Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.201 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Stagiaire digitale communicatie en online media in Amsterdam

01 februari 2017
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s): » Amsterdam
Soort werk: » Receptionist(e) / Telefonist(e)
» Communicatie / Marketing / Reclame / PR
Branche: » Automatisering | ICT | eCommerce
Type stage:
»  Meeloopstage
Stagevergoeding: » € 250
Land: » Nederland
   

Omschrijving stage

Wij, van Fair Focus Communicatie, hebben een nieuwe Twittermarketing tool ontwikkeld en zijn hiermee aan het experimenteren door bijvoorbeeld persberichten zowel via email als Twitter te verzenden. Het blijkt te werken!

We zoeken nu een stagiaire die ons helpt gegevens te analyseren, zodat we deze kunnen communiceren richting de markt; het is natuurlijk de bedoeling dat we met deze gegevens potentiele klanten aanspreken.  

Daarnaast houdt de stagiaire zich bezig met het opstellen van aansprekende teksten (persberichten) en tweets, het selecteren van goed beeldmateriaal, evenuteel filmpjes etc. 

En natuurlijk gewoon support bij de dagelijkse gang van zaken.

Vereisten

 

Interesse in sociale media, inzicht in wat er mee kan en wordt gedaan (Twitter, Facebook)

Handig met programma's (we werken bijv met MailChimp, Wordpress, Powerpoint, Prezi, Photoshop)

Goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal

Interesse?
Solliciteer dan direct via de 'Solliciteer direct' button in deze vacature. De motivatiebrief kan gericht worden aan mevr. Putman Cramer.

   

Trefwoorden

wordpress  twitter marketing  social  nespresso  amsterdam  stage online marketing  communicatie  stage hbo  meeloopstage  afstudeerstage  social media  online communicatie  
   
Minimaal opleidingsniveau: » HBO
Studierichting(en): » Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
» Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
» Techniek | Technische Wetenschappen | Logistiek
» Informatica | Computerkunde | Grafische Vormgeving
Stageperiode: » 5 maanden
Startdatum: » Per direct / Februari 2017 / Maart 2017
Rijbewijs noodzakelijk: » Nee
   
Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 
Fair Focus Communicatie:
Onze organisatie promoot en ondersteunt het MKB en dan bij voorkeur het MKB dat dingen doet die er toe doen. Zo werken wij bijvoorbeeld voor: Lightwell, Canal, Botel, Bel Air, Pink Ribbon, Frozen Dutch ijst en MSD.

Onze diensten:

* Public Relations advies en hands-on support dus persmappen, persberichten, PR coaching, Evenementen organisatie
* Online Communicatie via Twitter, FB en Linked In
* Sales en marketing ondersteuning

Het is de missie van ons bureau om een positieve bijdrage te leveren aan een betere wereld, door bedrijven en organisaties te helpen bij de Communicatie over hun duurzame en maatschappelijke initiatieven. Communicatie van datgene waar je trots op bent dus; waar je je bijdrage levert op het gebied van duurzaamheid.

Wie is Annelies?

“Communiceren van datgene waar je trots op bent. Daar wil ik bedrijven en organisaties graag bij helpen. Dat doe ik al 20 jaar voor zo’n paar honderd organisaties. Zodat steeds meer bedrijven hun relatie met hun omgeving duurzaam verbeteren”, is haar motto.

Zij is opgeleid in Bussum, Parijs, Maastricht. Wijs geworden in Amsterdam. Tussen 1987 en 1994 deed zij ervaring op als sales manager bij verschillende bedrijven (NBBS) en internationale hotelketens (Holiday Inn, Elysee Hotels).

Van 1994 – 2011 is zij als partner en creatief directeur van USP Marketing PR voortdurend bezig geweest met het ‘aantrekkelijk verpakken’ van alle mogelijke onderwerpen. En vervolgens was het voor haar een sport om deze onderwerpen gepubliceerd te krijgen. Variërend van het aanprijzen van de gassen van Air Products (door heliumballonnen rond te sturen) tot het “verkopen” van een nieuw marketingboek van Kluwer. Van het introduceren van de nieuwe babyvoeding van Abbott’s Laboratories tot de nieuw te plaatsen asbakken op het plein voor Schiphol, gesponsord door ‘Nederland Schoon’, gedoneerd door British American Tobacco… In 2012 is zij gestart met haar nieuwe PR en Communicatiebureau.

Bedrijfsnaam: Fair Focus Communicatie
Plaats: Amsterdam - Waar ligt dit?Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?

E-mail:

Kandidaat:
Meld je gratis aan!
Werkgever:
Plaats gratis uw stage

Aanbevolen stages

Marketing, Verkoop
Amsterdam
Marketing Stage
Amsterdam
Stagiair Webdesign
Almere
Online Marketing
Amsterdam
Communicatie & Marketing stage
Zeist