Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.154 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Stage Market Researcher in Den Haag

03 mei 2017
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s): » Den Haag
Soort werk: » Staf / Advies / Consultancy
» Communicatie / Marketing / Reclame / PR
» Commercieel / Verkoop
Branche: » Commercieel | Sales
Type stage:
»  Meeloopstage
»  Afstudeerstage
»  Onderzoekstage
»  Traineeship
Stagevergoeding: » 300
Land: » Nederland
   

Omschrijving stage

Over jou

Het uitvoeren van een marktonderzoek en de data verwerken in een grafiekje; dat kunnen velen. Maar het combineren van analyse en marketing door het persoonlijk interviewen van gepassioneerde directeuren & eigenaren binnen een voor jouw relevante branche? Dat is anders. In continu overleg met zowel jouw opdrachtgever als je projectteam benaderen de contact managers in jouw team potentiële en huidige klanten van de opdrachtgever om een interview mee in te plannen voor jouw benchmark onderzoek & markt analyse. Door middel van onze eigen onderzoek software zet je de uitkomsten van dit interview - gecombineerd met een online enquête - om in een kwalitatief hoogstaand rapport en een (social media) blog voor jouw klant. Maar hoe presenteert de klant hierna nou precies jouw bevindingen met haar potentiële klant? Daarvoor ben jij in de lead. 

Hoe ziet jouw dag er uit?

Na een frisse douche, stap jij snel The Blue Hour bedrijfsauto in onderweg voor een interview met de CEO van een multinational. Je klant had altijd al eens met die multinational in contact willen komen en dat is jouw team wél gelukt. Nadat je een inspirerend gesprek hebt gehad, rij je weer terug richting kantoor. Nog vol energie van het gesprek met de CEO, zie jij bij binnenkomst op kantoor één van jouw ondersteunende contact managers aan de bel hangen; het is haar gelukt om een online meeting voor je te regelen met een operationeel directeur van een branche office in London. Met een bakkie koffie in je hand, klap jij je laptop open om je nieuwe mails te beantwoorden en zet jij de informatie verkregen tijdens het interview om in een rapport.

Na de gezamenlijke lunch met je collega’s gaat je telefoon: de marketingmanager van jouw klant aan lijn met complimenten over je rapport en dat hij er naar uit ziet om deze multinational zelf ook te spreken. Je vertelt hem dat je wat interessante ontwikkelingen in de resultaten van het onderzoek hebt gezien waar jij je volgende blog over zal schrijven en je adviseert nog even contact op te nemen met een respondent. Toch leuk dat jij als stagiair instructies & advies kan geven aan een topmanager....

Is het alweer 15:00 uur? Dan staat de afspraak voor een online interview via video conferencing met de volgende directeur in de agenda. Wel rekening houden met tijdsverschil want in Amerika is het pas 9:00 uur

Wat je op verjaardagen vertelt dat je doet:

“Ik breng op basis van onderzoek mensen en markten bij elkaar, waarbij ik zelfstandig een opdrachtgever adviseer.”

Hoe word jij hier een specialist in?

Je doorloopt een leertraject speciaal ontwikkeld door The Blue Hour waarbij je naast je training ook wordt getest en beoordeeld zodat jij jezelf optimaal kunt ontwikkelen op persoonsgebonden competenties en werk gerelateerde taken. Door een combinatie van een hoge zelfstandigheid met goede begeleiding ontwikkel je onder andere je onderzoek-, planning-, communicatie- en multitasking skills tijdens je stageperiode/ traineeship.

Wanneer dans je op de tafel?

Wanneer jouw klant op basis van jouw onderzoek een inhoudelijke blog publiceert op hun website waarbij je ziet dat de marketing afdeling jouw interpretatie en bevindingen heeft aangehouden.

   

Vereisten

 
Wie ben jij in onze dromen?

• HBO of WO-werk-en denkniveau
• Breed inzetbaar
• Mondeling en schriftelijk communicatief een master
• In het bezit van een gezonde affiniteit met marketing
• Ambitieus en enthousiast
• Zelfstandig en vol initiatief

Wij bieden:

• Een kijkje in de keuken van verschillende bedrijven;
• Enthousiaste, jonge en gedreven collega’s
• Gezellige werksfeer: gezamenlijk lunchen, borrels, teamuitjes, etc.;
• Een uitdagende stageplek met een mogelijkheid tot promotie binnen je stageperiode;
• Een duidelijk ontwikkelpad met concrete leerdoelen en een beoordelingstraject;
• Een stagevergoeding van minimaal €300 p/maand;
• Beschikking over een auto voor klantbezoek en interviews op locatie;
• De mogelijkheid tot het zelfstandig indelen van je werkweek.
   

Trefwoorden

initiatief  ondernemend  communicatief vaardig  communicatie  consultancy  ambitieus  klantgesprek  advisering  netwerken  bedrijfskunde mer  commerciele economie  commercieel  commercie  sales  hbo stage  
   
Minimaal opleidingsniveau: » HBO
Studierichting(en): » Maakt niet uit
» Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
» Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
» Gedrag en Maatschappij
Stageperiode: » Onbekend
Startdatum: » Doorlopend in te vullen
Rijbewijs noodzakelijk: » Nee
   
Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 
The Blue Hour Business Development We bieden een unieke manier van lead generation in de vorm van Research Based Sales; een inhoudelijke aanpak waarbij onderzoek centraal staat. De aanpak levert marktkennis en vooral nieuwe, gerichte leads op. Bovendien is het mogelijk om met het gesprek te "brengen" in plaats van te "halen". Onderzoekers van The Blue Hour benaderen namens haar opdrachtgevers respondenten en bieden een onderzoek aan naar de problematiek die speelt rondom een product of dienst. Het onderzoek wordt door middel van interviews uitgevoerd wat betekent dat onze onderzoekers de respondenten daadwerkelijk bezoeken.

Bedrijfsnaam: The Blue HourDagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?

E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Kandidaat:
Meld je gratis aan!
Werkgever:
Plaats gratis uw stage


Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.