Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.166 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Stage front-end developer bij startup in Eindhoven

7 augustus 2017
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s): » Eindhoven
Soort werk: » ICT
Branche: » Automatisering | ICT | eCommerce
Type stage:
»  Meeloopstage
»  Afstudeerstage
»  Onderzoekstage
Stagevergoeding: » 400
Land: » Nederland
   

Omschrijving stage

Wij zoeken een front-end stagiair met skills! Speel jij graag met Javascript, CSS3 en HTML en zou je graag nog een hoop leren op het gebied van front-end development? Lees dan verder!

Functie-omschrijving

Bij ons werk je mee aan de website-builder waarmee al meer dan 300.000 websites zijn gemaakt!

Wij bieden een online website-builder die kleine ondernemers en hobbyisten in staat stelt om eenvoudig een professionele responsive website te maken. Wij hebben ons tot doel gesteld om het inhuren van een webdesigner voor kleine bedrijven overbodig te maken.

Als stagiair ga jij meebouwen aan ons systeem waarmee mensen zelfstandig moderne websites kunnen bouwen. Wij zorgen dat ons systeem er voor zorgt dat deze websites er zo mooi mogelijk uit komen te zien en goed functioneren op alle apparaten.

Je werkt ook mee aan de user interface van ons systeem. Wij vinden het belangrijk dat ons systeem zo eenvoudig in gebruik is, dat ook onze ouders ermee over weg kunnen. Continu zoeken we naar slimme oplossingen voor complexe taken.

Onze front-end staat centraal rond React. Een greep uit andere technieken die wij gebruiken: WebPack, Redux, LESS, JavaScript (ES2015), Docker en vele andere open source bibliotheken. Wij proberen altijd zo snel mogelijk mee te gaan met nieuwe technieken. Wij waren in 2015 één van de eersten die React reeds in productie inzetten.

Wij zullen gezamenlijk op zoek gaan naar een interessante stageopdracht binnen bovenstaande werkgebieden die aansluit bij jouw vaardigheden en interessegebied.

   

Vereisten

 

Jij bent op zijn minst bekend met enkele van de hierboven genoemde technieken, en bent geïnteresseerd om deze wereld verder te ontdekken. Concreet:

  • Kennis van JavaScript
  • Uitstekende kennis van HTM5/CSS3
  • Ervaring met responsive design
  • Pré: skills op gebied van web design of UI design
  • Pré: kennis van ReactJS
  • Pré: ervaring met LESS en/of SASS
   

Trefwoorden

frontend  ict  html  javascript  media  front-end  developer  informatica  
   
Minimaal opleidingsniveau: » HBO
Studierichting(en): » Onderwijs | Taal | Cultuur | Kunst
» Informatica | Computerkunde | Grafische Vormgeving
Stageperiode: » 5 maanden
Startdatum: » September 2017
Rijbewijs noodzakelijk: » Nee


Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 

Wij zijn een startup gestart door twee studenten van de TU Eindhoven. Wij hebben een websitebuilder gebouwd die door meer dan 300.000 mensen gebruikt is. Onze ambities liegen er niet om. Met een relatief klein team hebben weeen 'state-of-the-art' websitebuilder gemaakt, waarmee ZZP'ers en kleine bedrijven in een handomdraai zelf een professionele (responsive) website kunnen maken, die op elk apparaat er netjes uiziet.


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?

E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Kandidaat:
Meld je gratis aan!
Werkgever:
Plaats gratis uw stage


Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.