Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.160 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Diverse marketingstage bij internationaal bedrijf in Hardenberg

18 augustus 2017
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s): » Hardenberg
Soort werk: » Commercieel / Verkoop
» Communicatie / Marketing / Reclame / PR
Branche: » Commercieel | Sales
Type stage:
»  Meeloopstage
»  Onderzoekstage
»  Traineeship
Stagevergoeding: » Ä 300
Land: » Nederland
   

Omschrijving stage

Wij zijn op zoek naar een nieuwe stagiair(e) voor het eerste semester 2017/2018! Zoek jij een stage met diverse taken bij een dynamisch bedrijf? Lees dan vooral verder!

Als marketing stagiair(e) zal je je bezig houden met de dagelijkse marketing activiteiten. Tevens zal je je veel bezig houden met de voorbereidingen voor een grote internationale beurs in Duitsland die vanuit Hardenberg voor de hele internationale groep wordt georganiseerd. Het kan zijn dat jij zelf ook bij aanwezig bent als gastheer/gastvrouw!
Naast deze projecten zullen je werkzaamheden o.a. kunnen bestaan uit het updaten van product sheets, het uitvoeren van digitale mailingen, het up-to-date houden van de website en eventueel het assisteren bij de ontwikkeling van product video’s.


Wij vormen een toonaangevend Europese producent van Man Machine Interfaces (MMI). Dit assortiment bestaat uit touchscreens, membraanschakelaars en capacitieve schakelaars. Wij bieden op maat gemaakte oplossingen en toepassingen voor de meest veeleisende industriële en medische markten. We opereren internationaal met vestigingen in Duitsland, Zwitserland, Engeland, Tsjechië en China. Deze vestigingen vormen samen de divisie Input Systems van ons bedrijf.

   

Vereisten

 

Wij zoeken een derdejaars student van de opleiding Communicatie, Marketing, Facility Management, Event Management, Commerciële Economie of International Business and Languages.


Voor deze stage is het nodig dat je een goede beheersing hebt van de Engelse taal. Wij zoeken een enthousiaste en actieve student die van organiseren houdt en initiatief neemt. Enige kennis van InDesign, Photoshop of Illustrator is een pré.

Naast het meewerken op de marketing afdeling zal is jou opdracht het uitvoeren van een concurrentie onderzoek, gericht op marketing en positionering. Hoe presenteren traditionele MMI bedrijven, display distributeurs en glas fabrikanten zich in de markt en op welke manier zetten zij marketinginstrumenten in?

Wij bieden jou een stage waarin je veel ervaring op zult doen, door middel van veel uiteenlopende taken. Natuurlijk krijg je ook tijd om met jouw stageopdracht bezig te gaan en tijdens de gehele stage zal je goed begeleid worden. Ook bieden we je een leuke stagevergoeding.


Aanvullende informatie
De arbeidsduur per week is 36-40 uur. De aanvang van deze stage is redelijk
flexibel, maar bij voorkeur begin september 2017.

Mocht je denken ‘Hardenberg, waar ligt dat dan?’, zo heel ver is het niet! Het is een
halfuur met de trein vanaf Zwolle en nog ongeveer 10 minuten met de bus of fiets.

 

Interesse? Solliciteer direct!!

 

   

Trefwoorden

marketing  internationaal  beurs  touchscreens  ibl  event management  
   
Minimaal opleidingsniveau: » HBO
Studierichting(en): » Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
» Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
Stageperiode: » 5 maanden
Startdatum: » Begin september 2017 (flexibel)
Rijbewijs noodzakelijk: » Nee


Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 

Wij zijn een toonaangevend Europese producent van Man Machine Interfaces (MMI). Dit assortiment bestaat uit touchscreens, membraanschakelaars en capacitieve schakelaars. Wij bieden custom oplossingen en toepassingen voor de meest veeleisende industriŽle en medische markten. Samen met onze vestigingen in Duitsland, Zwitserland, Engeland, TsechiŽ en China vormen wij de divisie Input Systems.


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?

E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Kandidaat:
Meld je gratis aan!
Werkgever:
Plaats gratis uw stage


Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.