Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.168 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Meeloopstage Corporate Marketing & Communicatie in Hoevelaken

2 augustus 2017
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s): » Hoevelaken
Soort werk: » Promotiewerk
» Communicatie / Marketing / Reclame / PR
» Commercieel / Verkoop
» Management / Leidinggevende / Ondernemer
Branche: » Overige
Type stage:
»  Meeloopstage
Stagevergoeding: » 400
Land: » Nederland
   

Omschrijving stage

Wil jij op een razendsnelle manier kennis maken met de veelzijdige aspecten van het marketing- en communicatievak? Dan hebben wij voor jou een uitdagende stage binnen het corporate marketing- en communicatieteam van Unica, één van de snelst groeiende technisch dienstverleners van Nederland.

Functieomschrijving

Binnen het corporate marketingteam krijg je te maken met de veelzijdigheid van het marketingvak. De afdeling houdt zich bezig met diverse uitingen (zowel in- als extern), websiteontwikkeling, het organiseren van evenementen, het versterken en bewaken van de corporate identity en het adviseren van de organisatie onderdelen bij hun marketingvraagstukken. In deze stage kom je met al deze facetten in aanraking en word je ingezet voor het inventariseren en begeleiden van de middelen die het marketing- en communicatieteam inzet. Je geeft advies hoe verbeteringen binnen al deze marketingfacetten gerealiseerd kunnen worden. Daarnaast leer je effectief en overtuigend te communiceren binnen een commerciële organisatie, ervaar je de kansen en valkuilen van het marketingproces en leer je samenwerken met leveranciers. Zo kun jij je tijdens jouw stage ontwikkelen tot een allround marketeer, zodat je na je studie met een voorsprong op je medestudenten de arbeidsmarkt op gaat.

Vanuit het marketingteam zit je ‘dicht op het vuur’. Tijdens jouw stage ben je een volwaardig onderdeel van het corporate marketingteam, waardoor je vroegtijdig betrokken bent bij strategische processen binnen ons bedrijf. Je krijgt veel ruimte om je capaciteiten optimaal te benutten. Er wordt dan ook verwacht dat je goed prioriteiten kunt stellen en geen moeite hebt met het stellen en behalen van deadlines.

Wat wij je bieden

  • Uitdagende praktijkopdrachten binnen verschillende disciplines
  • Veelzijdige marketing- en communicatieactiviteiten
  • Praktijkbegeleiding van marketing- en communicatieprofessionals
  • Stagevergoeding
   

Vereisten

 

Jouw profiel

  • 3e jaars hbo-student van een marketing-, communicatie- of commerciële opleiding
  • Minimaal 4 dagen per week beschikbaar
  • Beschikbaarheid: vanaf juli 2017 of uiterlijk september 2017
  • Minimaal 5 maanden beschikbaar
  • Hoge mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheidsgevoel
  • Op verzoek bereid om te reizen (binnen Nederland)

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!

   

Trefwoorden

marketing  corporate  communicatie  pr  
   
Minimaal opleidingsniveau: » HBO
Studierichting(en): » Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
» Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
Stageperiode: » 5 maanden
Startdatum: » Per direct / September / In overleg
Rijbewijs noodzakelijk: » Nee


Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 

Samen maken we de toekomst voor onze klanten Wat hebben vraagstukken op het gebied van energie, kantoorbezetting, de verduurzaming van gebouwen, ICT en gezonde leef- en werkomgevingen met elkaar gemeen? Ze kunnen allemaal worden opgelost met behulp van techniek. Unica is de grootste zelfstandig technisch dienstverlener van Nederland. Om dit te realiseren werken wij met de beste mensen uit de markt. Samen bedenken, creëren en realiseren wij oplossingen voor onze klanten die aansluiten op deze vraagstukken. Werken bij Unica Unica heeft een sterke cultuur. Een cultuur van samenwerken, met ruimte voor initiatief. Pijlers in onze strategie zijn oplossingen voor de toekomst en duurzaamheid. Dit zie je ook terug in de omgang met onze medewerkers, opdrachtgevers en de omgang met elkaar. Wij gaan graag relaties aan voor de lange termijn en willen investeren in onze medewerkers om samen onze doelen te realiseren. Daarnaast is Unica een familiebedrijf. Dit wordt enerzijds gekenmerkt door onze omgangsvormen, maar anderzijds ook door een gedegen visie op de lange termijn. We bestaan immers al meer dan 80 jaar en daar zijn we trots op. Dat willen we graag nog eens 80 jaar doen. Samen met haar opdrachtgevers komt Unica tot een kwalitatieve oplossing op maat die voldoet aan al de wensen op het gebied van comfort, veiligheid, communicatie, duurzaamheid, gezonde gebouwen én kostenreductie.Bedrijfsnaam: UnicaDagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?

E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Kandidaat:
Meld je gratis aan!
Werkgever:
Plaats gratis uw stage


Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.