Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.102 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Stage Docent Nederlandse taal + invoer webmodule in Rotterdam

18 april 2017
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s): » Rotterdam
Soort werk: » Onderwijs en wetenschap
» ICT
Branche: » Onderwijs | Opleiding | Training
Type stage:
»  Meeloopstage
»  Afstudeerstage
»  Onderzoekstage
Stagevergoeding: » Nog onbekend
Land: » Nederland
   

Omschrijving stage

De organisatie is een opleidingsburo die zich ten doel heeft gesteld "kwalitatief de beste opleidingen te realiseren."Om dit ambitieuze ideaal te bewerkstelligen heeft de organisatie de afgelopen jaren geïnvesteerd in de ontwikkeling van een eigen e-learning systeem en onderwijsmethoden. Naast de bouw van diverse ICT modules om het te geven onderwijs voor alle stakeholders te vergemakkelijken, is het voor de organisatie van belang om steeds nieuwe opleidingen te ontwikkelen, dan wel bestaande opleidingen op te knippen in kleinere cursussen.

De organisatie is op zoek naar een innovatieve docent Nederlandse taal (in opleiding) die lesgeeft aan Mbo studenten die een opleiding volgens de BBL leerroute volgen. Belangrijk daarbij is dat de docent de gegeven lessen analyseert en omzet in oefeningen die in ons zelf ontwikkelde web- en Androidapplicatie door hem of haar worden ingevoerd. Studenten zouden als gevolg van deze blended learning aanpak hun Nederlandse taalniveau versneld kunnen verbeteren.

De docent en/of onderwijskundig ontwikkelaar wordt begeleid door de onderwijsmanager die zelf onderwijskundige van origine is.

   

Vereisten

 

Opleiding Hbo/WO docent Nederlands, universitair Onderwijskundige die tevens lesgeeft mag ook voor deze stage opteren (wordt ook begeleidt door onderwijskundige).

   

Trefwoorden

creatief  innovatief  drive  methodisch  talentvol  meedenkend  maatschappelijk dienstbaar  humor  
   
Minimaal opleidingsniveau: » HBO
Studierichting(en): » Onderwijs | Taal | Cultuur | Kunst
Stageperiode: » Onbekend
Startdatum: » Per direct
Rijbewijs noodzakelijk: » Nee
   
Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 
De organisatie is een kleine thuiszorginstelling met vestigingen in Rotterdam, Breda, en Gouda. De organisatie is gericht op diverse culturele doelgroepen. De organisatie heeft een directeur en enkele managers en kenmerkt zich door een no-nonsense cultuur. Positiviteit, zelfstandigheid en authenticiteit worden hoog gewaardeerd. Zelfdenkend vermogen is een pre. Van medewerkers wordt verwacht dat ze een goed analyse vermogen hebben. Al het werk dat binnenkomt en veel tijd kost dient meteen geëvalueerd en geanalyseerd te worden. Het doel hiervan is om repeterende werk(last) op termijn te verminderen door het vinden van slimmere oplossingen. Hard werken is dan ook gericht op het doen van je werk en het op termijn verminderen van je werklast door slimmere oplossingen.
Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?

E-mail:

Kandidaat:
Meld je gratis aan!
Werkgever:
Plaats gratis uw stage


Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.