1.115 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Stage Online Marketing Communicatie in Venlo

25 september 2017
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Venlo
Soort werk: Winkelwerk / Retail / Detailhandel
Communicatie / Marketing / Reclame / PR
Commercieel / Verkoop
Management / Leidinggevende / Ondernemer
Branche: Communicatie | PR | Voorlichting
Type stage:
Meeloopstage
Afstudeerstage
Onderzoekstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

Wij zijn op zoek naar nieuwe marketing of communicatietalenten om het team te versterken!

Je functie en verantwoordelijkheden

We zoeken iemand met een achtergrond/opleiding in de communicatie en/of marketing die van aanpakken weet. Je hoeft geen pro te zijn, want wij helpen je om pro te worden! Je hebt aantoonbare ervaring in en minimale basiskennis van online marketing en communicatie. Denk hierbij aan het beheren van een Facebook bedrijfspagina of het adverteren via Google en/of Facebook. We bieden je volop gelegenheid om jezelf te ontwikkelen en te leren.

Je werkzaamheden zullen tweedelig zijn;

(Afstudeer)opdracht

Enerzijds ben je bezig met het schrijven van je stageopdracht. Tijdens een kennismakinggesprek kunnen we deze opdracht concreet maken en aan laten sluiten bij de wensen van zowel Smartchecked als je opleiding (ook afhankelijk van je soort stage).

Werkzaamheden voor ons 

Anderzijds maak je deel uit van ons team (van 7 personen) en werk je samen aan projecten en voert deze ook uit. Je wordt als stagiair(e) gezien als een voltallig lid van ons team van marketingprofessionals. Denk onder andere aan werkzaamheden zoals:

 • Uitvoeren van communicatiemanagement taken: denk aan het beheren van de facebookpagina van bedrijven of het bijhouden van de website.
 • Bedenken van (campagne) strategieën: in overleg met een communicatiemanager denk je mee over de strategie voor de online communicatie en eventueel adverteren. Hoe kunnen we dit inzetten om zoveel mogelijk nieuwe potentiële klanten te bereiken?
 • Analyseren en advies geven over het vervolgtraject: wat zijn de resultaten en hoe kunnen we dit nog verbeteren? Hiervoor maak je samen met onze marketingprofessional heldere analyses van de resultaten.

Je werkt vrijwel altijd met een online marketingprofessional (Nederlands dan wel Duitstalig) samen aan projecten. Goede kennis van de Duitse taal is dan ook een vereiste.

We verwachten een proactieve houding, waar je zelf actief mogelijkheden aandraagt. Tevens wordt verwacht dat je zowel groepsprojecten (Duits en Nederlands) als individuele projecten uitwerkt en je lopende zaken oppakt voor de afgesproken deadlines. Gedurende de stage/afstudeerperiode wordt je steeds voor een groter deel verantwoordelijk voor je eigen (interne en externe) projecten. Daarnaast is er de vrijheid om zelf opdrachten aan te dragen. Ondernemerschap en eigen initiatief staat bij ons hoog in het vaandel!

Over ons

Wij zijn een full-service internationaal online marketingbureau met een tweetal vestigingen in Nederland en Duitsland. We hebben diverse nationale en internationale klanten in diverse segementen in zowel de B2B als B2C branches.

Ons bedrijf is een samenspel tussen jarenlange ervaring in internationaal ondernemen en nieuwe technische online mogelijkheden. Ons doel is om online marketing diensten zodanig in te zetten en te combineren dat onze klanten het beste resultaat krijgen en er online waarde gecreëerd wordt.


Vereisten

Wij vragen van jou:

 • Je volgt een opleiding in communicatie/marketing op HBO of WO niveau;
 • Je hebt goede kennis van de Duitse (en Engelse) taal = vereiste!;
 • Je hebt aantoonbare basiskennis en vooral grote interesse in online marketing.
 • Je bent een servicegerichte en dienstverlenende teamplayer;
 • Je beschikt over een dosis zelfdiscipline, verantwoordelijkheid, flexibiliteit, en nauwkeurigheid;
 • Daarnaast ben je communicatief zeer vaardig (zowel schriftelijk als mondeling);
 • Je hebt affiniteit met online adverteren;
 • Ervaring met WordPress CMS en/of Google Adwords is een pré.

Wij bieden jou: 

Wij bieden je een hecht team van 7 jonge Nederlands- en Duitstalige marketing- en communicatieprofessionals. Ons bedrijf kenmerkt zich door een open en informele werksfeer en een hoge mate van professionaliteit. Bij ons kun je continue leren door met zowel Nederlandse als Duitse (senior) marketeers en communicatiespecialisten te overleggen en advies te vragen wanneer nodig. Gezien het feit dat wij veel in de ‘cloud’ werkt, zijn wij flexibel in de werktijden en dagen, zolang alles in overleg plaatsvindt.

Aantal dagen:

Minimaal 4 (waarvan 2 (of 3) dagen voor je afstudeeropdracht en minimaal 2 dagen meedraaien in ons team. Dagen zijn in overleg flexibel in te delen.

Interesse?

Stuur ons dan je cv + een introductiestukje via dit platform, via Stagemotor.nl t.a.v. mevr. Loekie van der Sterren. Op deze manier hebben wij namelijk direct inzicht in jouw profiel.

In dit introductiestukje leg je uit waar je goed in bent (ervaring), wat je graag zou willen leren, welke eisen er vanuit school aan je afstudeeropdracht zijn verbonden en waarom jij een toevoeging bent voor het Smartchecked team.
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: Vanaf januari 2018
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Wij zijn een full-service internationaal online marketingbureau met een tweetal vestigingen in Nederland en Duitsland. We hebben diverse nationale en internationale klanten in diverse segmenten. Onze organisatie is een samenspel tussen jarenlange ervaring in internationaal ondernemen en nieuwe technische online mogelijkheden. Ons doel is om online marketing diensten zodanig in te zetten en te combineren dat onze klanten het beste resultaat krijgen en er online waarde gecreëerd wordt. Wij bieden je een hecht team van jonge marketing- en communicatieprofessionals. Ons bedrijf kenmerkt zich door een open en informele werksfeer en een hoge mate van professionaliteit. Bij ons kun je continue leren door met zowel Nederlandse als Duitse (senior) marketeers en communicatiespecialisten te overleggen en advies te vragen wanneer nodig. Gezien het feit dat wij veel in de ‘cloud’ werkt, zijn wij flexibel in de werktijden en dagen, zolang alles in overleg plaatsvindt.

Bedrijfsnaam: Smartchecked


Bedrijfsnaam:

Smartchecked
Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Stages in de omgeving van Venlo

(Afstudeer)stage bedrijfskundige handleidingen
regio Venlo

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.