Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.299 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Stage Stagiar Social Media in Amsterdam


Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s) : Amsterdam
Branche : Communicatie | PR | Voorlichting
Land : Nederland
Geplaatst op : Vrijdag 06 januari 2017
Soort werk : » Commercieel / Verkoop
» Communicatie / Marketing / Reclame / PR
   

Omschrijving stageplaats

Ben jij een enthousiaste marketing, communicatie of journalistiek student met aantoonbare kennis en vaardigheden van webmarketing en specifiek Social Media?   Kom je uit de buurt van Amsterdam en ben je op zoek naar een interessante, leerzame en verantwoordelijke stage? Reageer dan nu!

Wie zijn wij?

Wij zijn een jong en snelgroeiend retailbedrijf in de herenkleding. Wij volgen een multichannel strategie om online (webshop) en offline (21 fysieke winkels door Nederland) elkaar te laten versterken. Het gebruik van Social Media zal hierin een belangrijke rol spelen.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een stagiar die het huidige marketingbeleid verder vertaalt naar een Social Mediastrategie. Deze strategie vertaalt in concrete doelstellingen, op basis hiervan campagnes opstelt en deze vervolgens ook daadwerkelijk weet te implementeren. Om dit te kunnen realiseren krijg je uiteraard begeleiding en ondersteuning van zowel onze marketing- als de e-commercemanager.

Vereisten

 

- mbo+/hbo/wo-opleiding Media, Informatie, Communicatie, Multimedia Design, Journalistiek

- gespecialiseerde kennis van Social Media

- uitstekende taalvaardigheid

- creatief

- proactief

- zelfstandig

   

Trefwoorden

facebook  twitter  marketing communicatie social media  webmarketing  online communicatie  e-commerce  marketing communicatie  internet marketing  stagiaire internet social media online m  ecommerce  
   
Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): » Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing | » Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie | » Informatica | Computerkunde | Grafische Vormgeving |
Stageperiode: onbekend
Stagevergoeding: in overleg
Startdatum: Februari 2017
Soort stage:
» Afstudeerstage
» Traineeship
Rijbewijs noodzakelijk: nee
   
Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 
Wij zijn een jong, dynamisch bedrijf dat actief is in de herenmode. Wij bestaan nu 10 jaar en zijn nog steeds snel groeiende! Inmiddels zijn er 18 fysieke winkels verspreid door heel Nederland en een toonaangevende webshop.
Binnen het bedrijf hangt een informele sfeer, een no-nonsense mentaliteit en is er ruimte om jezelf te ontwikkelen.
   
Plaats: Amsterdam Zuidoost - Waar ligt dit?

Nieuwe vacatures in je mail?

Dagelijks een overzicht ontvangen met
de nieuwste vergelijkbare vacatures?

E-mail: