Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.153 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Stage Stern Auto - Online Marketing Topper Gezocht in Nieuwegein

17 mei 2017
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s): » Nieuwegein
Soort werk: » Administratief
» Commercieel / Verkoop
» Communicatie / Marketing / Reclame / PR
» Artistiek / Creatief / Ambachtelijk
Branche: » Retail | Groothandel
Type stage:
»  Meeloopstage
»  Afstudeerstage
Stagevergoeding: » In overleg
Land: » Nederland
   

Omschrijving stage

Ben jij Student Commerciële Economie of Communicatie / Digitale Communicatie met affiniteit voor Online Marketing en zoek jij een interessante stageplaats per september 2017 waar je in een team van enthousiaste en professionele mensen snel veel kunt leren? Dan kunnen wij jou de stage bieden die je zoekt!

Wat kun je leren?

Onder begeleiding van het marketingteam maak je kennis met alle online marketing activiteiten die Stern Auto, de grootste Mercedes-Benz en smart dealer van Nederland, inzet; CMS beheer, SEO, SEA, Google Analytics, Videomarketing en social media marketing. Je gaat aan de slag met het meedenken over de conceptuitrolling, de vormgeving van de website, de gebruiksvriendelijkheid, de webshop, social media, intraweb etc.. Daarnaast help je ook mee met het organiseren en opzetten van diverse events. Je leert in deze stage veel over het begeleiden, optimaliseren en rapporteren van (online) campagnes.  

 

   

Vereisten

 

Wat wij van jou verwachten

Je maakt onderdeel uit van de marketing afdeling van Stern Auto. Jouw dag is één en al online! Je gaat je echt begeven in de online wereld. Naast de genoemde werkzaamheden kan het ook zomaar zijn dat je mee gaat naar een beurs, een evenement of dat je een keer met de auto een klant gaat wegbrengen. Geen dag gaat hetzelfde zijn!

   

Trefwoorden

online marketing  marketing  marketeer  communicatie  online communicatie  
   
Minimaal opleidingsniveau: » HBO
Studierichting(en): » Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
» Informatica | Computerkunde | Grafische Vormgeving
Stageperiode: » 5 maanden
Startdatum: » September 2017
Rijbewijs noodzakelijk: » Ja
   
Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 
Over Stern Auto B.V. Stern Auto is dé Mercedes-Benz en smart dealer van Nederland. Met 11 vestigingen in de regio’s Amsterdam, Utrecht, Amersfoort en Veenendaal. Goed voor ruim €275 miljoen omzet en 360 FTE. Met de focus op onderhoud, reparatie en verkoop van personen-, bestel- en vrachtwagens staat Stern Auto garant voor zorgeloze mobiliteit. Als onderdeel van het beursgenoteerde Stern concern bieden zij een ruim pakket aanvullende services, onder meer rent, lease, schade, verzekeringen, onderhoudscontracten en wagenparkbeheer.

Bedrijfsnaam: Stern Auto B.V.Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?

E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Kandidaat:
Meld je gratis aan!
Werkgever:
Plaats gratis uw stage


Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.