Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.116 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Stage Marketeer in Sneek

21 juni 2017
Geplaatst:

Interesse in deze vacature? Stuur dan jouw sollicitatie vóór 31 juli (nog 5 dagen om te reageren).

Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s): » Sneek
Soort werk: » Communicatie / Marketing / Reclame / PR
» Commercieel / Verkoop
Branche: » Automatisering | ICT | eCommerce
Type stage:
»  Afstudeerstage
»  Onderzoekstage
Stagevergoeding: » In overleg
Land: » Nederland
   

Omschrijving stage

Ben jij ondernemend, creatief en heb je een passie voor nieuwe markten en media? Wij bieden je een uitdagende kans binnen een snel groeiend en dynamisch team waarbij je de vrijheid krijgt voor eigen ideeën en jezelf kunt ontwikkelen! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gedreven Marketeer die het vermogen en talent heeft om samen met onze communicatie en sales mensen onze zorginnovatie na de succesvolle introductie verder in de markt te zetten.

Je bent taalkundig goed onderlegd en weet daardoor de juiste snaar te raken voor zowel een persbericht als bedrijfspresentatie. Het frequent benaderen van de media om onze zorginnovatie op de kaart te zetten zie je als een interessante uitdaging. Je bent nieuwsgierig en wilt de gehele markt en de (media)kanalen kennen, beschrijven en overzichtelijk in beeld brengen. Samen met ons team onderzoek en ontwikkel je de Customer Journey en breng je deze over in onze uitingen, zoals website, foldermateriaal, nieuwsbrieven, Direct Mail en eventueel video- en fotomateriaal.

Zelfstandig een actie bedenken en daarna uitvoeren geeft je energie. De markt vraagt op dit moment om een technisch hoogwaardig product als het onze. Zowel de zorg als de overheid zien de noodzaak van 24/7 Beeldzorg. Onze innovaties geven je de kans het verschil ten opzichte van andere oplossingen aantoonbaar over te brengen.

   

Vereisten

 

- Je bent door eigen interesses op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op jouw vakgebied. De mogelijkheid om kennis te nemen van onderzoeken en rapportages met betrekking tot onze innovaties en de markt pak je als start graag voortvarend op.

- Je hebt kennis of wilt deze kennis graag opdoen van presentatie- en nieuwsbrief-software zoals Mailchimp, Google Drive en Keynote.

- Social media zoals Linkedin, Twitter en Facebook weet je doelmatig in te zetten. Ook met seo en sea ben je bekend.

- Duidelijke overzichten van klanten en media maken en bijhouden zit in je natuur.

- Je hebt een verkoopgerichte instelling die je in de uitingen en marktbenadering weet te verwerken. Dit ook doordat je oog en inlevingsvermogen voor de klant en de eindgebruikers hebt.

- Je bent communicatief sterk en hebt een goede beheersing van het Nederlands, Engels en Duits. In woord en geschrift.

- Je bent een teamplayer, maar kunt ook zelfstandig werken en wilt zichtbare resultaten behalen.

   

Trefwoorden

marketing communicatie social media  persberichten  direct marketing  sales en marketing  commercieel verkoop  
   
Minimaal opleidingsniveau: » HBO
Studierichting(en): » Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
» Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
Stageperiode: » 5 maanden
Startdatum: » Per direct/in overleg
Rijbewijs noodzakelijk: » Nee

Interesse in deze vacature? Stuur dan jouw sollicitatie vóór 31 juli (nog 5 dagen om te reageren).

Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 

Onze organisatie ontwikkelt nu met een team van negen mensen Mobiléa: het open zorgplatform dat zorg & services volledig op de persoon ontsluit op een begrijpelijke en consistente wijze. Met behulp van Mobiléa houdt men zelf de regie in handen en kan men op eenvoudige manier ondersteuning op afstand krijgen van familie of professionele zorg. Zorg & services direct aan huis zoals maaltijden, boodschappen en de was. We werken hiervoor ook o.a. samen met TNO op het gebied van Usability en Inclusive Design. Wij laten alle maatschappelijk betrokkenen samenwerken om de Wmo (Wet maatschappelijke ondersteuning) uitvoerbaar en betaalbaar te houden. Onze software biedt functionaliteiten voor onder andere gemeenten, zorgverzekeraars, mantelzorgers, zorgaanbieders, wooncorporaties en bedrijven.


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?

E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Kandidaat:
Meld je gratis aan!
Werkgever:
Plaats gratis uw stage

Stages in de omgeving van Sneek

Stagiair Application Developer
Sneek


Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.