Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.154 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Online Marketing en Communicatie stagair(32-36uur) in Arnhem

09 mei 2017
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s): » Arnhem
Soort werk: » Communicatie / Marketing / Reclame / PR
» Commercieel / Verkoop
Branche: » Overige
Type stage:
»  Meeloopstage
Stagevergoeding: » 150
Land: » Nederland
   

Omschrijving stage

Afdeling Communicatie valt onder Marketing & Communicatie. De zes communicatie collega’s worden aangestuurd door Teamleider Communicatie. We nemen binnen de organisatie een centrale positie om interne en externe stakeholders te adviseren. Het is een dynamische afdeling die voor de grote uitdaging staat om de nieuwe positionering en ambitie naar buiten toe uit te dragen en ervoor te zorgen om de groei in de bezoekersaantallen te bewerkstelligen.

PROFIEL
Wij zoeken per september ’17 een enthousiaste, creatieve en zelfstandige stagiair met HBO werk- en denkniveau. Naast passie voor je eigen vakgebied, heb je een vanzelfsprekende affiniteit met de culturele sector en de Nederlandse geschiedenis in het bijzonder. Je manier van werken wordt getypeerd door een hands-on-mentaliteit, waarbij je goed weet om te gaan met allerlei adhoc zaken die je dagelijks tegenkomt. Je bent communicatief vaardig en verzamelt op proactieve wijze informatie binnen en buiten de organisatie. Je bent in staat om met een creatieve en kritisch blik de ingezette middelen verder te optimaliseren.

Hoe ziet je dag eruit? 
Eerst een bak koffie/thee/chocomelk halen en bijkletsen met collega's en vrijwilligers voor de laatste nieuwtjes. Op je laptop of pc open je de social media tool Obi4wan en beantwoord je de vragen van fans. Even checken of alles op de website nog werkt en of er een spoedklus is. Daarna staat je eerste overleg op de planning om te brainstormen over een campagne of voor het maken van een nieuwe vlog of nieuwsbrief. Zelfstandig ga je creatief aan de slag met wat er de komende dagen op de contentplanning staat.

WAT WE BIEDEN 
Wij bieden een uitdagende en afwisselende stage binnen een leuke en dynamische afdeling en een stagevergoeding van € 170,00 netto per maand.

   

Vereisten

 

Wij zoeken een:

  • derdejaars student aan een relevant HBO- opleiding, bijvoorbeeld communicatie of multimedia;
  • beschikbaar gedurende minimaal 20 weken;
  • een spin in het web met goede communicatieve vaardigheden;
  • affiniteit social media, vloggen en bloggen.

 

   

Trefwoorden

online marketing  online communicatie  online campagnes  communicatie  allround stagiaire  multimedia design  media management  
   
Minimaal opleidingsniveau: » HBO
Studierichting(en): » Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
Stageperiode: » 5 maanden
Startdatum: » Begin september 2017
Rijbewijs noodzakelijk: » Nee
   
Solliciteer direct »
   Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?

E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Kandidaat:
Meld je gratis aan!
Werkgever:
Plaats gratis uw stage


Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.