Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.154 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Stage Bedrijfskundige Informatica in Purmerend

16 mei 2017
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s): » Purmerend
Soort werk: » Elektrotechnisch / Electronica
» ICT
Branche: » Automatisering | ICT | eCommerce
Type stage:
»  Meeloopstage
»  Onderzoekstage
Stagevergoeding: » Nog onbekend
Land: » Nederland
   

Omschrijving stage

Als stagiair(e) bedrijfskunde/bedrijfskundige informatica krijg je een duidelijke en specifieke opdracht van ons mee. Wij werken met backofficesoftware die door het gehele bedrijf wordt gebruikt en essentieel is voor een juiste uitvoer van onze interne bedrijfsprocessen.

Daarnaast hebben wij een software development afdeling die deze backoffice software beheerd & verder ontwikkeld. Het wordt jouw taak om de brug te slaan tussen de bedrijfsprocessen aan de ene kant, en de software aan de andere kant.

Aan de hand van reverse engineering en interne interviews zal jij in kaart brengen wat de software op dit moment doet, en hoe de bedrijfsprocessen lopen die om de interne workflows heen lopen. Een pittige klus, waarbij je secuur inventariseert, analyseert, documenteert en vervolgens de bestaande documentatie laat accorderen door de betrokken procesmanagers.

Wij werken op een Agile werkwijze, jij zorgt er dan ook voor dat wijzigingen binnen het bedrijfsproces zich in de toekomst makkelijk laten vertalen naar userstories die begrepen worden door onze interne developers zonder teveel overhead aan documentatie.

Ook zorg jij ervoor dat deze processen o.a. in lijn zijn met de ITIL processen die wij hoog in het vaandel hebben, dat doe je in samenwerking met betrokken procesmanagers en leidinggevenden. Eenmaal klaar? De waardering vanuit de organisatie zal jou zeker bijblijven.

Al met al levert deze prachtige stageplaats je uiteenlopende werkzaamheden op, deze voorbeelden zijn slechts een deel van jouw leerproces. Deze stage is dan ook de ideale werkomgeving om de theorie aan de praktijk te koppelen. Naast alle bezigheden is er uiteraard genoeg ruimte om jouw eigen onderzoeksopdracht uit te voeren.

   

Vereisten

 

De stagiair(e) bedrijfskunde/bedrijfskundige informatica bevindt zich in een snel veranderende bedrijfsomgeving; je bent in staat je snel aan te passen aan veranderende omstandigheden.

Je bent communicatief vaardig, leergierig, nauwkeurig, je houdt van aanpakken en je zoekt altijd naar mogelijkheden om processen te verbeteren. Een kritische houding is dus een vereiste. Daarnaast ben je in staat om discreet om te gaan met bedrijfsinformatie.

Tot slot volg je een relevante opleiding (Bedrijfskunde, Business IT & Management), op minimaal HBO-niveau.

   

Trefwoorden

bedrijfskunde  informatica  technische bedrijfskunde  
   
Minimaal opleidingsniveau: » HBO
Studierichting(en): » Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
» Informatica | Computerkunde | Grafische Vormgeving
Stageperiode: » 5 maanden
Startdatum: » Wanneer mogelijk
Rijbewijs noodzakelijk: » Nee
   
Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 
Over ons: Bij ons geloven we dat goed georganiseerde IT het verschil maakt tussen succes en falen. Daarom nemen we onze klanten en partners actief mee naar het beste wat IT te bieden heeft, en bieden we hen premium IT- & Cloudoplossingen op abonnementsbasis die geen investeringen vereisen. Ontwikkeld vanuit bewezen technologie, met extra aandacht voor service, kwaliteit en zekerheid. Omdat de klant eenvoudig op- en afschaalt en alleen betaalt voor wat hij gebruikt, groeit de IT-capaciteit mee met zijn bedrijf. Dat vinden wij van deze tijd. Net als de drievoudige ISO-certificering en 24/7 support waar de klant op kan rekenen. Wij ontwerpen, bouwen en beheren bedrijfskritische IT- en Cloudoplossingen. Dit doen wij volgens de hoogste standaarden, met de hoogste kwaliteit en de beste mensen. Of het nu gaat om de hosting van e-business activiteiten, een werkplek in de cloud of het managen van (internet)verbindingen. Daarnaast bieden wij uiteenlopende managed services om online omgevingen optimaal te laten presteren en/of de IT-organisatie te ontzorgen.
Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?

E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Kandidaat:
Meld je gratis aan!
Werkgever:
Plaats gratis uw stage

Stages in de omgeving van Purmerend

Receptie
Purmerend
Sales en Service
Purmerend
Commercieel talent gezocht!
De Rijp
Interactieve vormgever
Purmerend
Junior Headhunter Internship
Brussels


Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.