Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.131 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Afstudeerstage marketingcommunicatie bij Axon in Amersfoort

12 juni 2017
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s): » Amersfoort
Soort werk: » Communicatie / Marketing / Reclame / PR
» Commercieel / Verkoop
» Promotiewerk
Branche: » Automatisering | ICT | eCommerce
Type stage:
»  Afstudeerstage
Stagevergoeding: » In overleg
Land: » Nederland
   

Omschrijving stage

On- en offline kennisleverancier voor de geneesmiddelenbranche zoekt!

Ben jij de student die ervaring wil opdoen bij een klein B2B bedrijf (17 medewerkers) en ons kan helpen door het opstellen en uitrollen van een strategisch marketingplan? En heb je affiniteit met de geneesmiddelenbranche?

Dan hebben wij de volgende vacature voor je beschikbaar:

  • Zelfstandig achterhalen van de strategische doelstellingen van onze organisatie en deze vastleggen 
  • Begeleiden in de vertaalslag van strategische doelstelling naar marketing- & communicatieplan 
  • Opstellen van ons Marketing & Communicatieplan 
  • Adviseren bij het uitvoeren van de plannen

Deze afstudeerstage beslaat kortom het hele traject. Van de interne en externe analyse tot en met het opstellen en uitrollen van het marketing- en communicatieplan. Samen komen we ongetwijfeld tot een goede definitieve invulling zodat de opdracht aansluit bij jouw wensen en onze behoeften. Wij denken aan een periode van 10 weken en ca. 3 à 4 dagen in de week, maar als we het eenmaal eens zijn over de invulling, komen we daar ook vast wel uit.

Axon is een toonaangevende kennisleverancier en al ruim 20 jaar een betrouwbare partner in informatiemanagement op het gebied van reporting en datamanagement. Onze klantenkring bestaat uit bedrijven in de farmaceutische bedrijfskolom en stakeholders die te maken hebben met geneesmiddelen. Vol overgave zetten wij onze ervaring, expertise en technologie in voor onze klant. Dit doen wij door het verschaffen van managementinformatie, kennis en duiding. Online met publicaties, business intelligence (BI), IT- en IM-oplossingen en offline door maatwerkadvies. Zo dragen we bij aan het succes van onze klanten.

   

Vereisten

 

Graag komen wij in contact met de kandidaat die ervaring wil opdoen tijdens een stage bij ons bedrijf! Iemand die enthousiast, creatief en initiatiefrijk is en zin heeft om bij ons aan de slag te gaan. Iemand met verantwoordelijkheidsgevoel die goed zelfstandig kan werken.

Lijkt het je wat? Reageer dan snel met je motivatie en cv!

   

Trefwoorden

afstudeerstage  marketing communicatie  geneesmiddelenbranche  pharma  marketingcommunicatie  online marketing  marketing communicatie social media  marketingplan  
   
Minimaal opleidingsniveau: » HBO
Studierichting(en): » Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
Stageperiode: » 3 maanden
Startdatum: » Per direct! Of per September 2017
Rijbewijs noodzakelijk: » Nee


Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 

Wij zijn Axon

Axon is een toonaangevende kennisleverancier en al ruim 20 jaar een betrouwbare partner in informatiemanagement op het gebied van reporting en datamanagement. Onze klantenkring bestaat uit bedrijven in de farmaceutische bedrijfskolom en stakeholders die te maken hebben met geneesmiddelen. Vol overgave zetten wij onze ervaring, expertise en technologie in voor onze klant. Dit doen wij door het verschaffen van managementinformatie, kennis en duiding. Online met publicaties, business intelligence (BI), IT- en IM-oplossingen en offline door maatwerkadvies. Zo dragen we bij aan het succes van onze klanten.Bedrijfsnaam: Axon PhariusDagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?

E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Kandidaat:
Meld je gratis aan!
Werkgever:
Plaats gratis uw stage


Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.