Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.141 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Stage Facility Management in Varsseveld

11 mei 2017
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s): » Varsseveld
Soort werk: » Logistiek / Distributie / Magazijn
» Schoonmaak / Facilitair
Branche: » Retail | Groothandel
Type stage:
»  Meeloopstage
Stagevergoeding: » In overleg
Land: » Nederland
   

Omschrijving stage

Tijdens deze stage krijg je de kans om mee te kijken binnen de afdeling Facility. Dit team bestaat uit de Facility Manager, Facility Supervisor, QHSE-coördinator en uit de afdelingen: Kantine, Receptie, Gebouwenbeheer en –onderhoud, Magazijnbeheer- en onderhoud.


De afdeling Facility is een hectische afdeling waarbij meerdere belangen steeds door elkaar lopen. Hierin krijg je van ons veel ruimte voor transparante communicatie en de bijbehorende administratie. Hierdoor heb je een actieve rol in de professionalisering van de afdeling. In het begin zal de focus liggen op (operationele) ondersteuning op de afdeling en het leren kennen van de organisatie. Wanneer je alle systemen en collega’s goed kent, zal je op tactisch niveau steeds meer betrokken worden bij verschillende facilitaire projecten. Hierbij krijg je de mogelijkheid om de theorie van de opleiding in praktijk te brengen en kun je hierin verbanden leggen. Er is voldoende tijd voor schoolopdrachten en je krijgt de mogelijkheid om een onderzoek uit te voeren.

 

 

 

   

Vereisten

 
Je bent een enthousiaste HBO student en zit in het derde jaar van de opleiding Facility Management . Je bent beschikbaar voor vier á vijf dagen per week (stage periode van zes maanden is een pre). Je hebt kennis van informatiesystemen zoals Word, Outlook, Acces, Excel e.d. Je bent een echte teamplayer en kunt daarnaast goed zelfstandig werken. Ook durf je kritisch te zijn, verbetervoorstellen aan te dragen en hierover te sparren met je begeleider en collega’s.
   

Trefwoorden

stagiair facility management  logistiek  
   
Minimaal opleidingsniveau: » HBO
Studierichting(en): » Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
Stageperiode: » 6 maanden
Startdatum: » September 2017
Rijbewijs noodzakelijk: » Nee
   
Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 
Wij zijn één van de grootste en snelst groeiende technische groothandels van Europa. Wij leveren onderdelen aan bedrijven die activiteiten ontplooien in de branches Agrarisch, tuin en park, grondverzet en industrie. E-business speelt een belangrijke rol in onze organisatie. Zon 85% van onze orders worden gerealiseerd via onze webshop. Binnen de onze holding wordt een nieuwe zelfstandige onderneming (ca. 23 FTE) opgezet waarin E-business nog meer centraal staat. Deze onderneming zal zich richten op de verkoop van onderdelen aan industriële bedrijven. Internetmarketing zal in deze nieuwe onderneming een prominente en vernieuwende rol gaan spelen, waarbij er een combinatie zal ontstaan tussen verschillende doelgroepen. Op dit moment zijn we in het stadium dat systemen worden ingericht, de webshop wordt ontwikkeld en medewerkers klanten aan het voorbereiden zijn voor de migratie op 1 januari. Vooral op het gebied van marketing ligt er een enorme uitdaging voor een stagiair.
Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?

E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Kandidaat:
Meld je gratis aan!
Werkgever:
Plaats gratis uw stage


Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.