Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.169 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Stage Dataresearch & marketing bij Flevum Forum Network in Vlaardingen 300,-

26 juli 2017
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s): » Vlaardingen 300,-
Soort werk: » Communicatie / Marketing / Reclame / PR
» Management / Leidinggevende / Ondernemer
Branche: » Overige
Type stage:
»  Meeloopstage
»  Onderzoekstage
Stagevergoeding: » 300
Land: » Nederland
   

Omschrijving stage

Op zoek naar een stage waar je in korte tijd een goed beeld krijgt van de top 1000 bedrijven in Nederland. Flevum organiseerd voor deze bedrijven bijkomsten op C-level (denk aan; CEO,CFO directeuren en bestuurders)

Jij kan tijdens je stage meehelpen om deze doelgroep te benaderen voor de betreffende bijeenkomsten. De stagiairefunctie richt zich op strategische dataverzameling in een marketingcontext t.b.v. Grote ondernemingen. Er wordt een dynamische en leerzame omgeving in het bedrijf voor de stagiaire geboden

Je werkt in een hardwerkend team waar je veel van kan leren en er ruimte is voor een goede lunch of een gezellige borrel.

Flevum is centraal gelegen t.o.v. OV en uitvalswegen in Vlaardingen en heeft uitzicht va de 6e verdieping over de waterweg.

   

Vereisten

 

Tijdens je stage ben je verandwoordelijk voor het strategisch verzamelen van data in een marketingcontext t.b.v. grote bedrijven.

Oftewel jij zorgt dat bij de bijeenkomsten van Flevum de juiste doelgroep aan tafel zit.

Er wordt veel van je eigen ceativiteit gevraagd, uiteraard na een goede inwerk periode en collega's die bereid zijn je de juiste begeleiding te geven.

Interesse?
Solliciteer altijd via dit platform, via Stagemotor.nl, op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!

   

Trefwoorden

marketing  data  analyse  klantprofielen  
   
Minimaal opleidingsniveau: » HBO
Studierichting(en): » Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
» Financieel | Administratief | Bedrijfseconomie | Accountancy
» Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
» Informatica | Computerkunde | Grafische Vormgeving
» Wiskunde | Econometrie
Stageperiode: » 5 maanden
Startdatum: » Per direct / September 2017 / In overleg
Rijbewijs noodzakelijk: » Nee


Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 

Tijdens Flevum Corporate Council bijeenkomsten bespreken de grote bedrijven van Nederland business opportunities en ontwikkelen gezamenlijk 'thoughtleadership' op tal van terreinen. Tijdens de Flevum 'Boardroom meetings', 'Vision Dinners' en 'Shared Interest meetings' vergroten de Corporate Council bedrijven’ hun kennis, komen onderlinge relaties tot stand en verstevigen ze het gezamenlijke netwerk. De Corporate Council leden van Flevum vormen het 'kloppend hart' voor de top 1000 bedrijven en instellingen in Nederland.

Op nationaal en ook internationaal niveau brengt Flevum Corporate Council toonaangevende bedrijven bij elkaar en ondersteunt hen om gemeenschappelijke meerwaarde te creëren. Deelnemers van Flevum Corporate Council zijn bereid visie en marktinformatie met elkaar te delen om daarmee samen het verschil te maken: niet alleen voor hun eigen bedrijfsvoering, maar ook voor de Nederlandse economie. Flevum signaleert en inventariseert de vragen en issues die het corporate bedrijfsleven bezighouden en brengt bedrijven bij elkaar: Flevum faciliteert, initieert en biedt daarmee meerwaarde aan de deelnemende bedrijven. 'Connecting Companies' is niet voor niets onze missie.Bedrijfsnaam: Flevum Forum NetworkDagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?

E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Kandidaat:
Meld je gratis aan!
Werkgever:
Plaats gratis uw stage


Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.