Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.166 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Afstudeerstage Marketing & Communicatie in Hengelo Gelderland

31 juli 2017
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s): » Hengelo Gelderland
Soort werk: » Secretarieel
» Artistiek / Creatief / Ambachtelijk
» Communicatie / Marketing / Reclame / PR
» Commercieel / Verkoop
Branche: » Commercieel | Sales
Type stage:
»  Afstudeerstage
Stagevergoeding: » In overleg
Land: » Nederland
   

Omschrijving stage

Dé specialist in heisessies gaat uitbreiden. Momenteel zijn wij een geheel nieuw platform aan het bouwen, waar de komende jaren meerdere nieuwe websites aan gehangen worden. Hierbij zal een geheel nieuwe dienst in de markt worden gezet. Vind jij het leuk om hiervoor een marketing & communicatiestrategie te ontwikkelen op basis van een gedegen marktonderzoek? Dan hebben wij een leuke stagejob voor je! 

De functie

Jouw (afstudeer)stage omvat het ontwikkelen en (deels) implementeren van een operationeel marketing en communicatieplan, gericht op de ontwikkeling van een nieuwe dienst. Denk hierbij aan het onderzoeken van de markt, klantsegmentatie en PMC´s bepalen, maar ook hoe traffic en exposure te genereren via paid, earned, owned media. Naast het opstellen en waar mogelijk implementeren van je plan, werk je mee aan de ontwikkeling van de nieuwe website. De werkzaamheden variëren van het ontwikkelen van een marketingplan en het opzetten van campagnes tot het uitvoeren van onderdelen zoals het opstellen/redigeren van persberichten, communicatie via social media en webteksten.

   

Vereisten

 
Het profiel

Je bent een 3e of 4e jaarsstudent in de richting communicatie of marketing op minimaal HBO niveau. Je beschikt over de volgende eigenschappen:

  • Kennis van social media
  • Kennis van/ervaring met content management systemen is een pré
  • Sterk in het originele schrijfwerk 
  • Klantvriendelijk en communicatief sterk 
  • Enthousiast en leergierig 
  • Proactief, meedenken en aanpakken
  • Zelfstandig/ durft verantwoordelijkheid te dragen 
  • Positieve instelling
Wat bieden wij?

Je krijgt bij ons een gezellige werkplek op een mooi buitenkantoor. Je werkt onder een dak van boomstammen en geniet iedere dag van een geweldig uitzicht. Je stage is boeiend en afwisselend. Je helpt mee om een nieuwe, unieke dienst in de markt te zetten. En wanneer je het heel goed doet, creëer je je eigen baan en mag je misschien wel blijven na je stage. Mits je dit zelf ook wilt uiteraard. Voor je stageperiode krijg je een financiële vergoeding.

   

Trefwoorden

sales  sales en marketing  stagiair sales marketing  online marketing stagiair  afstudeerstage online marketing  afstudeer stage marketing  
   
Minimaal opleidingsniveau: » HBO
Studierichting(en): » Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
» Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
» Horeca | Toerisme | Facilitair
Stageperiode: » Onbekend
Startdatum: » September 2017
Rijbewijs noodzakelijk: » Nee


Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 

Wie zijn we? Wij zijn een aanbieder van bijzondere vergaderlocaties & groepsaccommodaties in de natuur. Klanten kunnen gratis online zoeken en boeken of een aanvraag neerleggen bij ons organisatieburo. Daarnaast organiseren wij inspirerende buitenactiviteiten en complete events. Zowel de locaties als de activiteiten zijn verrassend, inspirerend en anders. Dit past ook bij onze werkwijze: altijd naar wens van de klant, waarbij transparantie en korte lijnen onze voorkeur hebben. Onze websites zijn gebouwd in een responsive design en voorzien van de nieuwste technische snufjes. Wat doen we? Ons dagelijks werk bestaat voornamelijk uit het zoeken en boeken van inspirerende locaties voor onze klanten en de organisatie van vergaderbreaks en evenementen. Daarnaast houden we dagelijks onze websites up-to-date en worden deze SEO en SEA technisch geoptimaliseerd. We zijn actief op diverse social media kanalen en ook de administratie hoort erbij. Naast het kantoorwerk zijn we ook regelmatig buiten in het veld te vinden om locaties te bezoeken en evenementen te begeleiden op locaties door heel Nederland. Het werk is heel afwisselend en divers, we vinden het daarom fijn wanneer je flexibel bent ingesteld. Waar zitten we? Wij werken landelijk, maar ons buitenkantoor is gevestigd in de mooie Achterhoek, in Hengelo Gld. De werkzaamheden vinden voornamelijk plaats op kantoor, het is voor ons daarom een pré wanneer je zelf ook woonachtig bent in de Achterhoek. Je krijgt bij ons een gezellige werkplek waarbij je dagelijks geniet van een geweldig uitzicht. Ons team is klein en de omgang is informeel en ontspannen. Er wordt hard gewerkt, maar ook hard gelachen. Onze werkwijze is vernieuwend en je krijgt veel vrijheid om de werkzaamheden naar eigen inzicht uit te voeren. En last but not least: onze koffie is echt heel erg lekker.


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?

E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Kandidaat:
Meld je gratis aan!
Werkgever:
Plaats gratis uw stage

Stages in de omgeving van Hengelo Gelderland

Stagiair(e) Communicatieadviesbureau
Doetinchem


Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.