Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.118 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Online Redactiestage bij Shespot in Den Haag

6 juli 2017
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s): » Den Haag
Soort werk: » Communicatie / Marketing / Reclame / PR
» Commercieel / Verkoop
Branche: » Communicatie | PR | Voorlichting
Type stage:
»  Meeloopstage
»  Afstudeerstage
»  Onderzoekstage
»  Traineeship
Stagevergoeding: » 350
Land: » Nederland
   

Omschrijving stage

Shespot.nl is een drukbezocht online platform waar vrouwen uiting kunnen geven aan wat zij prikkelend vinden doormiddel van verhalen, mooie discussies, en films die speciaal geselecteerd zijn voor vrouwen.

Shespot.nl is in juli 2016, na 15 jaar, vernieuwd, en daarmee zijn er een hoop nieuwe vrouwelijke bezoekers aangetrokken en wordt er dagelijks veel nieuwe (user generated) content ingestuurd.

Shespot.nl is onderdeel van CLS Healthcare en Femonline. Dit Haagse bedrijf is toonaangevend op het gebied van het ontwikkelen en exploiteren van e-commerce en lifestyle platformen.

   

Vereisten

 

Voor de nieuwe frisse start van Shespot en de doorgroei zijn we op zoek naar een stagiair die plusminus 6 maanden wil meelopen in het Shespot redactieteam.
Tijdens deze creatieve redactiestage leer je heel veel over contentcreatie en curatie en krijg je direct een hoop verantwoordelijkheid. Je voert de redactie over de sociale media kanalen, je schrijft mee over de onderwerpen die op dat moment spelen en zorgt voor de publicatie en promotie van deze stukken.

Je werkt en schrijft mee aan persberichten, en redigeert verhalen en stukken die worden ingestuurd op de redactie. Ook is er mogelijkheid tot onderzoeken publicatie. Shespot heeft in het verleden diverse grote onderzoeken gedaan met vooraanstaande voorlichtingscentra als Rutgers.

Wie ben jij?
• Je bent fulltime beschikbaar voor een langere periode (4 tot 6 maanden)
• Je kan goed zelfstandig werken en bent gestructureerd
• Je hebt affiniteit met online magazines en vrouwen platformen
• Je hebt gevoel voor esthetiek en stijl
• Je bent niet opzoek naar een standaard stageplek
• Je houdt van schrijven en schrijft foutloos Nederlands
• Je bent een ervaren gebruiker van social media
• Je bent eigenzinnig
• Volgt een HBO of WO opleiding op het gebied van journalistiek of (nieuwe) media of een andere opleiding die van toepassing is.

Wat bieden wij?
• Een leuke groep collega’s met een grenzeloze ambitie
• Een fijne werkplek midden in het centrum van Den haag
• De kans om je loopbaan te kickstarten met een allround en uitdagende stage
• Een plek waar je heel veel zult leren
• Stagevergoeding van 350 euro per maand

Wil jij mee werken op de redactie van Shespot.nl?
Stuur dan snel je cv en motivatie t.a.v. Jacqueline Texidor onder vermelding van ‘Redactiestage Shespot’. Vermeld er ook bij wanneer je kunt beginnen. Stuur je sollicitatie bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl, op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw profiel en zullen we z.s.m. contact met je opnemen!

   

Trefwoorden

google seo landingpages marketing commun  webredactie  content schrijven  redactie  online platform  
   
Minimaal opleidingsniveau: » HBO
Studierichting(en): » Alle studierichtingen
» Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
» Onderwijs | Taal | Cultuur | Kunst
» Gedrag en Maatschappij
Stageperiode: » 5 maanden
Startdatum: » Per direct
Rijbewijs noodzakelijk: » Nee


Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 

CLS Healthcare is een toonaangevend Haags E-commerce bedrijf met verschillende grote webwinkels en lifestyle platformen. Naast deze internet activiteiten heeft CLS ook een wholesale divisie, waarbij business to business producten worden verkocht en ontwikkeld zoals condooms, zelftesten en erotische artikelen voor volwassenen. CLS Healthcare is bekend van premium brands zoals: Willie dot nl - de beste in bed Condoomfabriek dot nl - lekker beschermd Safe condooms - enjoying together Condooms dot nl - alle soorten en maten Condoomhoesjes dot nl - een promotiemiddel met hoge attentiewaarde Shespot dot nl - een ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding ILOV magazine- Voor hem & haar over Lust, Ontdekken & Verleiden De labels van CLS Healthcare danken hun landelijke bekendheid aan de vele grote marketing campagnes op radio en televisie. Stages binnen CLS Healthcare zijn heel leerzaam door de wetenschappelijke, eigentijdse en innovatieve insteek. Stagiairs worden goed begeleid en klaar gestoomd voor het bedrijfsleven. CLS Healthcare biedt stagiaires de mogelijkheid om door te groeien na een succesvolle stage.Bedrijfsnaam: CLS HealthcareDagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?

E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Kandidaat:
Meld je gratis aan!
Werkgever:
Plaats gratis uw stage


Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.