Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.154 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Recruitment stage (400 vergoeding!) in Amsterdam & Tilburg

09 mei 2017
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s): » Amsterdam & Tilburg
Soort werk: » Commercieel / Verkoop
» Personeel en organisatie
» Administratief
Branche: » Personeel | Organisatie
Type stage:
»  Meeloopstage
»  Afstudeerstage
Stagevergoeding: » 400
Land: » Nederland
   

Omschrijving stage

Energiek, communicatief, leergierig en resultaatgericht, dat is wie jij bent! Je bent een gemotiveerde student met oog voor commercie en je wil jezelf verder verdiepen in de wereld van recruitment en sales. Een stageplaats bij Hays betekent werken met gedreven en commercieel sterke collega’s binnen een internationale organisatie waarbinnen genoeg ruimte is voor gezelligheid, o.a.: leuke borrels, gezellige uitjes en tafelvoetbaltoernooien. Ben jij de student die wij zoeken? Join our winning team!

Wat ga je doen?
Als stagiair Recruitment bij Hays kom je terecht in een van onze recruitment teams op ons kantoor in Amsterdam of Tilburg. Je bevindt je in deze rol op het snijvlak van commercie en HR in de arbeidsbemiddeling en biedt vanuit deze rol ondersteuning aan je team. Het contact met zowel de kandidaat als de klant is key.

Samen met onze recruitment experts ga je aan de slag om de perfecte combinatie van de juiste kandidaat bij de juiste functie te verwezenlijken. Je zult hierin van dichtbij het gehele recruitment proces doorlopen. In samenwerking met de consultants van Hays zorg je ervoor dat het contact met opdrachtgevers goed verloopt, ga je op zoek naar geschikte kandidaten, ga je mee op klantbezoek en zorg je voor een juiste administratieve afhandeling van de processen.

   

Vereisten

 

Wie ben jij?
Je bent student aan een bij voorkeur commercieel gerelateerde HBO opleiding (bv. MER, Commerciële Economie of vergelijkbaar) en je bent vanaf september 2017 4 à 5 maanden beschikbaar voor een meewerk (afstudeer)stage. Je bent commercieel ingesteld, een sterke teamplayer, communicatief vaardig en beschikt over een enorme drive. Daarnaast heb je een echte winnaarsmentaliteit.

Wie zijn wij?
Als één van de marktleiders in de gespecialiseerde werving & selectie wereldwijd biedt Hays werk aan circa 8000 medewerkers in 33 verschillende landen. In Nederland biedt Hays 15 specialisaties en hiermee dekken wij alles van Engineering tot Techniek, IT, Sales en Life Sciences. Een stage bij Hays betekent dat je terechtkomt in een internationale omgeving met goede begeleiding en aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling als toekomstig professional.

Natuurlijk is er ook ruimte om binnen Hays een stageopdracht uit te voeren, er wordt hierbij altijd rekening gehouden met jouw persoonlijke interesses en voorkeuren. Tevens krijg je een stagevergoeding van €400,- op basis van 40 uur.

Solliciteer direct op deze vacature
Stuur dan je CV en motivatie bij voorkeur door te klikken op de 'Solliciteer direct' button.

   

Trefwoorden

recruitment  personeel  werven  selecteren  
   
Minimaal opleidingsniveau: » HBO
Studierichting(en): » Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
» Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
Stageperiode: » 5 maanden
Startdatum: » Begin september 2017
Rijbewijs noodzakelijk: » Nee
   
Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 

Werken bij Hays
Een loopbaan bij Hays is als geen ander. Bij Hays, zijn wij experts in het werven van gekwalificeerde professionals en deskundige mensen. Wij versterken de wereld van werk door echt te begrijpen wat de behoeften van onze klanten en kandidaten zijn, zowel lokaal als internationaal. Wij beschikken over brede expertise in verschillende industrieen en sectoren.

Is recruitment iets voor mij?
Recruitment is een uitdagende en belonende werkomgeving. Geen mooier vak dan een unieke rol spelen in het transformeren van organisaties en levens van kandidaten.

Bij Hays hechten wij veel waarde aan het creeren van duurzame relaties. Succesvol zijn bij Hays heeft alles te maken met het beschikken over de juiste persoonlijkheid en gaat niet alleen over eerdere (werk)ervaringen en relevante kwalificaties.

Werk jij graag met mensen, wil jij je kennis delen en uitbreiden, gedij jij goed onder druk en reageer jij proactief op het behalen van salestargets en wil jij voorop lopen in de wereld van werk? Dan is een carriere bij Hays misschien wel iets voor jou!Bedrijfsnaam: Hays Recruitment Expert WordwideDagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?

E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Kandidaat:
Meld je gratis aan!
Werkgever:
Plaats gratis uw stage

Stages in de omgeving van Amsterdam & Tilburg

Ideeën Koning/Koningin gezocht
Eindhoven
Een te gekke ICT stage
Eindhoven
Projectmanager Assistent
heel Nederland
(Afstudeer) stage Fiscale Economie
regio Eindhoven
Stagiaire eventmanager
eindhoven


Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.