Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.141 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Uitdagende commerciële stage VOD & TV in Hilversum

09 mei 2017
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s): » Hilversum
Soort werk: » Communicatie / Marketing / Reclame / PR
» Commercieel / Verkoop
» Administratief
Branche: » Commercieel | Sales
Type stage:
»  Meeloopstage
Stagevergoeding: » € 350
Land: » Nederland
   

Omschrijving stage

Altijd al willen weten hoe films en series aan tv verkocht worden of hoe ze op alle vod platforms zoals Netflix, Pathe Thuis en Videoland terecht komen? Kom dan ons sales en marketing team van vod en tv versterken!

Omschrijving stageplaats
Vanuit een prachtig kantoor in hartje Hilversum brengen wij lokaal en internationaal aangekochte speelfilms en tv-series op de Nederlandse en Belgische markt. Onze catalogus liegt er niet om; Grote Nederlandse films en series als Fashion Chicks, Fissa, Homies, Hartenstraat en Penoza, Britse series als Luther en Call the Midwife, Amerikaanse speelfilms en bekende kinderseries als Thomas de Stoomlocomotief en Hello Kitty behoren allemaal tot ons pakket. Al deze films en series moeten op een weloverwogen manier in de markt worden gezet. Dit wil zeggen dat ze verkocht moeten worden aan alle tv en vod platforms in Nederland en België.

   

Vereisten

 

Functieomschrijving
Vanaf het moment dat een film of serie gereed is voor verkoop is het salesteam verantwoordelijk voor het in de markt zetten van het product. Als stagiair help je ons met het uitzetten van de materialen naar de platforms en de sales en marketing activiteiten voor deze producten. Daarnaast ben je bezig met PR en free publicity voor deze producten. Daarbij denk je steeds zowel vanuit de consument als vanuit onze klant: de vod platforms of het tv station. Ook interne communicatie is belangrijk: je zorgt ervoor dat ook alle collega’s zo goed mogelijk op de hoogte zijn van de nieuwe releases. Zo werk je nauw samen met de collega’s van de product en bioscoop afdeling.

Profiel: 3e of 4e jaars HBO student Media & Entertainment Management / Media, Marketing & Publishing / Commerciële economie / Media Informatie Communicatie / Grafisch Intermediair / etc. 

We zoeken een creatief, stressbestendig en punctueel persoon met affiniteit voor ons product. Je kunt zelfstandig en planmatig werken en bent je bewust van het belang van deadlines. Je hebt een goede kennis van Nederlands en Engels in woord en geschrift. Ervaring met Adobe-programma’s zoals Photoshop is een pré.

   

Trefwoorden

media  social media  entertainment  filmproductie  film  
   
Minimaal opleidingsniveau: » HBO
Studierichting(en): » Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
» Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
Stageperiode: » 5 maanden
Startdatum: » 1 september 2017
Rijbewijs noodzakelijk: » Nee
   
Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 
Bedrijfsprofiel: Wij zijn een full-service mediabedrijf dat entertainmentcontent produceert, creĆ«ert en distribueert voor de totale markt, zowel B2B als voor consumenten. De entertainment tak brengt lokaal en internationaal aangekochte speelfilms en tv-series op de Nederlandse en Belgische markt. Onze dvd- en blu-ray catalogus liegt er niet om; Nederlandse series als Penoza en Overspel, BBC-series als Silent Witness en Waking the Dead, natuurdocumentaires van National Geographic en de welbekende bioscoopfilms Hartenstraat. Het ontwerpbureau geeft off- en online vorm aan die campagne. Concreet houdt dit in dat wij beeldtaal creĆ«ren, maar ook onlinestrategieĆ«n ontwikkelen. Bij Formats worden familiespellen gemaakt, voor een brede doelgroep. Dit doen wij met bekende licenties als Wie Is De Mol en Expeditie Robinson, maar ook ontwikkelen wij nieuwe spellen als 1 Minute en Boer’n Bluf. De kids-tak staat bekend om zijn kwalitatieve kinderproducten. Een sterke en brede catalogus met 130 films en tv-series, en daarvan afgeleide doeboeken, spellen en cd’s. Daarnaast hebben we meerdere productiebedrijven en treden we op als (co)producent van Nederlandse speelfilms en ontwikkelen wij TV formats. Het eerste project, de romantische komedie Hartenstraat, was al gelijk een groot succes en ontving een binnen Ć©Ć©n week de Gouden Film status en trok in totaal 400.000 bezoekers. De handelsonderneming bedenkt, maakt en vermarkt trendartikelen voor de speelgoed- en huishoudelijke markt. Een tv zender is de nieuwste toevoeging tot de groep. Wij zijn een ondernemende, nuchtere club, die handelt vanuit een realistisch beeld om voor alle partijen een winsituatie te creĆ«ren. Wij zijn goed in vorm, maar uiteindelijk gaat het om de inhoud die wij te bieden hebben.
Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?

E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Kandidaat:
Meld je gratis aan!
Werkgever:
Plaats gratis uw stage


Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.