Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.154 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Toffe Meewerkstage Communicatie/Marketing in Omgeving Eindhoven

12 mei 2017
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s): » Omgeving Eindhoven
Soort werk: » Recreatief / Sport / Tourisme
» Communicatie / Marketing / Reclame / PR
» Commercieel / Verkoop
Branche: » Communicatie | PR | Voorlichting
Type stage:
»  Meeloopstage
»  Afstudeerstage
Stagevergoeding: » In overleg
Land: » Nederland
   

Omschrijving stage

Voor ons internationale bedrijf , M.A.T.S , die zich richt op autosport, karting en teamwear zijn wij op zoek naar een enthousiaste en leergierige stagiair.

Wij zijn actief op diverse takken van autosport. Zo houden wij ons bezig met coaching, teamkleding en het bouwen/onderhouden van ons aanbod.

We zijn op zoek naar een goede aanvulling van ons team in de vorm van een marketing stagiair die met zijn/haar online marketing en promotie expertise ons bedrijf nóg beter op de kaart kan zetten.

   

Vereisten

 

We zoeken iemand die zich kan vinden in de volgende punten:

  • Je bent Creatief aangelegd
  • Communicatief sterk en je ervaart contact leggen als prettig en eenvoudig
  • Volgt een opleiding in de richting van Commerciële Economie of Communicatie
Ben jij opzoek naar vrijheid en wil je graag je eigen ideeen verwerken tot een succes, dan zoeken wij jou!
   

Trefwoorden

marketing  online marketing  social media  e-commerce  commercieel  sportmarketing  marketing communicatie  
   
Minimaal opleidingsniveau: » MBO
Studierichting(en): » Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
» Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
» Informatica | Computerkunde | Grafische Vormgeving
Stageperiode: » 5 maanden
Startdatum: » Per Direct
Rijbewijs noodzakelijk: » Ja
   
Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 
Ik ben 23 jaar, Knaf Talent, begeleider, coach en monteur. Na 13 jaar intensief te hebben gekart, wat ooit begon als een hobby heb ik hier mijn werk van kunnen maken, Buiten dat ben ik actief als Rallycoureur en Testrijder. Het doel van mijn bedrijf ligt voornamelijk bij de kart en rallysport. Bij het karten ligt de focus 100% op het coachen en begeleiden van jonge talenten. Daarbij wordt ook de kart afgesteld en gezorgd voor een juiste instelling & communicatie tussen rijder en coach. Onze formule: One Goal, One Vision = WIN Het bedrijf werkt als volgt: - x aantal training sessies met begeleiding op de baan. Daar wordt samen met de rijder een analyse van gemaakt naar o.a. inzicht, aanpassing bij verandering kart, inhaal manoeuvres & lijnen rijden - Vanuit bovenstaand wordt een plan gemaakt door het bedrijf - Intensief trainen op de zwakke en sterke punten. - Directie begeleiding met Inhalen oefenen & races simuleren - Het uitvoeren van verschillende oefeningen, waarbij de mentaliteit en instelling van een rijder naar voren komt. - Doelen per training/wedstrijd opstellen waar naar toe gewerkt wordt. - Gebruik van Gopro cameras, waardoor een training en/of race sneller doorgenomen kan worden en er verder in detail kan worden gewerkt. - Gebruik van Datalogging, waardoor er meer uit de rijder gehaald wordt (o.a rem vertraging, stuurbewegingen etc). In 2012/2013 is er het onderhoud en runnings gedaan van 2 Nissan’s 350Z Rallyauto’s, deze zijn beide opgebouwd volgens de Nissan 350Z challenge reglementen. Beide auto’s zijn competitief, betrouwbaar, en zijn voorzien van het juiste materiaal. Door de correcte opbouw en ontwikkelingen d.m.v. testwerk en rallys, zijn de Nissan’s zeer competitief. Bij de Nissan’s werd er door ons gestreefd naar perfectie, de auto’s werden zorgvuldig onderhouden en altijd voorzien van de laatste update’s. Door perfectie kan er worden gepresteerd. Een goede prestatie leidt automatisch tot resultaten. Hierdoor komt onze formule weer boven, One goal, One vision = WIN! Na de nissans zijn er meerdere auto’s gebouwd door ons: – Golf MKII Turbo – Bmw M3 e36 GTR – reeds in opbouw – Lancia Delta evo 2 – Reeds in opbouw – Elektra Nissan 350Z straat/DNRT – Elektra Nissan 350Z WEC Ook hierin werd en wordt er gestreeft naar perfectie!

Bedrijfsnaam: M.A.T.S.Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?

E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Kandidaat:
Meld je gratis aan!
Werkgever:
Plaats gratis uw stage

Stages in de omgeving van Omgeving Eindhoven

Een te gekke ICT stage
Eindhoven
Projectmanager Assistent
heel Nederland
(Afstudeer) stage Fiscale Economie
regio Eindhoven
Online marketeer
Best
Stagiaire eventmanager
eindhoven


Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.