Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.110 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Afstudeerstage: Back-end Developer in Utrecht

6 juli 2017
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s): » Utrecht
Soort werk: » ICT
Branche: » Automatisering | ICT | eCommerce
Type stage:
»  Afstudeerstage
»  Onderzoekstage
Stagevergoeding: » In overleg
Land: » Nederland
   

Omschrijving stage

Een uitdagende afstudeerstage

Wij zijn hét e-commerce bedrijf in hartje Utrecht. Met een jong team van 40 medewerkers bouwen en onderhouden wij Magento webshops voor B2B en B2C klanten in heel Nederland. Ben jij op zoek naar een afstudeerstage waarin je als programmeur aan de slag kan? Wil jij werken met backend technologieën bestaande uit programmeertalen zoals OOP PHP, Python en MySQL met behulp van het e-commerce systeem Magento? Dan zijn wij wat voor jou! Een afstudeerstage bij ons betekent een boeiende werkkring in een snelgroeiende onderneming met volop ontwikkelings- en carrièremogelijkheden.

Jouw uitdaging

Gedurende jouw afstudeerstage ga je onderzoek doen naar de backend ontwikkeling van ons SAAS platform. Je ontwikkeld een deployment techniek en strategie die het mogelijk maakt om onze Magento oplossingen als een SAAS aan te bieden. Daarnaast ga je werken met het door ons ontwikkelde deployment systeem (Python) en met ons Whitelabel Magento platform en je gaat hierover ook meedenken.

Ook is er ruimte om naast het afstuderen mee te werken op support om de nieuwe wensen van bestaande klanten door te voeren in hun Magento webshop. Daarnaast mag je meewerken aan één van onze nieuwe projecten waarin we een compleet nieuwe webshop ontwikkelen. Om dit mogelijk te maken word je gekoppeld aan een medior backend developer die je gaat inwerken op het Magento platform.

Bij ons kan je als Back-end Developer meer leren over de programma’s: Varnish, Redis, Solr, Elastic en Git.

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een uitdagende afstudeerstage en een Great Place to Work in een snelgroeiend e-commerce bedrijf. Binnen onze organisatie is er veel ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling. Jij als afstudeerder gaat onderdeel uitmaken van een jong en ambitieus team waarin iedereen gelijk is. Mede hierdoor hangt er bij ons op kantoor altijd een ontspannen en informele werksfeer. Wekelijks vindt er een borrel plaats waarbij wij onze collega’s die iets nieuws hebben ontwikkeld even in het zonnetje zetten. Daarnaast hebben we maandelijks een 2.0 uitje waarbij we met het hele team iets speciaals doen. Zo zijn we onder andere al naar een VR bioscoop geweest, zijn we gaan varen, poolen, bowlen, barbecueën en uiteraard gaan we ook wel is lekker uiteten met elkaar. Tevens zijn we dit jaar met z’n allen naar Oostenrijk geweest voor een onvergetelijk wintersportweekend. 

Als stagiair kan je rekenen op een passende stagevergoeding en niet geheel onbelangrijk elke dag een heerlijke lunch!

Voel jij je geroepen?

Ben jij geïnteresseerd in de afstudeeropdracht en wil jij deel uitmaken van ons team, aarzel dan niet en reageer snel! Solliciteren kan door de Solliciteer direct button.

   

Vereisten

 

Wat vragen wij?

  • Je bent student aan een ICT / IT gerelateerde opleiding en bent op zoek naar een afstudeerstage

  • Je beschikt over kennis van OOP PHP en MySQL

  • Je snapt het principe van een MVC framework

  • Je bent leergierig en wil jouw kennis graag flink uitbreiden

  • Je bent een perfectionist die in staat is zelfstandig te werken en je hebt een hoge mate van verantwoordelijkheidsgevoel

  • Je beschikt over de combinatie van technisch inzicht in programmeren en het (creatief) kunnen ontwikkelen van nieuwe ideeën en oplossingen

   

Trefwoorden

php programmeur  mysql  backend  python  programmeur  webdeveloper  it  ict  software development  software  software engineering  software ontwikkelaar  software ontwikkeling  software engineer  
   
Minimaal opleidingsniveau: » HBO
Studierichting(en): » Informatica | Computerkunde | Grafische Vormgeving
Stageperiode: » Onbekend
Startdatum: » In overleg / september 2017
Rijbewijs noodzakelijk: » Nee


Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 

Wij zijn een e-commerce bedrijf in hartje Utrecht. Met een jong team van 40 medewerkers bouwen en onderhouden wij Magento webshops voor B2B en B2C klanten in heel Nederland


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?

E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Kandidaat:
Meld je gratis aan!
Werkgever:
Plaats gratis uw stage


Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.