design  ionic  jira  
   
Minimaal opleidingsniveau: » HBO
Studierichting(en): » Informatica | Computerkunde | Grafische Vormgeving
Stageperiode: » 5 maanden
Startdatum: » Zo spoedig mogelijk
Rijbewijs noodzakelijk: » Nee


Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 

Onze organisatie ontwikkelt nu met een team van negen mensen Mobiléa: het open zorgplatform dat zorg & services volledig op de persoon ontsluit op een begrijpelijke en consistente wijze. Met behulp van Mobiléa houdt men zelf de regie in handen en kan men op eenvoudige manier ondersteuning op afstand krijgen van familie of professionele zorg. Zorg & services direct aan huis zoals maaltijden, boodschappen en de was. We werken hiervoor ook o.a. samen met TNO op het gebied van Usability en Inclusive Design. Wij laten alle maatschappelijk betrokkenen samenwerken om de Wmo (Wet maatschappelijke ondersteuning) uitvoerbaar en betaalbaar te houden. Onze software biedt functionaliteiten voor onder andere gemeenten, zorgverzekeraars, mantelzorgers, zorgaanbieders, wooncorporaties en bedrijven.


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?

E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Kandidaat:
Meld je gratis aan!
Werkgever:
Plaats gratis uw stage

Stages in de omgeving van Sneek

Communicatie Stage Internationaal Onderwijsproject
Bolsward
Marketeer
Sneek


Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.