Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.109 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Stage (Web)design / Grafische Vormgeving in Amsterdam

21 maart 2017
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s): » Amsterdam
Soort werk: » Artistiek / Creatief / Ambachtelijk
» Communicatie / Marketing / Reclame / PR
» ICT
Branche: » Automatisering | ICT | eCommerce
Type stage:
»  Meeloopstage
»  Afstudeerstage
Stagevergoeding: » € 300
Land: » Nederland
   

Omschrijving stage

Wij zijn vanaf Maart/April/Mei op zoek naar een stagiaire (Web)design / Grafische Vormgeving in Amsterdam!

Over ons team

Vanuit onze organisatie leren wij ondernemers online marketing en zodoende hoe zij meer online resultaat kunnen behalen. We bloggen, maken inspirerende video's, geven online marketing trainingen en verkopen onze eigen website software.

Onze organisatie is online groot en een bekende naam in de markt maar offline zijn wij met een compact, creatief en jong team (10 FTE tussen de 20 - 30 jaar). Op ons kantoor hangt een gezellige sfeer en wordt er op een ontspannen manier hard gewerkt aan niet alledaagse dingen. We geloven in autonomie, verantwoordelijkheid, life long learning en energie boven de ouderwetse 9 tot 5 mentaliteit en afgebakende functieprofielen.

We vinden elkaar niet alleen op professioneel gebied, maar ook tijdens de toffe dingen die we samen doen. Denk hierbij aan samen op reis, bootje varen door de Amsterdamse grachten, bedrijfsborrels, brainstormsessies, event- en seminarbezoeken enzovoorts.

Wat doen we? Mensen omver blazen met Phoenix!

Naast kennisoverdracht (middels onze cursussen en binnen onze community) hebben wij onze eigen website software ontwikkeld genaamd Phoenix.

Phoenix is een kant-en-klare tool (CMS) waarmee een ondernemer zonder technische kennis een professionele website kan opzetten die goed scoort in Google (SEO) en goede resultaten (Conversie) oplevert. Om dit moment werken er 1.000+ ondernemers met een Phoenix website.

Designen met een doel!

Phoenix werkt o.a. met kant-en-klare templates die wij ontwikkelen op basis van bewezen resultaat (conversie). Voor elk soort pagina / doel (home, blog, opt-in (voorbeeld), productverkoop (voorbeeld), events, webinars (voorbeeld), offerte aanvragen etc.) ontwikkelen we specifieke templates die plug and play te gebruiken zijn. Zo begint een gebruiker altijd met een bewezen eindresultaat en past simpelweg de inhoud aan.

That’s where you come in!

Vanaf februari 2017 zijn wij daarom op zoek naar een enthousiaste webdesign / grafische vormgeving stagiaire. Je zult je met name bezig houden met (web)design voor de Phoenix templates en eventueel een stukje UX-design (van onze eigen user interface).

Hiermee leer je in de praktijk wat echt belangrijk is bij effectief webdesign. Wij denken (en sturen jou aan) vanuit conversie optimalisatie en voegen jouw designs toe aan Phoenix zodat onze 1.000+ klanten deze meteen op hun websites kunnen gebruiken.

Wij kunnen zodoende precies doormeten hoe goed je designs het doen en dat is uitermate leerzaam. Daarnaast maak je dus op grote schaal een verschil met jouw kunsten ;-)

Stageopdracht?

Binnen de wereld van webdesign en internet marketing zijn er talloze stageopdrachten te bedenken. Wij geloven in het ontwikkelen van ieders eigen talenten en kijken daarom graag naar jou interesses en ambitie. Op die manier kunnen we samen met jou een stageopdracht uitwerken die goed bij je past.

   

Vereisten

 
Jij:
  • Bent jong, optimistisch, energiek, leergierig, innovatief en gezellig
  • Wil een stageplek waar je echt een verschil kunt maken
  • Doet een HBO/WO opleiding Design, Multimedia, Grafische Vormgeving
  • Bent goed thuis in grafische software zoals Photoshop, Illustrator etc.
  • Hebt ervaring met / interesse in webdesign en online marketing
  • Hebt ervaring met / interesse in mobile responsive / adaptive webdesign
  • Hebt interesse in de psychologie achter / effectiviteit van webdesign
  • Bent woonachtig in Amsterdam of in de nabije omgeving
  • Staat open voor een langere termijn samenwerking met de IMU na je stage

Laat ons weten dat je bestaat!

Kortom, wil jij je ontwikkelen in een snel groeiend bedrijf met een platte organisatie en designs maken die daadwerkelijk impact kunnen hebben in de praktijk?

Laat ons dan zo snel mogelijk horen waarom jij geschikt bent om ons team te versterken als designer!

   

Trefwoorden

webdesign  design  webdesigner  grafische vormgeving  grafisch ontwerper  stage design  design stage  online marketing en webdesign stage  webdesign stage amsterdam  
   
Minimaal opleidingsniveau: » HBO
Studierichting(en): » Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
» Informatica | Computerkunde | Grafische Vormgeving
Stageperiode: » 5 maanden
Startdatum: » Februari 2017
Rijbewijs noodzakelijk: » Nee
   
Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 
Vanuit onze organisatie leren wij ondernemers hoe zij het internet beter kunnen inzetten (internet marketing technieken) of hoe zij überhaupt iets voor zichzelf op het internet kunnen starten. We bloggen, maken video's, geven seminars en webinars (online uitzendingen) en verkopen verschillende internet marketing cursussen. Wij zijn online groot en hebben een bekende naam in onze markt maar offline zijn wij met een compact, creatief team. Op ons kantoor hangt een leuke sfeer en wordt er op een ontspannen manier hard gewerkt aan niet alledaagse dingen. We vinden elkaar niet alleen op professioneel gebied, maar ook tijdens de toffe dingen die we samen doen. Denk hierbij aan samen op reis, bedrijfsborrels, samen lunchen, brainstormsessies (geen idee is te gek), event- en seminarbezoeken, bedrijfsuitjes enzovoorts.
Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?

E-mail:

Kandidaat:
Meld je gratis aan!
Werkgever:
Plaats gratis uw stage


Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.