1.117 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Stage 400,- | Marketing/Communicatie | Amgate/Evisit in Den Haag

31 augustus 2017
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Den Haag
Soort werk: Communicatie / Marketing / Reclame / PR
Branche: Automatisering | ICT | eCommerce
Type stage:
Afstudeerstage
Onderzoekstage
Stagevergoeding: 400
Land: Nederland

Omschrijving stage

Stagiair(e) marketing/communicatie bij Amgate in Den Haag

Wij zijn op zoek naar een stagiair(e) marketing/communicatie voor een periode van minimaal 5 maanden voor 4/5 dagen per week, start augustus/september 2017.

 “Ben jij een slimme, praktisch ingestelde en creatieve alleskunner? Heb je affiniteit met events en social media en krijg je energie van plannen, snel schakelen en hard werken? Dan is deze stage iets voor jou!”

Stagevergoeding:
Je ontvangt een stagevergoeding van € 400,- per maand.

Wie ben jij?
Je bent een gemotiveerde, enthousiaste, extraverte student die op zoek is naar een uitdagende stage bij een snel groeiend bedrijf. Je wilt je graag op meerdere vlakken ontwikkelen en jezelf op die manier klaarstomen voor het bedrijfsleven. Als stagiair(e) maak je deel uit van het Marketing/Communicatie Team. Daarnaast draai je mee in het evisit evenemententeam, welke uit vier personen bestaat. Zij zijn volop bezig met de uitvoering voor het organiseren van evenementen om onze klanten, zoals ABN AMRO, KLM en Jaarbeurs, daarin volledig te ontzorgen. Amgate werkt met eigen ontwikkelde software voor evenementen, genaamd evisit.

Wat ga je doen?
- Communicatiewerkzaamheden, zoals opstellen/schrijven/controleren van teksten. - Creeren van en meedenken over content voor onze (social) media kanalen/blogs en bijdrage leveren aan de nieuwsbrief.
- Beheer van onze marketing-contentkalender
- Meewerken aan de marketing van evisit, ondersteunend in projecten en actief betrokken bij de analyse van onze campagnes
- Assisteren bij de inrichting van evisit projecten ten behoeve van event registratie. Zorg dragen voor een adequate vastlegging van eventgegevens, sturen op voortgang, werken met deadlines en zorgen dat onze evenementen volgens planning verlopen.
- Het opmaken van documenten voor onze bestaande klanten in ons crm systeem.
- Jij gaat nadenken en kansen signaleren hoe evisit zich nog beter kan vermarkten (marketing) en nadenken over mogelijkheden voor new business.


Vereisten

Jouw profiel:
-
Je volgt een opleiding op HBO/WO niveau, liefst in de richting van events/hospitality/marketing/communicatie;
- Je hebt goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift;
- je bent gewend om te werken met Word,Excel en Powerpoint;
- Kennis van social media kanalen en de mogelijkheden die zij bieden; 
- Kennis/interesse in Google Adwords/Analytics;
- Je hebt een zelfstandige werkhouding;
- Je bent sociaal vaardig en vriendelijk;
- Affiniteit met IT/online software is een pré.

Heb je interesse?
Zin in deze uitdaging? Laat het ons weten!
Stuur dan je reactie t.a.v. Mary Toonen bij voorkeur via Stagemotor.nl
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
Horeca | Toerisme | Facilitair
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: Per direct / September / In overleg
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

De gehele organisatie bestaat uit 15 gedreven professionals die gezamenlijk verantwoordelijk zijn voor alle projecten. De klanten van Amgate hebben allemaal iets gemeenschappelijks: zij organiseren jaarlijks meerdere bijeenkomsten voor relaties en/of medewerkers. Het organiseren van een evenement heeft altijd veel voeten in de aarde. Van het uitnodigen van de doelgroep tot aan de evaluatie is het in ieder project van groot belang dat dit nauwkeurig, met zorg en gevoel wordt ingevuld. De details bepalen het succes. Amgate maakt voor de ondersteuning bij het organiseren van de evenementen vanaf 2001 gebruik van de door haar zelf ontwikkelde online software evisit. Amgate blijft de software verbeteren en aanpassen aan de wensen en eisen van de gebruikers. De ondersteuning van evisit bestaat uit bezoekersregistratie, eventcommunicatie en managementinformatie. Met evisit ontzorgen wij onze klanten door het uitnodigingstraject, de eventwebsite, e-ticketing en de registratie te verzorgen. Wij werken met evist voor grote bedrijven zoals ABN, Jaarbeurs, KLM en Ahoy Rotterdam. Dit is nog maar het topje van de ijsberg. Met software alleen kan een evenement niet worden georganiseerd. Een team van specialisten begeleidt de opdrachtgevers in het proces. Voor veel van onze opdrachtgevers is het organiseren van evenementen geen dagelijkse kost. Met onze ervaringen en producten is alles geregeld voor een succesvol evenement. Wij missen alleen jou nog als super-stagiair(e)! Als stagiair(e) bij Amgate, kun je rekenen op een interessante stage waarin je de gelegenheid krijgt om veel te leren. Uiteraard krijg je begeleiding, maar ook vrijheid om je ideeën uit te werken en jezelf te ontwikkelen. En dat alles in samenwerking met 15 leuke collega’s. Samen met jou gaan we er voor zorgen dat je stage een groot succes wordt waar je later met veel plezier aan terug denkt!

Bedrijfsnaam: Amgate


Bedrijfsnaam:

Amgate
Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.