Op Stagemotor.nl kun je direct zoeken in 1.166 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Vind snel je ideale stage of afstudeeropdracht en solliciteer direct online!

Welkom bezoeker, heb je al een profiel op Stagemotor.nl? Klik hier om in te loggen. Heb je nog geen profiel? Klik hier om je aan te melden! Bent u werkgever? Klik dan hier!

Elektrotechniek/Werktuigbouwkunde Stage in Delft

10 augustus 2017
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stage gegevens

Locatie(s): » Delft
Soort werk: » Elektrotechnisch / Electronica
» Metaaltechnisch / Werktuigbouwkundig
Branche: » Electrotechniek
Type stage:
»  Meeloopstage
Stagevergoeding: » 450
Land: » Nederland
   

Omschrijving stage

Onze organisatie

Onze organisatie is wereldwijd marktleider op het gebied van hightech-kabels en systemen voor energie en telecommunicatie, met een totale omzet van circa € 7 miljard (2016). Wij zijn is wereldwijd actief met dochterondernemingen in 50 landen met 19.000 medewerkers in totaal 82 fabrieken en wereldwijd 17 R&D-centra.
Vanuit het BeNeLux hoofdkantoor, de ‘kabelhoofdstad’ in Delft en 6 locaties in Nederland en België werken we aan producten, diensten, technologieën en kennis voor onze klanten. De organisatie is ontstaan na de samenvoeging van twee sterke ‘kabelmerken’, waarmee de organisatie nu ook actief is in de laagspannings- en telecom markt in de Nederlandse en Belgische markt.

De afdeling, taken en verantwoordelijkheden

Wij zijn op zoek naar een stagiair(e) voor een veelzijdige stage, die als volwaardig lid van de afdeling ingezet zal worden, dit zal je merken aan de verantwoordelijkheid die je krijgt met betrekking tot de werkzaamheden en eigen inbreng. Tijdens je stageperiode maak je kennis met alle facetten van het Elektrotechniek/Werktuigbouwkundig vakgebied, pak je zelfstandig taken op en heb je te maken met het beheersen van verschillende vaardigheden. Voorbeelden zijn assistentie bij metingen, kleinere projecten zoals handleidingen doorgronden en het analyseren van meetresultaten. Daarnaast zullen er in overleg andere projecten zijn waar je mee te maken zal krijgen. Wat dit exact gaat zijn is afhankelijk van de toekomstige behoefte van onze leerdoelen en jouw eigen leerdoelen. Omdat wij een internationale organisatie zijn, verloopt veel communicatie in het Engels, wat een goede kans is om je vaardigheden in de Engelse taal verder te ontwikkelen.

Startdatum en vergoeding

Het betreft een full time meewerkstage (minimaal 4 dagen per week) vanaf augustus/september 2017 en voor een langere periode (minimaal 5-6 maanden). De stagevergoeding bedraagt €350,- bruto pro rata per maand voor een hbo-student (€400,- met afstudeeropdracht). en €425 euro pro rata per maand voor een WO-student (€475,- met afstudeeropdracht).

   

Vereisten

 

Wanneer kom je in aanmerking

  • Bij voorkeur een HBO/WO opleiding in de richting van Werktuigbouwkunde of Elektrotechniek.
  • Bij voorkeur in het vierde jaar;
  • Bij voorkeur voor 6 maanden of langer beschikbaar;
  • Woonachtig in Delft of omgeving is een pre;
  • Goede kennis van Microsoft Office en een uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal (veel communicatie verloopt in het Engels);
  • Flexibel;
  • Communicatief sterk;
  • Actieve houding;
  • Open houding;
  • Stressbestendig.
   

Trefwoorden

werktuigbouwkunde  elektrotechniek  hoogspanning  research  stage  meeloopstage  onderzoekstage  
   
Minimaal opleidingsniveau: » MBO
Studierichting(en): » Techniek | Technische Wetenschappen | Logistiek
Stageperiode: » 5 maanden
Startdatum: » Per direct
Rijbewijs noodzakelijk: » Nee


Solliciteer direct »
   

Bedrijfsprofiel

 

Wij zijn wereldwijd marktleider op het gebied van hightech-kabels en systemen voor energie en telecommunicatie, met een totale omzet van circa € 7 miljard (2014). Onze organisatie is wereldwijd actief met dochterondernemingen in 50 landen met 19.000 medewerkers in totaal 89 fabrieken en wereldwijd 17 R&D-centra. Vanuit het BeNeLux hoofdkantoor, de ‘kabelhoofdstad’ in Delft en 6 locaties in Nederland en België werken we aan producten, diensten, technologieën en kennis voor onze klanten. De organisatie is ontstaan na de samenvoeging van twee sterke ‘kabel merken’: “.....” en “.....”. Met beide brands zijn wij nu ook actief in de laagspannings- en telecom markt in de Nederlandse en Belgische markt.


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?

E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Kandidaat:
Meld je gratis aan!
Werkgever:
Plaats gratis uw stage


Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.