1.143 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Uitdagende recreatie stage met sport en theater in Noord Holland

6 december 2017
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Noord Holland
Soort werk: Recreatief / Sport / Tourisme
Receptionist(e) / Telefonist(e)
Horeca / Catering / Hostess
Branche: Toerisme
Type stage:
Meeloopstage
Afstudeerstage
Onderzoekstage
Stagevergoeding: 300
Land: Nederland

Omschrijving stage

Recreatie (Animatie) en Sport stages

GEZOCHT: Enthousiaste en creatieve studenten voor een uitdagende stage waarin volop wordt geleerd en gelachen! 

Een stage bij de Kennemer Duincampings betekent een zomer vol spektakel. Kinderen en volwassenen verbazen met onze activiteiten, te gekke collega's, de ruimte om jezelf te zijn en bovenal te groeien. Als stagiair bij de Kennemer Duincampings wordt je als volwaardig medewerker behandelt. Je krijgt veel verantwoordelijkheden. Sterker nog, je krijgt onze grootste verantwoordelijkheid: je mag zorgen voor onze gasten!

Bedrijfsinformatie

In de Noordhollandse duinen liggen drie unieke campings: Camping Geversduin (Castricum), camping de Lakens (Bloemendaal aan Zee) en camping Bakkum (Castricum aan Zee). Drie oases van rust met zee, strand en duinen als natuurlijke grenzen. Je komt te werken in een professioneel bedrijf waar je veel kunt leren en veel ervaring op kunt doen. Voor alle drie de campings hebben wij voldoende plaats voor enthousiaste, leergierige maar vooral gastvrije stagiairs. En wat is nu leuker dan je stage in vakantiesfeer door te brengen?

Wat we jou bieden:

 • Een stageplek op een van de Kennemer Duincampings waarbij de volgende onderdelen centraal staan: sport, spel, theater, dans, creativiteit en gastvrijheid
 • Uitgebreid opleidingsprogramma met trainingen in bovenstaande disciplines door ervaren trainers
 • Mogelijkheid om je door te ontwikkelen in een door jou gekozen discipline
 • Officieel erkend leerbedrijf (Kenwerk, Ecabo, Aequor & Calibris)
 • Intensieve begeleiding door een persoonlijke stagebegeleider die zelf ook meedraait in het team
 • Stagevergoeding € 65,- tot € 75,- per week (ft)
 • Gratis overnachtingsmogelijkheid op de camping
 • Bedrijfskleding tijdens je stage
 • Meerdere leuke uitjes met je team en spetterend eindfeest in november

Sfeer 

Er heerst een informele sfeer op alle drie de campings die zich uit in een leuke en gezellige omgang met elkaar. De werkdruk kan vrij hoog zijn, maar daar staat tegenover dat de werktijden flexibel zijn.

Wij werken met het motto: Work hard, play hard!

Veel van onze medewerkers zitten nog op school. Verder slaapt (bijna) iedere stagiaire op de camping, daardoor is het ook een hele leuke stageplek omdat je bijvoorbeeld voor of na je dienst lekker met z’n allen naar het strand kunt gaan, dingen kunt ondernemen of samen uit kunt gaan.

Na het eerste trainingsweekend wordt je ingedeeld op een van de drie onderstaande campings.

Elke camping heeft een team met 1 campingmanager, 1 of 2 afdelingshoofden, (senior)-receptionisten, horecamedewerkers, terreinjongens, schoonmakers, nachtwachten, avonddiensten en vrijwilligers. Daarbij kom jij met jouw recreatieteam tijdens de vakantieperioden de camping versterken en opleuken!

Kennemer Duincamping de Lakens

Deze strandcamping ligt midden in de duinen op slechts 200 meter van het Bloemendaalse strand. Hier beleef je het ultieme strandgevoel! De camping is 27 hectare groot en ontvangt in het hoogseizoen circa 4000 gasten per week.

De Lakens biedt plaats aan 310 seizoensplaatsen en bijna  470 toeristische plaatsen. Daarnaast zijn er Kampeerbungalows, Beachlodges, de Waard tenten én een Airstream waarin je kunt logeren. Zo krijg je te maken met allerlei verschillende gasten én werkzaamheden.

Het recreatieteam van de Lakens bestaat uit 6 personen.

Kennemer Duincamping Bakkum

Hip en nostalgisch, zo is de camping goed te beschrijven. Sommige kampeerders genieten al hun hele leven van de seizoenen op Bakkum, andere hebben het net ontdekt. Maar al deze mensen genieten van hetzelfde; de natuur, het strand en de sfeer. Camping Bakkum is de oudste camping van Nederland (meer dan 100 jaar oud!) en ligt in een bosachtige omgeving. De camping ligt op 950 meter van de zee. Camping Bakkum is de grootste camping van de Kennemer Duincampings. De totale oppervlakte is 59 hectare en bevat 1800 plaatsen. Hiervan zijn ongeveer 400 toeristische plaatsen en 1400 seizoenplaatsen. Er staan Kampeerbungalows, Tenthuisjes, Duinlodges en Strandhuisjes in de verhuur. Je zult dus ook hier te maken krijgen met allerlei verschillende gasten én werkzaamheden.

Het recreatieteam van Bakkum bestaat uit 13 personen. Daaronder vallen ook de 3 medewerkers van het sportteam.

Kennemer Duincamping Geversduin

Kennemer Duincamping Geverduin ligt vlakbij Heemskerk, op nog geen 4 km van zee. De omgeving is bosrijk. Camping Geversduin is de kleinste camping van de Kennemer Duincampings. De camping is 22 hectare groot. Er zijn ongeveer 650 plaatsen waarvan 250 seizoenplaatsen en 400 toeristische plaatsen. Daarnaast zijn er Strandhuisjes,Tenthuisjes en heel bijzonder: een hobbibtwoning en eetbare huisjes die verhuurd worden. De kampeerplaatsen zijn knus en liggen in het weelderig groen. Dit geeft het terrein een beschutte, beschermende uitstraling. Doordat het ook autovrij is, is het ideaal voor kinderen t/m 12 jaar.

Het recreatieteam van Geversduin bestaat uit 13 personen.


Vereisten

De Kennemer Duincampings staan voor kwaliteit en originaliteit en dat zoeken we ook in onze stagiairs: 

Wat we in je zoeken:

 • Enthousiasme - Elke activiteit weet jij met een lach op je gezicht te brengen en je weet de gasten ook enthousiast te krijgen
 • Open houding - Je legt uit jezelf contact met onze gasten, maakt praatjes en fungeert als gastheer/gastvrouw van de campings
 • Doorzettingsvermogen - Van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat sta je met hetzelfde enthousiasme op de werkvloer, de hele zomer door
 • Creativiteit - Je bedenkt zelf activiteiten en weet bestaande activiteiten nóg leuker te maken
 • Sportiviteit - je organiseert en begeleidt sport activiteiten voor kinderen en volwassenen
 • Verantwoordelijkheid - Je krijgt vele kinderen onder je hoede waar je goed voor dient te zorgen
 • Collegialiteit – Je ondersteunt de recreatieleider en werkt samen met de rest van het recreatieteam

Opleiding

MBO Leisure & Hospitality niveau 3 & 4

MBO CIOS

MBO Recreatie

MBO Sport & Bewegen

MBO SPW

HBO SPH

HBO ALO

Diverse dans- en theateropleidingen

Periode

Minimaal 300 uur, vanaf april 2015 mogelijk

Wil je solliciteren voor een plek in onze recreatieteams?

Stuur dan een zorgvuldige brief + cv via dit platform, via Stagemotor.nl t.a.v. mevrouw Marjolijn Steman.Trefwoorden

sport  animatie  recreatie  theater  

Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: MBO
Studierichting(en): Gezondheidszorg | Sport & Beweging
Onderwijs | Taal | Cultuur | Kunst
Horeca | Toerisme | Facilitair
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: In overleg
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

In de Noordhollandse duinen liggen drie unieke campings op verschillende locaties. De 1 is een echte strandcamping, de ander staat voor hip & nostalgie, de derde voor genieten in de natuur. Drie verschillende campings met allen een eigen uitstraling maar allemaal gelegen in de duinen. Je komt te werken in een professioneel bedrijf waar je, op onze verschillende afdelingen, veel kunt leren en veel ervaring op kunt doen. Voor alle drie de campings hebben wij voldoende plaats voor enthousiaste, leergierige maar vooral gastvrije stagiaires. Werken met je voeten in het zand; wat is nu leuker dan je stage in vakantiesfeer door te brengen? Wij zijn op zoek naar enthousiaste stagiaires die vanaf oktober/ november bij ons stage willen komen lopen. Het gehele jaar door kan je stage komen lopen voor minimaal 10 weken. Er zijn verschillende stageplaatsen beschikbaar! Denk aan Front- Office, Back-Office, Management Assitent, Animatie, Techniek & Groen. Wat kunnen we bieden: - Leuke collega's - Officieel erkend leerbedrijf (Kenwerk, Ecabo) - Interne opleiding reserveringssysteem en commerciële training - Intensieve begeleiding door een persoonlijke stagebegeleider - Stagevergoeding 65 - 75,- bruto per week (ft) - Overnachtingsmogelijkheid op de campings - Bedrijfskleding tijdens je stage - 1x per maand een evenement met je collega's - Eindfeest in november met alle collega's die in het jaar hebben gewerkt voor de campings. Er heerst een informele sfeer op alle drie de campings die zich uit in een leuke en gezellige omgang met elkaar. De werkdruk kan vrij hoog zijn, maar daar staat tegenover dat de werktijden flexibel zijn. Veel van onze medewerkers zitten nog op school. Verder slaapt (bijna) iedere stagiaire op de camping, daardoor is het ook een hele leuke stageplek omdat je bijv. voor of na je dienst lekker met zn allen naar het strand kunt gaan, dingen kunt ondernemen of samen uit kunt gaan. Zie jij jezelf werken op één van onze campings reageer dan nu!

Bedrijfsnaam: De Kennemer Duincampings


Bedrijfsnaam:

De Kennemer Duincampings


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.