Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.141 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Stagiair(e) allround marketing in Amsterdam

10 mei 2017
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s): » Amsterdam
Soort werk: » Promotiewerk
» Communicatie / Marketing / Reclame / PR
» Commercieel / Verkoop
» Management / Leidinggevende / Ondernemer
Branche: » Automatisering | ICT | eCommerce
Type stage:
»  Meeloopstage
Stagevergoeding: » 300
Land: » Nederland
   

Omschrijving stage

Stagiair(e) allround marketing medewerker!

Wil jij stagelopen bij een groeiend tech-bedrijf in Amsterdam? Een bedrijf waarin je als marketeer veel ruimte krijgt om creatieve ideeën uit te werken, waar je te maken hebt met veel ad hoc werk en diverse doelgroepen? Lees dan snel verder!

Wie zoeken wij?
Ter versterking van de afdeling Marketing, bestaande uit 3 collega’s, zijn wij op zoek naar een stagiair(e) die zijn of haar vaardigheden op het gebied van Marketing wilt ontwikkelen. De leidraad van deze stageperiode zal bestaan uit meewerken én de mogelijkheid tot het uitvoeren van een onderzoek. Mogelijke onderwerpen voor je onderzoek kunnen zijn:  een concurrentieanalyse, cross mediale communicatiestrategie, co-marketing, marktonderzoek.

Wie zijn wij?
Parentix is Cloud Solutions Provider van zakelijke software in de Cloud op laptop, tablet en mobiel. Samen met onze partners bieden wij cloudomgevingen op maat aan. Parentix neemt hierbij de rol van technisch partner in. Wij zijn gevestigd in Amsterdam-Duivendrecht, met ons datacenter om de hoek. Wij doen dit nu zo’n 8 jaar zelfstandig en hebben in deze korte tijd een hele snelle en grote ontwikkeling doorgemaakt. Om deze reden is er altijd plaats voor nieuwe collega’s en stagiaires!

Wat kunnen we nog meer vertellen? Wij zijn een heel flexibel bedrijf met een informele werksfeer. Je kunt op kantoor lekker een pootje poolen, op een arcadekast spelen of op vrijdagmiddag gezellig aan de bar zitten met collega’s. De cloudsoftware maakt het uiteraard mogelijk om zo nu en dan ook een dagje thuis te werken!

Wat bieden wij?
Tijdens jouw stageperiode bij Parentix zal meewerken binnen het marketingteam centraal staan. Wij zijn een organisatie, waarbij het nemen van eigen initiatieven sterk gestimuleerd wordt. In afstemming met elkaar zullen we bepalen hoe we de stageperiode dan ook precies qua uren en werkzaamheden invullen. Wij zijn van mening dat een stage hét moment is om te ontdekken waar jouw kwaliteiten en ambities liggen en hier zullen wij jou ook voldoende ruimte voor geven. Je ontvangt tevens een maandelijkse stagevergoeding.

   

Vereisten

 

Herken jij je in onderstaand profiel?

  • Je bent een enthousiaste 3e/4e jaars- student(e) met een studierichting in Marketing, Communicatie, Commerciële economie of een andere relevante richting
  • Nederlands en Engels zijn goed in woord en geschrift
  • Je bent communicatief vaardig, zelfstandig en assertief
  • Complexe technische teksten schrikken jou niet af
  • Je wilt je ontwikkelen tot allround marketeer; online marketing, teksten schrijven en het organiseren van event

Wil jij deze leuke uitdaging aan gaan in per september? Stuur je motivatiebrief via dit platform, via Stagemotor.nl met up-to-date profiel t.a.v. Simone Willems.

   

Trefwoorden

marketing  pr  online marketing  social media  events  
   
Minimaal opleidingsniveau: » HBO
Studierichting(en): » Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
Stageperiode: » 5 maanden
Startdatum: » September 2017
Rijbewijs noodzakelijk: » Nee
   
Solliciteer direct »
   

Bedrijfsnaam: ParentixDagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?

E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Kandidaat:
Meld je gratis aan!
Werkgever:
Plaats gratis uw stage


Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.