1.142 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Stage Receptie in Purmerend

18 augustus 2017
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Purmerend
Soort werk: Receptionist(e) / Telefonist(e)
Administratief
Branche: Automatisering | ICT | eCommerce
Type stage:
Meeloopstage
Stagevergoeding: Nog onbekend
Land: Nederland

Omschrijving stage

Vacature Stagiair(e) Receptioniste/Telefoniste

Wij in Purmerend bieden een leerzame en uitdagende stageplaats aan voor een ondernemende en enthousiaste student(e).

Wat krijg je als stagiair?

Als stagiair Receptioniste/Telefoniste maak je onderdeel uit van een receptieteam bestaande uit 6 professionele receptionistes. Samen met je collega’s beantwoord je alle binnenkomende lijnen en verbind je deze door met onze getalenteerde collega’s. Ook ben je het gezicht van ons bedrijf en zorg je voor het verwelkomen van gasten op ons kantoor in Purmerend. Tot slot heb je nog een aantal administratieve taken denk hierbij aan de postverwerking en aan en afwezigheidsregistratie.

Al met al levert deze prachtige stageplaats je uiteenlopende werkzaamheden op. Deze stage is dan ook de ideale werkomgeving om de theorie aan de praktijk te koppelen.

Wij bieden een uitdagende werkomgeving waarin medewerkers worden aangemoedigd zich te ontwikkelen en mee te groeien met de ambities van de onderneming. Het tempo ligt daarbij hoog en dit wordt ook van onze stagiair(e)s verwacht.

Ook krijg je een stagevergoeding in combinatie met iedere dag een uitgebreide lunch.

Tot slot bieden wij een groep betrokken zeer gezellige collega’s. Je zult je snel thuis en écht onderdeel van het team voelen!

Over ons

Opgericht in 1996 en door fusies en overnames gegroeid tot de toonaangevende IT & Cloud Service Provider van Nederland. We zijn specialist op het gebied van managed hosting, online (hosted) werkplekken, security en connectiviteit. Met meer dan 140 dedicated professionals werken wij elke dag aan één doel: succes realiseren voor onze klanten. Met 20 jaar ervaring en ruim 30.000 klanten begrijpen we de uiteenlopende IT-behoeften van ondernemend Nederland. Omdat wij het wiel niet steeds opnieuw hoeven uit te vinden, zijn wij in staat om de klant de beste, snelste en voordeligste oplossingen bieden. Wij zijn in 2015 overgenomen, maar is een volledig zelfstandige (dochter)onderneming.

Bij ons geloven we dat goed georganiseerde IT het verschil maakt tussen succes en falen. Daarom nemen we onze klanten en partners actief mee naar het beste wat IT te bieden heeft, en bieden we hen premium IT- & Cloudoplossingen op abonnementsbasis die geen investeringen vereisen. Ontwikkeld vanuit bewezen technologie, met extra aandacht voor service, kwaliteit en zekerheid. Omdat de klant eenvoudig op- en afschaalt en alleen betaalt voor wat hij gebruikt, groeit de IT-capaciteit mee met zijn bedrijf. Dat vinden wij van deze tijd. Net als de drievoudige ISO-certificering en 24/7 support waar de klant op kan rekenen.

Wij ontwerpen, bouwen en beheren bedrijfskritische IT- en Cloudoplossingen die bijdragen aan het succes van onze klanten. Dit doen wij volgens de hoogste standaarden, met de hoogste kwaliteit en de beste mensen. Of het nu gaat om de hosting van e-business activiteiten, een werkplek in de cloud of het managen van (internet)verbindingen. Daarnaast bieden wij uiteenlopende managed services om online omgevingen optimaal te laten presteren en/of de IT-organisatie te ontzorgen.

 


Vereisten

De stagiair(e)bevindt zich in een snel veranderende bedrijfsomgeving; je bent in staat je snel aan te passen aan veranderende omstandigheden. Je bent communicatief vaardig, leergierig, nauwkeurig, je houdt van aanpakken. Een kritische houding is een vereiste. Tot slot volg je een relevante opleiding.

 Trefwoorden

ict  e-commerce  front office  management  

Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: MBO
Studierichting(en): Alle studierichtingen
Stageperiode: Onbekend
Startdatum: Per direct/Wanneer jij kan beginnen!
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Stages in de omgeving van Purmerend

Commercieel talent gezocht!
De Rijp
Junior Headhunter Internship
Brussels
Creative Marketing Internship
Purmerend
Sales en Service
Purmerend
Brand - Marketing
Wormer

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.