Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.110 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Stage Calculator/werkvoorbereider (natte) afbouw in Dordrecht

23 juni 2017
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s): » Dordrecht
Soort werk: » Technisch / Klusser / Monteur
» Staf / Advies / Consultancy
» Bouw- of civiel technisch
Branche: » Bouw | Architectuur
Type stage:
»  Meeloopstage
Stagevergoeding: » In overleg
Land: » Nederland
   

Omschrijving stage

De werkzaamheden bestaan uit het opzetten van calculaties en het bepalen van hoeveelheden incl. tekenwerk t.b.v. onze disciplines; het plaatsen van niet dragende binnenwanden (gipsblokken en cellenbeton), het leveren en aanbrengen van stuakdoorswerk en spuitwerk op wanden en plafonds hoofdzakelijk op nieuwbouw woningbouwprojecten in vrijwel het gehele land en het voorbereiden van projecten voor uitvoering. Je komt daarbij regelmatig in contact met de aannemer/bouwbedrijf, leveranciers en onze uitvoering.

   

Vereisten

 

MTS (bouwkundig) /HTS niveau (bouwkundig)

Enige kennis van natte afbouw 
Punctueel, goede communicatieve eigenschappen
Goede kennis van Word en Excel
Ervaring met BIM is geen vereiste

   

Trefwoorden

werkvoorbereider  calculatie  bouw  afbouw  stagedordrecht  dordrecht  
   
Minimaal opleidingsniveau: » MBO
Studierichting(en): » Alle studierichtingen
Stageperiode: » Onbekend
Startdatum: » Begin juli / Augustus / September 2017
Rijbewijs noodzakelijk: » Nee


Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 

Wij zijn een familiebedrijf en werd in 1976 opgericht en is in de loop der jaren uitgegroeid tot een vooraanstaande en toonaangevende onderneming met ruim 125 medewerkers en behoort tot één van de grotere afbouwbedrijven van Nederland. Wij willen onze positie in de markt verder versterken in de regio's waar zij opereert (geheel Nederland, met uitzondering van Limburg, Groningen en Friesland). Activiteiten Alle activiteiten worden geleid vanuit een modern kantoorgebouw met opslagruimte en een ruim opgezette showroom aan de Laan van Londen 200 te Dordrecht. (Businesspark Amstelwijck) Onze kernactiviteiten bestaan uit het leveren en plaatsen van massieve scheidingswanden (gipsblokken en verdiepingshoge cellenbeton panelen), stukadoorswerk in de ruimste zin van het woord en spuitpleisterwerk (Spack). Een kleine groep gespecialiseerde medewerkers van het bedrijf houd zich bezig met de particuliere markt m.b.t. sierpleisterwerk, spuitwerk, stucwerk en lijstwerk op wanden en plafonds voor nieuwbouw- en bestaande woningen. In onze ruim opgezette moderne showroom kan men vrijwel alle mogelijke wand- en plafondafwerking bekijken. Kwaliteit De directie voert een beleid waarbij de kwaliteit van de producten en diensten moet voldoen aan de eisen en verwachtingen van de opdrachtgevers. Wij zijn VCA gecertificeerd. Het kwaliteitssysteem is zodanig ingericht dat zowel extern als intern duidelijk is gemaakt volgens welke procedures en instructies wordt gewerkt om de kwaliteit van de producten en diensten te waarborgen. Al onze bouwplaatsmedewerkers zijn in het bezit van het VCA diploma en de operationeel leidinggevenden zijn in het bezit van het VCA-VOL diploma. Wij zijn erkend door de Stichting Erkenningsregeling voor het Stukadoors- en afbouwbedrijf (StucKeur). Dat betekent dat wij voldoen aan de strenge StucKeur eisen voor wat betreft het opleiden van ons personeel, het gebruik van materialen en gereedschappen, de ARBO- en milieunormen en de administratieve organisatie. Wij zijn tevens aangesloten bij de branchegerichte organisaties Technisch Bureau Afbouw en de NOA, waarvan wij ook lid zijn van de Sectorvereniging GrootBedrijven.


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?

E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Kandidaat:
Meld je gratis aan!
Werkgever:
Plaats gratis uw stage

Stages in de omgeving van Dordrecht

WTB Afstudeerstage richting technisch ontwerpen
Roosendaal
Afstudeerder Marktonderzoek
Dordrecht
Per Direct: Stage op de nieuwsredactie
Dordrecht
Verkoopster
Ridderkerk of Hellevoetsluis
Aankomend marketing talent
Dordrecht


Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.