Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.120 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Allround stagiaire Beach Resort in Bonaire

6 juni 2017
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s): » Bonaire
Soort werk: » Recreatief / Sport / Tourisme
» Receptionist(e) / Telefonist(e)
» Promotiewerk
» Commercieel / Verkoop
» Horeca / Catering / Hostess
» Administratief
Branche: » Toerisme
Type stage:
»  Traineeship
Stagevergoeding: » In overleg
Land: » Nederlandse Antillen
   

Omschrijving stage

Op zoek naar avontuur waarbij je erg veel kan leren en tegelijk een super lange vakantie!?

Informeer dan naar de mogelijkheden die deze stage je biedt:

Enthousiaste, avontuurlijke en flexiebele stagiaires op MBO niveau gezocht voor uniek Beach Resort in de Caribbean, Nederlandse Antillen; Bonaire. Een stage plek in een paradijs op een gezellig en leuk eiland; Bonaire. Het resultaat van de stage ligt in de handen van de stagiaire. Indien een stagiaire leergierig is, zich inzet en graag verantwoordelijkheden neemt kan hij/zij veel kansen krijgen binnen ons bedrijf. 

Een interessante en afwisselende stage waarbij de stagiaire ervaring zal opdoen binnen een of meer van de de vele afdelingen van het Resort: Beach Bar, Restaurant, Keuken, Front Office, Wellness Club etc. Stagiaire krijgt de kans mee te draaien in de bediening, op het strand, als hostess, als receptioniste, verkoopster en sales persoon. Indien de stagiaire de capaciteiten heeft kan hij of zij ervaring opdoen in een assistent management functie binnen een van de afdelingen.

De stagiaire zal samenwerken met collega's van allerlei culturen. De voertaal is hier Nederlands en we krijgen heel veel leuke avontuurlijke frisse positieve gasten uit vele landen: America, Zuid America, Canada, Europa, Afrika, Asie, Rusland, Polen en andere eilanden.

De stagiaire krijgt kost en inwoning en een kleine vergoeding per maand, afhankelijk van de ervaring en inzet van de stagiaire.

   

Vereisten

 

MBO opleiding, flexibel, positieve drive, energiek, verantwoordelijkheidsgevoel, avontuurlijk, werkers mentaliteit en team werker.

   

Trefwoorden

vakantie stage  avontuur  beach resort  toerisme  
   
Minimaal opleidingsniveau: » MBO
Studierichting(en): » Maakt niet uit
Stageperiode: » 6 maanden
Startdatum: » Asap
Rijbewijs noodzakelijk: » Nee


Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 

Uniek Beach Resort met 34 chalets gebouwd OP het strand, een prachtig groot privé strand, beach bar, restaurant, wellness club aan de mooiste baai van de hele nederlandse antillen.Bedrijfsnaam: Sorobon Beach Resort BonaireDagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?

E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Kandidaat:
Meld je gratis aan!
Werkgever:
Plaats gratis uw stage


Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.