Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.294 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Maatschappelijk betrokken stagiair Communicatie in Nijmegen


Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s) : Nijmegen
Branche : Communicatie | PR | Voorlichting
Land : Nederland
Geplaatst op : Maandag 16 januari 2017
Soort werk : » Communicatie / Marketing / Reclame / PR
» Onderwijs en wetenschap
   

Omschrijving stageplaats

Ben je geïnteresseerd in maatschappelijke onderwerpen? Weet jij jongeren op een actieve en enthousiaste manier te benaderen en te betrekken? Hou je van schrijven en organiseren? Dan hebben wij een uitdagende stageplaats voor jou!

Wij zoeken een stagiaire die mee wil werken aan de Jongin-sites, waarbij jongeren worden betrokken bij hun gemeente en informatie kunnen vinden over allerlei problemen waar ze tegenaan lopen. Veel gemeenten hebben nu een jongerenwebsite waarbij landelijke en lokale informatie op een aantrekkelijke en toegankelijke manier gebundeld zijn. 

Je werkt binnen onze organisatie samen met twee andere stagiairs. Jullie vormen ons stagiair-team en binnen dat team zoeken we naar verschillende kwaliteiten die elkaar aanvullen. Het is dus niet nodig om al deze kwaliteiten in huis te hebben of tot je ‘vind ik leuk’ lijst te rekenen. Geef in je sollicitatie aan van welke jij het meest enthousiast wordt en waarom, dan kunnen wij beoordelen wat voor schakel jij in het geheel kunt zijn.
- Social media
- Schrijven van (web)teksten
- Filmpjes maken en/of bewerken
- Lesgeven / workshops geven
- Organiseren (van workshops en/of meetings)

Wij bieden:
- Een stageplek met veel mogelijkheden om te leren
- Een goede begeleiding
- Een leuk jong team binnen een klein bedrijf (vijf werknemers en drie stagiaires)
- Flexibiliteit in takenpakket
- Flexibiliteit in werktijden
- Stagevergoeding
- Een leuke werkplek in het centrum van Nijmegen
- Stage voor 5 maanden voltijds

Vereisten

 

Wij zoeken een enthousiaste stagiaire die het leuk vindt om actief bezig te zijn met de Jongin websites. Je deinst er niet voor terug om mensen te benaderen en op een actieve manier te betrekken bij ons project.Jij vindt het leuk om voor en met verschillende doelgroepen (gemeente-ambtenaren, jongeren) te werken, en weet erachter te komen wat zij belangrijk vinden.

- Minimaal HBO-niveau, WO-niveau is een pré
- Opleidingsrichting niet doorslaggevend, bv. Communicatie, Nederlands, Psychologie
- Affiniteit met jongeren is een pré.
- Zelfstandig maar tegelijkertijd ook een teamspeler
- Communicatief vaardig, zowel schriftelijk als mondeling
- Flexibel en stressbestendig

Helaas kunnen wij geen studenten Small Business en Retailmanagement, Commerciele economie, CMD of MBO/ROC aannemen vanwege opleidingseisen.

   

Trefwoorden

communicatie  website  organiseren  
   
Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): » Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie | » Gedrag en Maatschappij |
Stageperiode: 5 maanden
Stagevergoeding: 250
Startdatum: 7 februari 2017
Soort stage:
» Meeloopstage
Rijbewijs noodzakelijk: nee
   
Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 
We zijn een klein bedrijf in Nijmegen dat gespecialiseerd is in het betrekken van jongeren en talentontwikkeling van jongeren. Het gaat dan om beleid van bijvoorbeeld gemeenten. Wij doen onderzoek, geven advies, geven trainingen en zoeken naar slimme (ICT-)oplossingen binnen het jongerenbeleid. Bij talentontwikkeling kun je denken aan onze digitale leeromgeving (gametechniek) in ondernemend leren. Onze opdrachtgevers zijn onder andere gemeenten, instellingen, jeugdhulporganisaties en scholen.

Bij ons kun je werkervaring opdoen in jouw studierichting. We kijken naar wat je leuk vindt en wat je goed kan. Ook wordt er gekeken naar taken waarin je jezelf verder kunt ontwikkelen en verbeteren. Je werkt in het dit project in een klein team bestaande uit twee of drie stagiairs en de zeven medewerkers. Dit betekent veel flexibiliteit in taken, veel ruimte voor eigen initiatief en veel verantwoordelijkheden. Ook kun je op een uitstekende begeleiding rekenen en is er ruimte voor je schoolopdracht. Daarnaast zijn wij flexibel in het aantal werkdagen per week en het aantal werkuren per dag.
   
Plaats: Nijmegen - Waar ligt dit?

Nieuwe vacatures in je mail?

Dagelijks een overzicht ontvangen met
de nieuwste vergelijkbare vacatures?

E-mail: