Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.132 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Stage Project Manager Media in London!

7 juni 2017
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s): » London!
Soort werk: » Staf / Advies / Consultancy
» Management / Leidinggevende / Ondernemer
» Communicatie / Marketing / Reclame / PR
» Commercieel / Verkoop
Branche: » Communicatie | PR | Voorlichting
Type stage:
»  Meeloopstage
Stagevergoeding: » € 350
Land: » Nederland
   

Omschrijving stage

Stage Project Manager Media - Londen

Een baan in Londen? En werken in de advertising en media industrie? Voor onze vestiging in centraal Londen bieden we een stageplek aan voor een full time Nederlandstalige project manager.

Wij leveren sinds 1998 professionele internationale voice overs en stemmen voor reclamebureaus, omroepen, navigatiesystemen, games, apps en meer. Tot onze klanten behoren bedrijven als Coca Cola, Disney, Heineken, Cartier, MTV, en vele anderen.

Hoewel we marktleider zijn in Europa werken we met een klein, jong informeel team. Dit geeft veel ruimte voor het tonen van initiatief en zelfstandigheid.

Tijdens deze stage werk je nauw met een project manager en produceer je opnames voor onze klanten in geluidsstudio’s wereldwijd. Je leert hierbij georganiseerd te werken en nauwe internationale contacten te onderhouden. Ook begeleid je live opnames via Skype waarbij je leert regiseren Je hebt hierbij contact met onze opdrachtgevers en studio engineers. Tevens zal je hulp gevraagd worden bij andere kleine projecten. Dit kan varieren van social media & marketing taken tot het helpen met het uitbreiden van ons stemmenbestand.

Het lijkt je daarbij een uitdaging in Londen te werken en wonen.

Wij vragen :

We vereisen geen ervaring in onze industrie. Wel moet je ABN spreken, communicatief zeer sterk zijn, perfectionistisch, commercieel, leergierig en een multitasker zijn. We zijn op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde nieuwe collega. Wij zijn onze stagaires echt als onderdeel van ons team. Een passie voor media en het kunnen werken met een Mac is een pré. Eerdere stagaires zijn na onze stage terecht gekomen bij BBC en reclamebureaus zoals TBWA.

Wij bieden :

Wij bieden je naast een bijzonder leerzame en leuke ervaring een stagevergoeding van£ 350 per maand + een team bonus. De stage duurt 5-6 maanden.

Mocht je geïnteresseerd zijn in deze functie dan vragen we je om een motivatie naar ons te sturen middels dit medium. We vragen je tevens een recente foto bij te sluiten en goed aan te geven wanneer je stage kan beginnen en voor hoe lang.

   

Vereisten

 
-
   

Trefwoorden

project manager  manager  
   
Minimaal opleidingsniveau: » HBO
Studierichting(en): » Financieel | Administratief | Bedrijfseconomie | Accountancy
» Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
Stageperiode: » 5 maanden
Startdatum: » September 2017
Rijbewijs noodzakelijk: » Nee


Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 

Een baan in Londen? En werken in de advertising en media industrie? Wij leveren sinds 1998 professionele internationale voice overs en stemmen voor reclamebureaus, omroepen, navigatiesystemen, games, apps en meer. Recentelijk zijn we uitgeroepen tot de 19e snelst groeiende audio-onderneming in de wereld. Tot onze klanten behoren bedrijven als Coca Cola, Disney, Heineken, Cartier, MTV, en vele anderen. Wij bestaan sinds 1998 en heeft kantoren in Amsterdam, Londen en Parijs.


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?

E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Kandidaat:
Meld je gratis aan!
Werkgever:
Plaats gratis uw stage


Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.