Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.166 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Stage Financieel Economisch medewerker in Rijsbergen

27 juli 2017
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s): » Rijsbergen
Soort werk: » Commercieel / Verkoop
» Financieel / Economisch
Branche: » Retail | Groothandel
Type stage:
»  Meeloopstage
»  Afstudeerstage
Stagevergoeding: » In overleg
Land: » Nederland
   

Omschrijving stage

Je gaat operationeel aan de slag met Finance. Je zult meewerken in de huidige business-to-business werkzaamheden. Calculatie, planning en optimalisatie van inkoop en verkoopprocessen komen aan de orde. In overleg zal verder invulling gegeven worden aan je stage.
   

Vereisten

 

Je bent enthousiast en intrinsiek gemotiveerd om het beste te halen uit je stage en jezelf. Je maakt actief verbinding met ons bedrijf en bent enthousiast en pro-actief.

Excel is gesneden koek voor je en ook heb je kennis van exact-online. Je bent accuraat, nauwkeurig en durft je mening te geven over jouw taakgebieden.

   

Trefwoorden

commerciele economie  economie  bedrijfseconomie  stage commerciele economie  calculatie  offertetraject  stage logistiek en planning  financieel  financieel medewerker  business management  business  
   
Minimaal opleidingsniveau: » HBO
Studierichting(en): » Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
» Financieel | Administratief | Bedrijfseconomie | Accountancy
» Juridisch | Rechten en Bestuurswetenschappen
» Wiskunde | Econometrie
Stageperiode: » Onbekend
Startdatum: » Juli / Augustus 2017
Rijbewijs noodzakelijk: » Nee


Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 

Kernactiviteiten van de onderneming: Wij bestaan sinds 2008 en is een opkomend bedrijf in professionele haarverzorging die zich richt op kapsalons en buitenlandse distributeurs. Met plezier bevoorraden we inmiddels ruim 400 kapsalons in Europa. Het succes van René Professional is toe te kennen aan het feit dat René van Alphen zelf als kapper is begonnen en weet wat kappers nodig hebben. Hij vertaalt dit dan ook naar activiteiten als productontwikkeling, productinnovatie, merchandise en educatie. Producten en/of diensten: René Professional is een high-end kappersmerk dat verkrijgbaar is bij geselecteerde kapsalons. Daarnaast is René expert in het ontwikkelen en de branding van Private Label voor salons en ketens in binnen- en buitenland


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?

E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Kandidaat:
Meld je gratis aan!
Werkgever:
Plaats gratis uw stage


Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.