Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.300 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Uitdagende Junior Accountmanager stage in Zaandam


Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s) : Zaandam
Branche : Commercieel | Sales
Land : Nederland
Geplaatst op : Woensdag 18 januari 2017
Soort werk : » Receptionist(e) / Telefonist(e)
» Callcenter / Customer service
» Communicatie / Marketing / Reclame / PR
» Financieel / Economisch
» Commercieel / Verkoop
» Management / Leidinggevende / Ondernemer
   
Royaal Vastgoed

Omschrijving stageplaats

Als stagiaire Junior accountmanager / commercieel medewerker binnendienst is het iedere dag feest!

We beginnen de dag met een pre-shift waarin we gezamenlijk de doelstellingen van de dag doornemen om jou optimaal te motiveren. Samen met je team word je ingezet op één van de uitdagende projecten. Royaal Vastgoed faciliteert je binnen onze vestiging te Zaandam met een moderne werkplek, de juiste training en begeleiding om je succesvol te maken in de wereld van Vastgoed.

In de projecten waarvoor je werkt is het doel altijd om commercieel resultaat te behalen. Jij weet in je rol als junior accountmanager als geen ander een visitekaartje te zijn naar onze klanten. Jouw prospecten zijn consumenten en zakelijke contacten. Ieder gesprek is weer anders en geeft je de mogelijkheid om je te onderscheiden van de concurrenten. Buiten een goede stage vergoeding belonen we onze toppers dan ook graag met extra bonussen en uitjes. Stap in de wereld van vastgoed en start je carrière als stagiaire junior accountmanager!

Door het aanbieden van diverse trainingen op het gebied van sales, blijkt Royaal Vastgoed vaak een ideale stap voor een succesvolle carrière als account manager. Buiten interne opleiding, een prettige werkomgeving en veel ruimte voor zelfontwikkeling bieden wij:

-           Een goede stage vergoeding
-           Een aantrekkelijke bonus regeling
-           Doorgroeimogelijkheden naar vaste dienst aanstelling

Vereisten

 

Wat vragen wij van jou?

Een prettige stem · Goede beheersing van de Nederlandse taal · Computervaardigheid · Gemotiveerde en enthousiaste houding · Assertief · Hands-on mentaliteit · Geen 9 tot 5 mentaliteit. 

   

Trefwoorden

sales en marketing  stagiair sales marketing  junior accountmanager  commercieel verkoop  commercieel  communicatie  
   
Minimaal opleidingsniveau: MBO
Studierichting(en): » Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing | » Financieel | Administratief | Bedrijfseconomie | Accountancy | » Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie |
Stageperiode: 5 maanden
Stagevergoeding: in overleg
Startdatum: Zo snel mogelijk
Soort stage:
» Meeloopstage
» Afstudeerstage
» Onderzoekstage
» Traineeship
Rijbewijs noodzakelijk: nee
   
Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 
Wie is Royaal Vastgoed?

Wij zijn een jong, enthousiast bedrijf dat in de afgelopen paar jaar flink aan de weg heeft getimmerd. Onze kracht ligt in het selecteren van de juiste projecten. Wij zien kansen in de markt en spelen daar snel op in. Met als resultaat dat we de klant een unieke mogelijkheid geven om te investeren. En natuurlijk om uiteindelijk een waardevermeerdering te realiseren. Royaal Vastgoed staat voor openheid en transparantie. Onze medewerkers zijn goed opgeleid en begeleiden u tijdens het hele aankooptraject. Eventuele risico’s worden duidelijk in kaart gebracht, zodat u altijd weet waar u aan toe bent.
   
Bedrijfsnaam: Royaal Vastgoed
Plaats: Zaandam - Waar ligt dit?

Nieuwe vacatures in je mail?

Dagelijks een overzicht ontvangen met
de nieuwste vergelijkbare vacatures?

E-mail: