Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.129 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Afstudeerstage informatica in Boxmeer

31 maart 2017
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s): » Boxmeer
Soort werk: » Elektrotechnisch / Electronica
» ICT
Branche: » Automatisering | ICT | eCommerce
Type stage:
»  Afstudeerstage
Stagevergoeding: » 500
Land: » Nederland
   

Omschrijving stage

We zijn op zoek naar HBO informatica studenten die interesse hebben in webdevelopment. Specialisaties op gebied van front-end, DevOps, search of algemeen software engineering zijn mogelijk. We verzorgen een stageopdracht die aansluit bij jouw interesses en kwaliteiten.

Je wordt begeleid door developers die zelf een HBO informatica hebben afgerond en die veel ervaring hebben met het begeleiden van stagiairs. Veel van onze oud-stagiairs zijn na hun studie zelfs bij ons blijven werken!

Technologie

We ontwikkelen al onze software in house met technologiën als AngularJS, NodeJS, PHP, MySQL, HTML5, JavaScript, SASS (CSS3) en Bootstrap. Daarnaast waarborgen we de kwaliteit van onze producten met systemen als Phabricator, JenkinsCI, SonarQube en verschillende testframeworks. Al onze productieomgevingen draaien op AWS.

Fijn om te weten
Tijdens je afstudeerstage krijg je een stagevergoeding van € 500 per maand. Je komt te werken in een jong en gedreven team. We lunchen graag samen en we doen regelmatig iets leuks buiten werktijd. Ons kantoor in Boxmeer bevindt zich op 5 minuten lopen van het station. Met de trein ben je in 20 minuten vanuit Nijmegen in Boxmeer. Ook met de auto vanaf de snelweg (A73 of A77) is ons kantoor eenvoudig en snel te bereiken.

Kom kennismaken
Lijkt het je leuk om bij ons af te studeren of stage te lopen? Wil je graag meer informatie over de mogelijkheden, of even de sfeer komen proeven? Neem contact met ons op voor een kennismaking! 

   

Vereisten

 
Student aan een van deze, of vergelijkbare opleidingen:

- CMD-I
- Informatica
   

Trefwoorden

informatica  backend software ontwikkeling  
   
Minimaal opleidingsniveau: » HBO
Studierichting(en): » Informatica | Computerkunde | Grafische Vormgeving
Stageperiode: » 6 maanden
Startdatum: » September 2017
Rijbewijs noodzakelijk: » Nee
   
Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 
Onze missie is om werkzoekenden in Nederland zo snel mogelijk een baan te laten vinden. Wij zijn de grootste vacaturebank gericht op tijdelijk werk.
Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?

E-mail:

Kandidaat:
Meld je gratis aan!
Werkgever:
Plaats gratis uw stage